- 27 Mayıs 2021
- 134
- 160
- 23
- 45
Kısırlaştırma ameliyatı olmuş depremden 3 gün öncebinanın yıkılmadığını söylemişsiniz kediniz nasıl vefat etti merak ettimçok geçmiş olsun bu arada
Ya siz harikasınız Allah razı olsun daha şimdi konuştum zor durumdalardi çok çok teşekkür ederim
Allah hepimizden razı olsun. İnşaAllah kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırırlar. Eğer yardım ulaşmamışsa yazın ben bilgi almaya çalışırım.Ya siz harikasınız Allah razı olsun daha şimdi konuştum zor durumdalardi çok çok teşekkür ederim
Hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen bu yollardan şuan hepimiz birlikte geçiyoruz ,hicbirsey bitmedi hicbirsey için geçte değil,utanılacak birşey yok asrın felaketini yaşadık biz yaşıyoruz uzun zaman yasicaz ama unutmayın asrın kurtuluslarini bu felakette gördük biz lütfen dik durun yine güzel olucak geçer mi bilmiyorum mental olarak ,ama yine o güzel günlere yuricez tek isteğim dik durun lütfenUç Tane evim vardı hepsi gitti, taziye olunca daski yeniletemedim, ne olacak bilmiyorum artık hicbirsey yok, varlikliydik bir gecede gitti herşey, kuyruklara girmeye utanıyorum Allah'ım yardım et
Tamamdır çok çok teşekkür ederimAllah hepimizden razı olsun. İnşaAllah kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırırlar. Eğer yardım ulaşmamışsa yazın ben bilgi almaya çalışırım.
Cok gecmiş olsun, rabbımız size ve tüm bu felaketi yasayanlara hayırlı kapılar acsın insallahHayır hayır öyle düşünmeyin lütfen bu yollardan şuan hepimiz birlikte geçiyoruz ,hicbirsey bitmedi hicbirsey için geçte değil,utanılacak birşey yok asrın felaketini yaşadık biz yaşıyoruz uzun zaman yasicaz ama unutmayın asrın kurtuluslarini bu felakette gördük biz lütfen dik durun yine güzel olucak geçer mi bilmiyorum mental olarak ,ama yine o güzel günlere yuricez tek isteğim dik durun lütfen
Geçiyor mu gercekten..yani gerçekten bu nefes darlığı bitermi kalp ağrısı geçer mi içimdeki fırtına diner mi yaşayan biri olarak nolur geçer diyin ..güçlü olmaya çalışıyorum her yere yetişmeye çalışıyorum basaramiyorum deniyorum biraz rahatlatıyor ama yanlız kaldığım an dagiliyorum ..Cok gecmiş olsun, rabbımız size ve tüm bu felaketi yasayanlara hayırlı kapılar acsın insallahHepsı gececek, dunya kac kez yıkıldı yenıden kuruldu, hepsı gececek, yavrunuzla güzel gunler yasayacaksınız, acınız gecmeyecek fakat küllenecek, bizim gibi depremlerde bu gunlere doneceksınız elbette ki :/99u merkezinde yasadık, dagıldık, ama aşılıyor, ınsanoglunda oyle bir güç var kı herseyle basedebiliyor,ruhunuz yerlerdeyken sevdikleri için ayaga kalkıyor insan, biraz sabır, gececek
Elbette gececek, umut daima vardır, bir cocuk dogdukca umut vardır, bir çiçek actıkca umut vardırGeçiyor mu gercekten..yani gerçekten bu nefes darlığı bitermi kalp ağrısı geçer mi içimdeki fırtına diner mi yaşayan biri olarak nolur geçer diyin ..güçlü olmaya çalışıyorum her yere yetişmeye çalışıyorum basaramiyorum deniyorum biraz rahatlatıyor ama yanlız kaldığım an dagiliyorum ..
Cikaramadik enkazdan yedi yakınım var
Cikaramadik enkazdan yedi yakınım var
Allah razı olsunRabbım bir an evvel cikarılmalarını nasıp etsin, saglarsa hayırlı sifalar versin, kaybetmişsek kabırlerine bir an once kavustursun, size de sabırlar versin, acınızı dindirsin insallah
Merhabalar bı ricam olucak yardimin durumunu ogrenebilirmiyizAllah hepimizden razı olsun. İnşaAllah kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırırlar. Eğer yardım ulaşmamışsa yazın ben bilgi almaya çalışırım.
Merhaba. Enişteme sordum şimdi,cevap verince size de yazarım hemen. Eniştem de kendisi göndermiyor yardımları ama bu yardım işi ile ilgilenen arkadaşlarına benim verdiğim köylerin isimlerini veriyor. Hacı Mustafa köyü için ekip yönlendirildi diye mesaj atmışlar ama ne zaman ulaşır bilemiyorum. Eniştem öğrenince bana yazacak,ben de size yazarım inşallah.Merhabalar bı ricam olucak yardimin durumunu ogrenebilirmiyiz
Size tüm kalbimle inanıyorum yazdiklariniz beni bı nebzede olsun rahatlattı..teşekkür ederim desteğiniz için.. umarım tez vakitte iyileşme yoluna gireriz ..her sabah birinin cenaze haberiyle sarsilmak..bu günler geçsin ..Elbette gececek, umut daima vardır, bir cocuk dogdukca umut vardır, bir çiçek actıkca umut vardırDepremde dogan ailemizden bir bebek bu yıl evlendi ve bebek beklıyor Kayıpları olanlar esini, evladını kaybedenler yasını yaşadı, tevekkül etti ve hayatına devam ettiler, güldüler de, agladılar da, ama yaşadılar,düğün yaptılar torun sevdiler.. "Gidenlerin yeri asla dolmayacak, fakat sadece hepimizin gideceği yere bizden once gittiler ve bizi beklıyorlar" Bu duygu onlara güç verdi.. Geciyor, seneye bu zamanda cok daha farklı olacaksınız, insan o gücü yanı basında ve ruhunun derinliklerinde buluyor inanın.. Rabbımız ihtiyacımız olan gücü de bizimle yaratmış ve ihtiyacımız olan gune kadar beynımızın ve kalbımızın derinliklerinde saklamış oldugunu yaşadıkça anlayacaksınız, sadece sabır, geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?