Afyonkarahisar///03

hiç memnun degilim lojmanları oturulacak gibi degil şehir olarak desen berbat ne insanlık ne komsuluk var.eski adı mandıra belki hatırlarsın cok yakın çaya 3km falan çaydada oturduk 5 yıl

ya insanlık komşuluk artık hiç biryerde kalmadı sanırsam evet köyünüzü görmedim ama ismini duymuştum aslında bende çayın köylerindenim belki duymuşsundur maltepe köyünden kaçyıldır kıbrıstasınız nekadar kaldı.

maltepeyi duydum ama gitmedim bende bu ilk yılımız mecburi 2 yıl uzatırsak 3 yıl daha burdayız
erzurum nasıl bugün haberlere kar yagdıgı söyleniyordu dogrumu biz kavruluyoruz burda
bu sene kar falanda göremedik.siz kaç senedir ordasınız ne kadar daha kalıcaksınız

dogum korkutucuydu ama kızımı görünce unuttum hepsini belden aşagıyı uyuşturdular
acil girdim doguma kızımla hayat cok güzel birde gaz sorunumuz olmasa daha güzel olucak

canım biz erzurum oltudayız burası baya sıcak birde bakıyorsun yagmut yagıyor erzuruma yani palan döken ne kar yagmış orası zaten kayak merkezi valla bende haberlerden izledim dogrudur buranın havasından farklı.biz 2 yıldır buradayız 2 yılımızdaha var burası küçük bir yer alışmaya çalışıyoruz eşim tankcı senin eşin .

:ecrin_bebek:
dogum korkutucuydu ama kızımı görünce unuttum hepsini belden aşagıyı uyuşturdular
acil girdim doguma kızımla hayat cok güzel birde gaz sorunumuz olmasa daha güzel olucak

:ecrin_bebek:geçmiş olsun canımya bebegini insan kucana alınca herşey daha güzel geliyor allah bagişlasın allahım olmayanlarada bu duyguyu tatdırsın.:emir_bebek::nazar:

levazım benim eşimde eşinde mi afyonlu.
benim cok uykum geldi benim minigin akşam 7 ila 9 arası krizi tutuyo birde misafirim vardı cok yoruldum
dinleneyim biraz
tanıştıgıma memnun oldum sohbete sonra devam edelim mutlaka iyi geceler.

merhaba kızlar nasılsınız bugün baya geç katıldım ama zaten kimse kalmamış teolok nasılsın canım dügün nezamandı şimdiden hayırlı ugurlu olsun.

efina aramıza hoş geldin nasılsın inşallah sohbet ederiz birgün bizde bu ay inşallah memleketteyiz erzurumdan selamlar.

X