Afet bölgesindeki bir benden..

öncelikle çok geçmiş olsun.. çok çok üzgünüm.
o anları yaşamamış olmama rağmen günlerdir uyuyamıyorum, gerçekten kızdığım üzüldüğüm şeyler bir günde anlamını yitirdi, eve sığamıyorum.. izlemekte zorlandığımız, izlerken göz yaşlarına boğulduğumuz şeyler yaşadınız. inşallah Allah bir daha bu günleri göstermesin. umarım bu travmayı en hafif şekilde atlatabilirsiniz, atlatabiliriz.

Allah korumus, sükür ki hayattasınız Allah yardımcınız olsun

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Nasıl bir konusma şekli bu, kadın yalanmı soylıcek boyle bır durumda

cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin iyi olmaniza sevindim. ulke olarak yastayiz cok uzgunuz cok

Ordan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Kadin icini dokmus yahu resmen travma atlatiyorlar sende hic mi vijdan yok ya senin basina gelseydi. o yesil gormus isigi sen mor gorursun belkiiii

Çok geçmiş olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Keşke sadece sizin başınıza gelen tek sizin sallandığınız deprem yaşasanız da görseniz yeşil ışığı.
Hiç vicdansız demeyin, siz milletin travmasıyla alay ederken vicdanınızın esamesi okunmuyor.

Geçmiş olsun arkadaşım ben çok bir şey yazamıyorum kusura bakma yani o kadar büyük acılar yaşanıyor ki şuan hepimiz çok üzgünüz.
Sadece çok şükür ki evladın yanınızda birlikte her şeyin üstesinden gelirsiniz
Kediniz içinde çok üzüldüm

Yalan veya değil ne farkeder o korkuyla birseylerde görmüs olabilir gerçekte olabilir. Asıl sana ne oluyorda ahkam kesiyorsun. Varsa bir bilgin insan gibi konuşur ve açıklarsın. İnsallah sen görürsün o ışıkları da biraz olsun empati yapmayı ögrenirsin belki. Hadsiz...

yaşadığınız çok zor bir şey ama geçecek , inanın geçecek
yeniden küçük şeylerden umut güven anlam arayacaginiz günler gelecek
biliyorum şu an çok boş geliyor dediklerimiz ama geçecek,
içinizde olan en küçük umuda en küçük güzel hislerin hepsine sarılın

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasin bu kötü günleri.Yaralilara Allah şifa versin.

Kıyamet gibi sanki anlattığiniz olaylar
Çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin güç versin kolaylıklar versin sizlere.Cok üzgünüm acınızı içimde hissediyorum dualarım hep sizinle, bizimle.

Niye şimdi böyle bir şey yazma gereği duydunuz.Kadinin anlattıkları zihnimde canlandı niye yalan söylesin kim için ne için? İstanbul'da sarsıntı yaşadım,tam da konu sahibinin dediği gibi güvenli alana gideyim desen de gidemiyorsun bile mesela ,adım atamiyorsun sağa sola devriliyorsun.Bu kadar önyargılı olmayın

Eşinizle yavrunuzla daha güzel günler yaşayın inşallah

Sizinde beyin nöronlarınız eksik galiba 99 depreminde yaşananları açın okuyun izleyin var mıymış öylr bir ışık yok muymuş… yoksa da ilk gören siz olursunuz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…