Afyonkarahisar///03

merhaba kızlar egitimciler sizlerede iyi tatiller herkez nasıl teolog sanada iyi tatiller canım iyice dinlen bana afyondan haşhaş yolla sevinirim iyi tatiller.

alemci nasılsın bacım.bende yeni geldim memleketten .nasılsın iyisindir inşallah.bolvadinliler girmiş siteye valla hiç denk gelemedik.neyse görüşmek üzere..

alemci nasılsın bacım.bende yeni geldim memleketten .nasılsın iyisindir inşallah.bolvadinliler girmiş siteye valla hiç denk gelemedik.neyse görüşmek üzere..

:emir_bebek:gamyoncuiremsumerhaba canım hoş geldin sen nasılsın benden ne olsun bebekle eh işte umarım tatilin iyi geçmiştir görüşmek dilekleriyle.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar herkez nasıl nerelerdesiniz sizlerde mi tatildesiniz sevgiler erzurumdan.

geldim afyondan hersey cok güzeldi ya şimdi acayip moralim bozuk ailemden ayrılınca bir tuhaf oldum alemci bacım afyonlu bacılar keşke foruma gelsenizde sizlerle dertleşsek benneyaptımki

geldim afyondan hersey cok güzeldi ya şimdi acayip moralim bozuk ailemden ayrılınca bir tuhaf oldum alemci bacım afyonlu bacılar keşke foruma gelsenizde sizlerle dertleşsek benneyaptımki

canım hoş geldin nasıl tatilin nasıl geçti şimdi nasılsın iyisindir umarım erzurumdan sevgiler.

tatilim iyiydi hala moralim bozuk ya nednse kendimi mutlu hissetmiyorum hala ya sizlerlede şöle bir sohbet edemedik gitti

kızlar afyonun sogugu cok kotu ya vandan geldık buraya tayınımız cıktıı van bıle boyle soguk dgıldııı

canım asılında biz annem selanik göçmeni macır yanı babm trabzonlu antalyada oturuyolarr

burdan memnun değilim ya küçük çok sıkıcı bi yerrr gidilecek biryer yokkk merkez yada sandıklı olsaydıı iyi olucaktııı

canım asılında biz annem selanik göçmeni macır yanı babm trabzonlu antalyada oturuyolarr

burdan memnun değilim ya küçük çok sıkıcı bi yerrr gidilecek biryer yokkk merkez yada sandıklı olsaydıı iyi olucaktııı

canım bende afyonluyum da senin olduun yeri tanımıyorum neyse sende sabret tayinle geldik diyorsun eşin nerede çalışıyor bizde erzurum oltudayız tayinle geldik ben de buradan insanlarından memnun diilim malesef hayat böyle naparsın evet afyonda baya sooktur yazın güzel olur herşey gönlünce olsun .

X