Afet bölgesindeki bir benden..

Cikaramadik enkazdan yedi yakınım var
İyi olucak olmamızın garantisini veremem üst üste 2 deprem yaşadık ,azımsanamayacak kadar insan bir battaniye bir parça kıyafet almaya çıktığında yakalandı zelzeleye ve o sırada çöktü binalari..bu gözler çok ağır şeyler gördü ,ilk depremden kurtulup sarılıp aglastigimiz insanlar bı kaç saat sonra yok oldu .. nefes alıyoruz.. memleketimizin çocukları için ayaktayiz umarım birgün evlerimizdeki son pazar akşamı olduğumuz kadar huzurlu oluruz ..

Yardımı götüren ekipleri bire bir tanımıyor ama büyük ihtimalle gelirler dedi. İnşallah bugün ihtiyacınız olanlara kavuşursunuz.
Sizin köyünüze yardım geldi mi?
Ben merkezdeyim merkezde organizasyon iyi sıcak yemek kıyafet yardımı vs var köylere ulasamadilar..

Cok gecmiş olsun cok şükür ki hayatdasiniz insanlarin şuan ruh hali hic iyi degil enkazin altinda vefat edenlere üzülüyor öbür enkazin altindan cikan canli insanlara seviniyor.bir üzüntüyle sevinci ayni anda yaşiyoruz

Eşim ikimizin ustune kendini siper etti dedibiz

Bu cumleniz beni çok etkiledi
Gözümden yaşlar süzüldü ne büyük çaresizlik ve fedakarlik

Eşim ikimizin ustune kendini siper etti dedibiz

Bu cumleniz beni çok etkiledi
Gözümden yaşlar süzüldü ne büyük çaresizlik ve fedakarlik
Büyüktü ..kötüydü.. acılarımı paylaştığıniz için sancilarima destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim..

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
ordan burdan toplamaya gerek yok deprem aninda ortaya cikan ışık oluyor gercekten enerji boşalıyor.
duygulariyla oynadigini vs nereden cikardiniz?

Günlük hayata dönünce kosusturma içinde zaman daha cabuk geçiyor, yorgunluktan insan bir nevi sızıp kalıyor, oyle oyle gunler geciyor, bir bakıyorsunuz 8 ay olmuş, cadırda prefabrikte oturan tanıdıklarınıza misafirliğe gidiyorsunuz, hep orada yasıyormussunuz gibi geliyor..İnsan farkına bile varamıyor gecen günlerin, bir bakıyorsunuz yeni düzen kurulmuş. İnsan zamanla daha iyi dayanabilmek için bir nevi tepkısızlıkte geliştiriyor, belkı de savunma hissi. İlkokul arkadaslarımın adlarını mezartaslarında gordugumden sonra uzun sure mezarlıktan tarafa bakamadım, simdi anıları kaldı kalbimizde sadece. Geciyor, delipte geciyor ama geçiyor sonucta. Dunya neler yaşadı bu gune kadar, tek dilegimiz cocuklarımız güzel gunler gorsun, afetsiz, savassızRabbım yardımcınız olsun, daraldıkca yazın, biz buradayız

Son pazar geceniz kadar huzurlu aksamlarınız olacak, daha da güzelleri olacak, gidenleri anılarımızın en güzel köşesine oturtacagız, "ne günler yasamıştık, hepsi geride kaldı çok şükür, Allah bir daha göstermesin" hatırladıkça bunlar dökülecek dilinizden, hiç şüpheniz olmasın

Tvde gördüm, bir dagı gosteriyordu, masmavı ısık topları, adeta havai fisek gıbı ortaya cıktı. 99daki ısıklar kırmızıydı, o saatte ayaktaydım , hatırlıyorum, bunda mavı ısık topları. 99da da soylendi ama anlatanlara çogu kımse ınanmamıstı..

İnsAllah

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
ben de gordum :) canım :) butun uzmanlar (ozellikle jeologlar) ve nasa da bu konu hakkında gorusunu belırtti ben cahilim bilmem oyle terimler falan :)
. bak bi hurafe atıyorum uzman hurafesi
  • 1.Mağmatik kaya kristallerinde küçük kusurlar vardır. Sismik aktivite sırasında kuvvetli stresle ezilip hasar görürler ve peroksijen bağları kırılarak oksijen anyonlarını iyonize ederler. Bu iyonlar kaya çatlaklarından yukarı doğru hareket eder ve daha sonra atmosfere yayılır, havayı iyonlaştırarak parlayan bir plazma oluşturur.
  • 2. Tektonik stres alanındaki dünyanın manyetik alanının veya iyonosferinin yerel olarak yok edilmesi bir parlama etkisine neden olur veya tektonik stres bir piezoelektrik etki üretir ve kuvars içeren kaya belirli bir şekilde sıkıştırıldığında, güçlü voltaj üretecektir. Bu voltaj havaya salınır, havayı iyonize eder ve tribolüminesans prensibi olarak adlandırılan parlak elektrik ışığı yayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…