Bu nasıl bir bedduadır? Hiç utanmıyor musunuz böyle bir temennide bulunurken?Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Sen bana mi söylüyorsun bu cümleyi ! Sen ne yaşadığımızı biliyomusun ! Yüreğin kaldırıyorsa gir izle nasıl parlıyor gokyuzu bari şu günlerde haddini bil !Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
O yorumu yazan kişinin eğitiminden, zeka düzeyinden şüphe ettim zaten. Azıcık araştırsa görürdü o ışıklar niye var.Siz bunu bana mı dediniz? Neden duygularıyla oynayayım bilimsel açıklanan bir video izlediğim için anlattımuğultu ve ışık enerjisi ile atıyormuş fay çoğu enerjiyi
Çok çok geçmiş olsun şükürler olsun sağ sağlim kurtulmuşsunuzHepinize binlerce kez teşekkürler dua edin nolur sizden bunu istiyorum Rabbim sizleri korusun..
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasınHepinize binlerce kez teşekkürler dua edin nolur sizden bunu istiyorum Rabbim sizleri korusun..
Teşekkür ederim .. bu yazımı okuyorsanız burada hava çok soğuk köylerde mont ihtiyacı çok fazla bu bölgeye mont ve çocuklar için kilotlu çorap lütfen hala dışarıda çok insan var çok fazla çocuk var,eğer yardım gönderiyorsaniz özellikle çocuklar için kilotlu çorap mont onceliginiz olsun tekrar binlerce kez tesekkurlerÇok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasınİlk günden beri hepimizin yüreği de duaları da sizlerle.
Hanımlar, sizlerde lütfen sakin olun, deprem anında gökyüzünde görülen deprem ışıkları denen ışık sismik enerjinin ısıya dönmesi sonucu oluşur ve bu bilimsel bir gerçektir, deprem öncesi veya deprem anında enerjinin ısıya dönmesi ve fay hattı kırılırken ortaya çıkan radon gazının etkisidir.
Büyük depremlerin olduğu zamanlarda depremzedeler gökyüzündeki ışıklardan bahseder, ki 1999 yılında biz de gökyüzünde deprem ışıklarını gördük.
Hangi şehirdesiniz? Paylaşalım hemenTeşekkür ederim .. bu yazımı okuyorsanız burada hava çok soğuk köylerde mont ihtiyacı çok fazla bu bölgeye mont ve çocuklar için kilotlu çorap lütfen hala dışarıda çok insan var çok fazla çocuk var,eğer yardım gönderiyorsaniz özellikle çocuklar için kilotlu çorap mont onceliginiz olsun tekrar binlerce kez tesekkurler
Ben bu mesajınızı hemen duvarımda paylaşıyorum ki bölgedeki halihazırdaki yardımlardan derhal yararlanma imkanınız olsun, siteden bazı üyelerimiz bölgede gönüllü olarak çalışıyor, duvarımda göreceklerdir.Teşekkür ederim .. bu yazımı okuyorsanız burada hava çok soğuk köylerde mont ihtiyacı çok fazla bu bölgeye mont ve çocuklar için kilotlu çorap lütfen hala dışarıda çok insan var çok fazla çocuk var,eğer yardım gönderiyorsaniz özellikle çocuklar için kilotlu çorap mont onceliginiz olsun tekrar binlerce kez tesekkurler
Galiba HatayHangi şehir? Benim elimden gelmez ama sosyla medyada paylaşırım,elinde olanlardan sizin için rica ederim. Çok geçmiş olsun.
Abla ilk mesajında kahramanmaraş yazmış sanki.Galiba Hatayo bölgeye giden yardımları yönlendirebilirsek daha hızlı ulaşır.
Deprem bölgesinde gönüllüleri tanıyanlara bağlantı kurabilecek herkese ihtiyacımız var, benyenGEnC ’e yazdım döndü mü bilmiyorum ama deprem bölgesinde çalışan gönüllülerle bağlantısı vardır diye düşünüyorum.
Hemen düzeltelim.Abla ilk mesajında kahramanmaraş yazmış sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?