Afyonkarahisar///03

evet var sandıklıııııııııı ablam orda oturuyo canım bızde oraya ılce tayını ıstedıkj sınanpasadan bakalımmm

merhaba herkese
bende dün üye oldum aranıza yeni katıldım.ben aslen konyalıyım 5 sene önce evlenip geldim afyona .buralarda ne işim var diye epey bi hayıflandım ,offf ilk yıllar ne zorluk çektim.tanıdık yok arkadaş yok ,komşuluk ilişkileri zayıf gezilcek vakit geçirilecek biyr yok .haftasonları özdileğe gitmekten gına gelmişti iyice:).evde de patladım sıkıntıdan.allahtan 1 sene sonra kızım geldi aramıza.en yakın arkadaşım o oldu.daha sonra zamanla yavaş yavaş tanıdık edinmeye başladım.eşimin arkadaşları,eşleri derken bzimde küçük bi çevremiz olmaya başladı.aslında hala tam olarak alışmış değilim ama eskisi kadar da yabancılık çekmiyorum.çok şükür mutluyum halimmden.ara sıra polyannacılık oynamak lazım ,küçük şeylerden mutlu olmak,daha beterlerini düşünüp haline şükretmek....
29 yaşındayım eşim bayındırlıkta müh.o da afyonlu değil Afyonda merkezde esentepe mhde oturuyorum 4 yaşında ceyda isminde bi kızım var bu sene nenehatun kreşi var biliyomusunuz bilmem oraya başladı.çünkü çocuğun vakit geçirip oynayacağı bi arkadaşı yoktu.iyi oldu sürekli benle vakit geçirmekten sıkılmıştı.paylaşmayı öğrendi,arkadaşları oldu ...bende fırsattan istifade bikaç kursa kayıtoldum halkeğitimin ney kursuna gittim.hatta 2 hafta önce tarihi bi hamam var eski afyonun oralarda orda konserimiz oldu.insanın hakkaten sadce kendi için zaman ayırması ona epey bi süre yetiyor.yüzü gülüyor tam anlamıyla mutlu oluyor..
işte böyle kısaca kendimi tanıtayım istedim.belki birgün nasip olur bunları karşılıklı yüzyüze anlatırım kimbilir....

herkeze merhabalar nasılsınız uzun zamandır aranıza katılamıyordum teelok arkadaşım nasılsın okullarda tatil oluyor dügününde yaklaşti canım allah yardımcın olsun mesut olursun inşallah afyonda olan arkadaşlar sizler nasılsınız aramıza hoş geldiniz umarım birgün sohbet ederiz erzurumdan kucak dolusu sevgi selamlar.

canım çok teşekür ederim ama benim aradığım kendi evinize getirdiğiniz temizliğini bildiğiniz işine güvendiğiniz biri olması şimdilik şuhuttan biri geliyor ama o da ilçeden geldiği için geç gelip erken gidiyor işleri yetiştiremiyor işini iyi yapıyor ama yarım kalıyor o nedenle merkezden arıyorum tekrar teşekkür ederim sen öğretmensin sanırım değil mi :1hug:

Tamam canım evet anasınıfı öğretmeniyim gamyoncuiremsu

herkesin handili kutlu olsun hanımlar sıkıntılıyım ya bi dertleşecek memleketli bulamadımya nerelerdesiniz iyi geceler.

X