• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

African mango kullanan var mı içinzde Bilgilendirrseniz sevinirim

turuncubnm

Bırak Mücadele ruhunu ele geçirsin
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
125
20
118
31
Bugün sipariş ettim bakanlık onaylı olduğunu görünce ve yorumları görünce annem çok kızdı epey azar işittim annem atacağım felan diyor sinir oldum kullanan zayıflayan zararını gören var mı bilgilendirin :( zor durumdayım

Ilac ismi vermek yasak sitede... bu birincisi (:

ikincisi tvde ibrahim saracoglu bu tür seylerden kati süretle uzak durmak gerektigini,
hepsinin yalan dolan oldugunu söyledi. özellikle altin cilek ve afrikan mango icin söyledi bunu.
hepsi cafein bombasi ve insanlari kalp krizine kadar götürebiliyor,
iceriginin dogal olmasina karsin sagliga cok zararli dedi.
bende bi süre altin cilek kullanmistim, dogal mogal inandim aktardan aldim.
ama sonrasinda ölüm haberleri, negatif haberler gelince cok pisman oldum
zayiflamak ugruna sagligimizla oynuyoruz.

Son düzenleme:
bende araştırıyorum bunu merak ettim köötu yorum varmıydıki ben görmedim

ilaç adı aynı zamanda bitkinin adı değil mi :)

ya iade de edilmiyo kafayı yerim heralde herkes olumlu yorumlar yazmış keşke düşünmeseydm veya anneme söylemeseydm ah ah neyin peşindeysem bilmiyorum artık bende çok pişmanım

ilaç adı aynı zamanda bitkinin adı değil mi :)

ya iade de edilmiyo kafayı yerim heralde herkes olumlu yorumlar yazmış keşke düşünmeseydm veya anneme söylemeseydm ah ah neyin peşindeysem bilmiyorum artık bende çok pişmanım

ya kardeşim kullandınız mı acaba annenizin baskılarına rağmen ve yarar gördünüz mü acaba:44::44:

Biliyorum, pek dinlemyeceksiniz ama kesinlikle ve kesinlikle böyle işlere girmeyin, tavsiyem.

Ha, kilo verirsiniz belki ama sonrasında hem ziyadesiyle geri alırsınız hem yeniden kilo vermeniz zorlaşır hem de sağlığınız alt üst olur...

Annenizin sözünü dinlemelisiniz bence...Kargodan teslim almazsınız, bal gibi de geri verirler parayı. Ne demekmiş, açmadığım ürünü geri almamak?

Ben 15 gün düzenli kullandım.Hiç fayda görmedim.Acaba ben mi anlayamadım bilmiyorum.Ama cildim parladı,cildime bir güzellik verdi:8:

Selam arkadaşlar,
ben afrikan mango kullanıyorum ve 17 gün oldu.. henüz birşey yok toklukta hissetmiyorum. ama dediklerine göre 21. günde başlıyormuş etkisi... kullanmaya devam edeceğim. herhangi birşey olursa da burdan paylaşacağım.

sevgiler.

Arkadaslar daha oncede baska topuklerde paylastim.altin cilek mis afrikan mangoymus aci bibermis yok lahanaymis yok elma krommus,allah askina inanmayin bunlara.keske sadece para tuzagi olsa,metabolizmayi alt ust etmekle kalmiyor extra kilo aldirior.ben bu ilaclarin magduruym.bi cogunu inatla aldim,ewet once kilo weriosun sonra fazlasiyla hooop aninda geri aliosun.afrikan mangoyu denemedim,trilyon werselerde denemem,cunku o da ayni pisligin lacivertidir yani ne olacak.yine de tercih sizin,ama ben canli bi ornek olarak yanindan bile gecmeyin derim.firmalar para kazaniyor,bunlara prim yaptiran abuk unluler we statulerini haketmeyen doktorlar para kazanior olan bize oluyor

Başlığı görünce aynı yazıyı bende yazmıştım dedim.d sonradan kendi yazım olduğunu anladm

ilacı kullanmadım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi annem kargo gelince geri göndermiş şuan o halimden 4 kilo daha fazlayım bilmiyorum hala kilo verme konusunda içim rahat değil

aldım kullanıyorum 10 gündür 1 kilo 200 gr verdim almadım ama yavaş verdirdiğine kanaat getirdim.

Geçenlerde bir haberde okudum. Bu ürünü kullanan genç bir bayan kalp krizi geçirip ölmüş. Bu ürünün içindeki bir madde kalbe toksikmiş. Zaten asıl zayıflatanda bu etken maddeymiş, o yüzden yüksek dozajda mevcutmuş içinde.

Back
X