Afet bölgesindeki bir benden..

İnsanlar medeni bir şekilde kuyruğa girmiyor..Bu kadarını da haketmedim Allah,m iyi bir insandım disimden tirnagimdan arttirdim sabahlara kadar çalıştım, herşey çöp oldu, bir battaniyeyle burda umutlar yesermez

binanın yıkılmadığını söylemişsiniz kediniz nasıl vefat etti merak ettim çok geçmiş olsun bu arada
Kısırlaştırma ameliyatı olmuş depremden 3 gün önce
Agresifmiş biraz
Deprem sırasında cam açılınca asağıya atlamış
Yerde yatarken gördük diye yazmış konu sahibi

Allah hepsının yardımcısı olsun çok zor şeyler yaşanıyor

Ya siz harikasınız Allah razı olsun daha şimdi konuştum zor durumdalardi çok çok teşekkür ederim
Allah hepimizden razı olsun. İnşaAllah kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırırlar. Eğer yardım ulaşmamışsa yazın ben bilgi almaya çalışırım.

Uç Tane evim vardı hepsi gitti, taziye olunca daski yeniletemedim, ne olacak bilmiyorum artık hicbirsey yok, varlikliydik bir gecede gitti herşey, kuyruklara girmeye utanıyorum Allah'ım yardım et
Hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen bu yollardan şuan hepimiz birlikte geçiyoruz ,hicbirsey bitmedi hicbirsey için geçte değil,utanılacak birşey yok asrın felaketini yaşadık biz yaşıyoruz uzun zaman yasicaz ama unutmayın asrın kurtuluslarini bu felakette gördük biz lütfen dik durun yine güzel olucak geçer mi bilmiyorum mental olarak ,ama yine o güzel günlere yuricez tek isteğim dik durun lütfen

Cok gecmiş olsun, rabbımız size ve tüm bu felaketi yasayanlara hayırlı kapılar acsın insallahHepsı gececek, dunya kac kez yıkıldı yenıden kuruldu, hepsı gececek, yavrunuzla güzel gunler yasayacaksınız, acınız gecmeyecek fakat küllenecek, bizim gibi depremlerde bu gunlere doneceksınız elbette ki :/99u merkezinde yasadık, dagıldık, ama aşılıyor, ınsanoglunda oyle bir güç var kı herseyle basedebiliyor,ruhunuz yerlerdeyken sevdikleri için ayaga kalkıyor insan, biraz sabır, gececek

Geçiyor mu gercekten..yani gerçekten bu nefes darlığı bitermi kalp ağrısı geçer mi içimdeki fırtına diner mi yaşayan biri olarak nolur geçer diyin ..güçlü olmaya çalışıyorum her yere yetişmeye çalışıyorum basaramiyorum deniyorum biraz rahatlatıyor ama yanlız kaldığım an dagiliyorum ..

Hemen hemen aynı şeyleri yaşadık seninle. Sanki ben yazmışım gibi. Okudum ağladım. Evim yıkılmadı, çok şükür yaşıyoruz derken bile başım öne eğiliyor, vicdan azabı çekiyorum. O ışığı oğlumun kızımın çığlıkşarını asla unutmayacam. İkinci depremde de hava soğuk evim de hasar var diye mecburen 5.kattaki kayınvalideme gittim. Allahım hiç bitmiyordu, bu defa bitiyor dedikçe daha çok şiddetleniyordu. Kızımı oğlumu kucaklayıp kanepe yanına çöktüm. Sarsıntı hafifleyince aşağıya inebildik. İnanın hislerim kayboldu her haberde, her yazıda ağlıyorum. Rabbim yatağımızda huzurla imanla acı çekmeden ölmeyi nasip etsin. Kendim için değil enkaz altında kalanlara kahroluyorum.

Elbette gececek, umut daima vardır, bir cocuk dogdukca umut vardır, bir çiçek actıkca umut vardır Depremde dogan ailemizden bir bebek bu yıl evlendi ve bebek beklıyor Kayıpları olanlar esini, evladını kaybedenler yasını yaşadı, tevekkül etti ve hayatına devam ettiler, güldüler de, agladılar da, ama yaşadılar,düğün yaptılar torun sevdiler.. "Gidenlerin yeri asla dolmayacak, fakat sadece hepimizin gideceği yere bizden once gittiler ve bizi beklıyorlar" Bu duygu onlara güç verdi.. Geciyor, seneye bu zamanda cok daha farklı olacaksınız, insan o gücü yanı basında ve ruhunun derinliklerinde buluyor inanın.. Rabbımız ihtiyacımız olan gücü de bizimle yaratmış ve ihtiyacımız olan gune kadar beynımızın ve kalbımızın derinliklerinde saklamış oldugunu yaşadıkça anlayacaksınız, sadece sabır, geçecek

Merhabalar bı ricam olucak yardimin durumunu ogrenebilirmiyiz
Merhaba. Enişteme sordum şimdi,cevap verince size de yazarım hemen. Eniştem de kendisi göndermiyor yardımları ama bu yardım işi ile ilgilenen arkadaşlarına benim verdiğim köylerin isimlerini veriyor. Hacı Mustafa köyü için ekip yönlendirildi diye mesaj atmışlar ama ne zaman ulaşır bilemiyorum. Eniştem öğrenince bana yazacak,ben de size yazarım inşallah.

Son düzenleme:
Size tüm kalbimle inanıyorum yazdiklariniz beni bı nebzede olsun rahatlattı..teşekkür ederim desteğiniz için.. umarım tez vakitte iyileşme yoluna gireriz ..her sabah birinin cenaze haberiyle sarsilmak..bu günler geçsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…