• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Konunun yeri burası değil, cinsellikte olmalı.

Fanteziler iki taraf da istediğinde ve mutlu olduğunda normaldir, aksi halde anormaldir. En basit fanteziden en tuhaflarına kadar bu kural geçerlidir.
Yani kimse bu konudaki fantezinin, sırf bu iki kişiyi mutlu etmesinden sebep normal olduğunu savunmasın ya. Bu kafa yapısında ki her kimse, buna kardeşlerim de dahil çevremde olmasını istemem.

Yani kimse bu konudaki fantezinin, sırf bu iki kişiyi mutlu etmesinden sebep normal olduğunu savunmasın ya. Bu kafa yapısında ki her kimse, buna kardeşlerim de dahil çevremde olmasını istemem.
İstemezsiniz de bilemezsiniz ki.
Siz savunmayın da bana niye dayatıyorsunuz mesela?
Benim için iki tarafın da rızası varsa ve hiç kimse zarar görmüyorsa her şey normaldir.

Fantezi malzemesi olup olmayacağınızı bilemezsiniz. Belki sizlerin de komşuları, arkadaşları arasında böyle kişiler var.
Konu sahibi rahatsız olduğu için açmış konuyu belli ki, içinde bir şeyler huzursuz olmasa bir çiftin karşılıklı rıza içeren fantezisinden bize ne olacaktı.

Konu sahibi bence eşinizle bu durumu konuşun. Sonra kendinizle de konuşun. Neden eşinizin fantezisini aslında istemediğiniz halde sürdürme gereği hissettiniz? Onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz belli ki ve eşinizin bundan haberi yok. Aranızda büyük bir iletişim kopukluğu var aslında.

Valla bu forumda gözlerim grup sekse karşılıklı rıza varsa saygı duyulmali. Bize ne diyebilmeliyizi okudum ben..

Komşular anlaşıp karşılıklı birbirlerinin önünde birbirlerinin eşleriyle şey yapacaklar. Neymiş rıza varmış. Saygı duyulmaliymis.
Artık şaşırmıyorum.
Bu konu grup seksten de beter. Düşünsene, üst komşun Haydar abi karısı ile sevişirken seni arzuluyor, fantezi malzemesi oluyon, haberin yok. Tacize uğrama tehliken bile var, herşeyden habersiz adamın karısı ile çay içiyon. İçim ürperdi ha.

E bunları reele döküp yaşayanlar da var yaban. Benim için de uç fanteziler, kabul etmem, tercih etmem. Ama bana/kimseye zarar vermiyorsa bana ne? Bazen bana ne diyebilmeli insan.
Konu açılmasaydi, fikir sorulmasaydi durduk yere vay efendim neler yapıyorlar demezdik zaten Kudra.

Benim için normal ve karşılıklı rıza noktasına getirilecek basit bir konu değil. Bunu da söyleyebilelim, banane hakkımı kullanmıyorum 😀

Kac gundur ayni konular aciliyo.Ya biri dalga geciyo ki bu bile fena.en fenasi da sizin esiniz gibi insanlar aramizda yasiyo.komsumuz akrabamiz belki.bu sitede insan dogru olani soylemeye korkar oldu.masallah herkes seks uzmani olmus.sizin esiniz gibi insanlar turemesin insaAllah.

Bana göre normal değil. Böyle bir fantezinin parçası olmayı da kabul etmem. Ama sizin de gönlünüz varsa değil ki swinger yapın. Normaller insanlara göre değişir.

Ne kadar çok kişi, cinsellikte sadece iki tarafın rızası önemli demiş....ben şok.:KK57:

Düşünse, şimde senin yerine karşı komşu Ayşe'yi hayal ediyorum, oy Ayşenin memişleri oyy oyy, sen de beni eşi Orhan olarak düşün diyecek, ve bundan rahatsız olunmayacak....

Böyle kocam olsa, aile içine sokmam ben yaa....adam herkesi yatağında hayal edebilir, ne demek yatakda rızadan başka tabu olmaz...oldu, evine aldığı arkadaşını arzulasın ok, anası, bacısına da gelir sıra...sorun değil :olamaz: :duduk:

Ya birde olaya bilmeden konu olmak var.
Adam ve karısı sevişirken sizi ve kocanızi hayal ediyor. Bence komşunun rızasını almak lazım.
Midem bulandı, ne günlere kaldık.

Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Fantazi, rahatsız edici gerçekten bence konuşun.

Basıma gelıyormu bılmıyorum oyle bısey duymadım kendı ıcınde de dusunmuyordur heralde ama duysam kımı hayal edıyorsa onu begendıgını ve farklı gozle baktıgını dusunurdum ve bosardım. Bu resmen sızı cekıcı bulmuyor ve cekıcı buldugu kısılerı hayal edıyor hıc normal degıl bu

İstemezsiniz de bilemezsiniz ki.
Siz savunmayın da bana niye dayatıyorsunuz mesela?
Benim için iki tarafın da rızası varsa ve hiç kimse zarar görmüyorsa her şey normaldir.
Nerededir dayatma? Benim gibi düşünün mü diyorum, ya da düşünün diye ikna etmeye mi çalışıyorum.. bu kadar anormal bir durumu bi nevi düşünce özgürlüğü gibi normalleştirdiğinizi düşünüyorum kusura bakmayın.
iki tarafın da rızada olduğu sapkın, amma velakin üçüncü şahısları ilgilendiren bir dolu örnek var. Ama mühim değil, iki taraf mutlu.

Back