Afet bölgesindeki bir benden..

İnşaAllah hepsine ihtiyaç duydukları şeyler en kısa zamanda kolayca ulaşır.
Rabbim hepimizden razı olsun, tüm kaza ve belalardan,kötülüklerden korusun inşaAllah.

Zordu ..şuan daha zor.. gecer mi yaralar kapanır mı bilemem tek bildiğim şey hayat bir şekilde devam etmek zorunda .. destekleriniz çok kıymetli binlerce kez teşekkürler... Dualarınızı esirgemeyin..

Taşıyıcı sistemler dayandı ..iki depremde dayandı bu konuda çok şanslıydik.. kolonlar catlamasaydi şayet belkide az hasarlı olacaktı..sağlık olsun sağ salim çıktık.. kedimin adı muşu .. sakin bir kediydi deprem den kaçarken biz, yerde yatıyordu sanırım o korkuyla veya ne sebeple bilmiyorum camdan atlamış (yan odamın cami sarsıntının etkisiyle açıldı),yeni kisirlastirmistim 3 gundur hircindi bizede biraz kizgindi agresif bı haldeydi normalde yapmazdı ama nasıl bir icguduyle yaptı bilmiyorum..

Bu numarayı aradık , sanırım hatlar çok yoğun ihtiyaçları dinleyip bir yere bağladılar lakin telefon açılmıyor eminim çok telefon alıyorlardır
Siz aramayı bırakmayın illa ki açacaklardır. Elimden bu kadarı geliyor.

Ben bu site için çok çok teşekkür ederim ,ara mahallelerde çadırlarda kalan çocuklarından haber alamayan yaşlı teyzeler imiz amcalarimiz var onlar adına başvuru yaptık en kısa zamanda insAllah dönüş olur çok çok teşekkür ederiz tekrardan bu platformu kim düşündüyse Allah razı olsun beni bilgilendirdiginiz için sizede ayrıca teşekkür ederim..

Siz aramayı bırakmayın illa ki açacaklardır. Elimden bu kadarı geliyor.
Çok çok teşekkür ederiz estafrlah bu platform bugün beni okadar mutlu ettiki bir numara bir bilgi bizim için çok değerli elinizden geleni yapıyorsunuz Allah razı olsun

Rica ederim. Bir ihtiyacınız olduğunda yazmaktan çekinmeyin lütfen. Dualarımızdasınız. Allah'tan kolaylık ve ferahlık diliyorum sizlere.

Yaşadıklarımız çok zor Allah evladiniza sabır versin bu süreci lütfen tek baasiniza atlatmayin psikolojik destek alın. Ve lütfen ama lütfen binaninizin müteahhitliği dava edin herkes yaptığının bedelini odemeli

Öncelikle çok geçmiş olsun gece gündüz dua ediyoruz ağlıyor, üzülüyoruz elimiz birşey tutmuyor ama yaşamaya devam ediyoruz. Bende Adanadayım çok kötüydü gece yarısı depreme yakalanmak 2.ci sarsıntıyı ben hiç beklemiyordum hiç uyarılmadık bende daha çok travma kaldı.
Eşim 3 kere gitti iki üç saat önce geldiler.
Hatay a bize daha yakın olduğu için çocuk kıyafetleri mont ayakkabı gönderdik ama külotlu çorap hiç aklıma gelmemişti bı anne olarak nasıl düşünemedim şimdi kendime kızıyorum.
İnş.en yakın zamanda bunu da listeye ekleyip göndereceğiz ama başkalarına iletiriz çocuklar için külotlu çorap ihtiyacı var diye.

Sizede çok çok geçmiş olsun..tarifi zor ağır bir dönem acı büyük.. hepiniz iyisinizdir insAllah Rabbim sevdiklerinizin acısını göstermesin çok zor.. estafrlah mont ayakkabı düşünmeniz bile çok değerli Allah razı olsun.. hava okadar sogukki ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz insanlar isinamiyorlar çocuklar soğuktan ağlıyorlar.. Rabbim korusun hepimizi ne diyeyim gecer mi bilmem bugünler gecsede unutulur mu mümkün değil..

Allahım hepinizin hepimizin yardımcısı olsun. Her anımız sizinle. Hepimiz elimizden gelen maddi manevi herşeyi yapmaya çalıştık inşallah bir an önce hepsi tüm ihtiyaç sahiplerine ulassin. O kolileri paketlerken yaşlı teyzelerimiz vardı egilemeyen onlar katlanmaya yardım etti babam yasinda amca yorulanlara çay servisi yaptı gençler tasidi biz ayristirdik derken hepimiz tek yürek olduk hepiniz için. Hepimiz yaninizdayiz kardeşim. Bugün helva yaptım dağıttım depremde hayatını kaybeden tüm kardeslerimiz için. Allah kabul etsin inşallah her zaman yazın buralara. Biz hep sizinleyiz. Uyudugumuz uykudan yediğimiz yemekten bile utanır vaziyette yaşamaya çalışıyoruz.. Siz orda eksikseniz biz burda asla tam değiliz.. sizinleyiz tek bir akrabam bile o ilde olmamasına rağmen darmadağın oldum. Hepimiz kardeşiz

Çok geçmiş olsun. Marasta depremde binası çatlamış bir arkadaşım sağ kurtuldu ama hemen iki tarafındaki ve arkasındaki binalar tamamen çökmüş. Bina katları esitmis ama aile apartmanı olduğu için kayinpederi yaptırmış beş katlı binayı. Hem kiracılar hem aile kurtulmuş. Deprem öldürmez bina öldürür diyorlar. Size geçmiş olsun diliyorum binanizi yapan müteahhitten de Allah razı olsun.

Sağolun Allah razı olsun Bizi de tedirgin eden burası için uyarılar yapılmış olması.Bende evime girmedim 5.gün oldu ama artık geçeceğiz bu travma unutulur inş.
Isıtıcı lazım yada konteyner evler çabucak bu sorunlar da çözülür inş.
Adana aşırı soğuk bir şehir değilken depremin olduğu gün sulu kar yağışı vardı o soğuklar kırılmaya başladı herşey Allah tan.
Umarım bazı şeylerde unutulmaz çok sağlam binalar evler yapılır özellikle deprem bölgesinde çok katlı binalardan vazgeçilir.

H huysuzsdo bu numaralar yetkililerin numaraları. Bu numaralardan Maraş için olanı arayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG-20230212-WA0000.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 51
H huysuzsdo Hacı Mustafa köyüne ekipler yönlendirilmiş.

Eklentiler

• Screenshot_20230212-123750.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…