Yardımı götüren ekipleri bire bir tanımıyor ama büyük ihtimalle gelirler dedi. İnşallah bugün ihtiyacınız olanlara kavuşursunuz.Merhabalar bı ricam olucak yardimin durumunu ogrenebilirmiyiz
İyi olucak olmamızın garantisini veremem üst üste 2 deprem yaşadık ,azımsanamayacak kadar insan bir battaniye bir parça kıyafet almaya çıktığında yakalandı zelzeleye ve o sırada çöktü binalari..bu gözler çok ağır şeyler gördü ,ilk depremden kurtulup sarılıp aglastigimiz insanlar bı kaç saat sonra yok oldu .. nefes alıyoruz.. memleketimizin çocukları için ayaktayiz umarım birgün evlerimizdeki son pazar akşamı olduğumuz kadar huzurlu oluruz ..Cikaramadik enkazdan yedi yakınım var
Ben merkezdeyim merkezde organizasyon iyi sıcak yemek kıyafet yardımı vs var köylere ulasamadilar..Yardımı götüren ekipleri bire bir tanımıyor ama büyük ihtimalle gelirler dedi. İnşallah bugün ihtiyacınız olanlara kavuşursunuz.
Sizin köyünüze yardım geldi mi?
Cok gecmiş olsun cok şükür ki hayatdasiniz insanlarin şuan ruh hali hic iyi degil enkazin altinda vefat edenlere üzülüyor öbür enkazin altindan cikan canli insanlara seviniyor.bir üzüntüyle sevinci ayni anda yaşiyoruzBu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
Eşim ikimizin ustune kendini siper etti dedibizBu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
Çok teşekkür ederim..Cok gecmiş olsun cok şükür ki hayatdasiniz insanlarin şuan ruh hali hic iyi degil enkazin altinda vefat edenlere üzülüyor öbür enkazin altindan cikan canli insanlara seviniyor.bir üzüntüyle sevinci ayni anda yaşiyoruz
Büyüktü ..kötüydü.. acılarımı paylaştığıniz için sancilarima destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim..Eşim ikimizin ustune kendini siper etti dedibiz
Bu cumleniz beni çok etkiledi
Gözümden yaşlar süzüldüne büyük çaresizlik ve fedakarlik
ordan burdan toplamaya gerek yok deprem aninda ortaya cikan ışık oluyor gercekten enerji boşalıyor.Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Günlük hayata dönünce kosusturma içinde zaman daha cabuk geçiyor, yorgunluktan insan bir nevi sızıp kalıyor, oyle oyle gunler geciyor, bir bakıyorsunuz 8 ay olmuş, cadırda prefabrikte oturan tanıdıklarınıza misafirliğe gidiyorsunuz, hep orada yasıyormussunuz gibi geliyor..İnsan farkına bile varamıyor gecen günlerin, bir bakıyorsunuz yeni düzen kurulmuş. İnsan zamanla daha iyi dayanabilmek için bir nevi tepkısızlıkte geliştiriyor, belkı de savunma hissi. İlkokul arkadaslarımın adlarını mezartaslarında gordugumden sonra uzun sure mezarlıktan tarafa bakamadım, simdi anıları kaldı kalbimizde sadece. Geciyor, delipte geciyor ama geçiyor sonucta. Dunya neler yaşadı bu gune kadar, tek dilegimiz cocuklarımız güzel gunler gorsun, afetsiz, savassızSize tüm kalbimle inanıyorum yazdiklariniz beni bı nebzede olsun rahatlattı..teşekkür ederim desteğiniz için.. umarım tez vakitte iyileşme yoluna gireriz ..her sabah birinin cenaze haberiyle sarsilmak..bu günler geçsin ..
Son pazar geceniz kadar huzurlu aksamlarınız olacak, daha da güzelleri olacak, gidenleri anılarımızın en güzel köşesine oturtacagız, "ne günler yasamıştık, hepsi geride kaldı çok şükür, Allah bir daha göstermesin" hatırladıkça bunlar dökülecek dilinizden, hiç şüpheniz olmasınİyi olucak olmamızın garantisini veremem üst üste 2 deprem yaşadık ,azımsanamayacak kadar insan bir battaniye bir parça kıyafet almaya çıktığında yakalandı zelzeleye ve o sırada çöktü binalari..bu gözler çok ağır şeyler gördü ,ilk depremden kurtulup sarılıp aglastigimiz insanlar bı kaç saat sonra yok oldu .. nefes alıyoruz.. memleketimizin çocukları için ayaktayiz umarım birgün evlerimizdeki son pazar akşamı olduğumuz kadar huzurlu oluruz ..
Tvde gördüm, bir dagı gosteriyordu, masmavı ısık topları, adeta havai fisek gıbı ortaya cıktı. 99daki ısıklar kırmızıydı, o saatte ayaktaydım , hatırlıyorum, bunda mavı ısık topları. 99da da soylendi ama anlatanlara çogu kımse ınanmamıstı..O Şimşek fay hattından gelen enerjinin ışığıymıs gökyüzüne veriyormuş ışığı. Enerjinin büyük bölümünü ışık ile atıyormuş eğer o ışık gökyüzüne atılmazsa depremin şiddeti çok çok daha yüksek olurmuş aslında o ışık yeryüzünde yaşanan şiddeti azaltan bir durummuş. Şimşek gibi bir şey yer altından gökyüzüne çıkan bir ışık yeşil mavi gibi
Beddua, yakısmadı:/Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
İnsAllahİyi olucak olmamızın garantisini veremem üst üste 2 deprem yaşadık ,azımsanamayacak kadar insan bir battaniye bir parça kıyafet almaya çıktığında yakalandı zelzeleye ve o sırada çöktü binalari..bu gözler çok ağır şeyler gördü ,ilk depremden kurtulup sarılıp aglastigimiz insanlar bı kaç saat sonra yok oldu .. nefes alıyoruz.. memleketimizin çocukları için ayaktayiz umarım birgün evlerimizdeki son pazar akşamı olduğumuz kadar huzurlu oluruz ..
ben de gordum :) canım :) butun uzmanlar (ozellikle jeologlar) ve nasa da bu konu hakkında gorusunu belırtti ben cahilim bilmem oyle terimler falan :)Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?