Cok geçmiş olsun kardeşim iyi olmanıza sevindim. Biz depremi hissetmedik ama acısı sarstı yüreğimizi. Aynı şeyleri düşünüyorum 1 hafta önce üzüldüğüm şeyler ne kadar da boşmuş...Bu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
Geçmiş olsunBu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
onu bende merak ettım açıkcasıÇok geçmiş olsun, Allah korumuş sizleri ,, gökyüzündeki o yeşil şimşek nasıl bir şeydi ?
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ne size ne de dünya üzerinde hiçbir yere. Sizin için yapabileceğimiz ne varsa söyleyin. Lütfen. Mutlaka yapabileceğimiz birşey vardır. Biz ülke olarak kocaman bir aileyiz. Hepimiz birbirimize bu kötü zamanlarda destek olmak için varız.Bu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
Siz bunu bana mı dediniz? Neden duygularıyla oynayayım bilimsel açıklanan bir video izlediğim için anlattımOrdan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
Ne olursa olsun asla ne hissetiginizi tam anlayamayız . Dilerim acilariniz bir nebze diner,ruhunuz biraz ferahlarBu sitenin uzun zamandır takipçisiyim .. Kahramanmaraş ta depremi yaşadım.. evim ağır hasarlı..kedim kurtulamadı..kızım eşim ve ben iyiyiz .. gece saat 04.17 de o şiddetli sarsıntıya uyandık beşik gibi sallanan evimizde bardaklar tabaklar çanaklar tablolar çatır çatır yere düşerken sadece yatağımın ve TV min olduğu yatak odamda ben kızım ve eşim birlikte yatıyorduk.. sağa baktık sola baktık siper alabileceğimiz bir yer yoktu.. yataktan kalkma sansimizda yoktu zaten .. 2 kez denedim yatağa devrildim.. eşimle birbirimize baktık ..hakkını helal et dedim kızımın üstüne kapandım eşimde sende helal et dedi ikimizin üstüne kendini siper etti..ama neye yarar alttan gelen ağır darbeler sağa sola yatan bir bina .. yıkılmadı ama heran yikilabilirdi kızım ağlıyor eşim ve ben 4 yaşındaki kızımi sakin ol biz yanındayız hep birlikteyiz diye telkin ediyoruz ,bitmek bilmeyen bir sarsıntı yeryüzündeki o seslerimizi yutan uğultu ..ve gökyüzündeki yeşil şimşek.. asla gözümün önünden gitmicek.. sarsıntı durdu ayakkabılari kapının önünden elimize alarak fırladık dışarı bina yıkılmadı ama evimdeki cam kırıkları duvar yığınları yatak odasından çıkarken tam karşımdaki o duvarın yarığı sanırım asla unutamam.. sağyiz hamdolsun..sevdiklerimiz birlikte gulduklerimiz eğlendiklerimiz agladiklarimiz o gece göçtü bu dünyadan muhtemelen ne olduğunu anlamaya bile fırsatları olmamıştır .. dışarıya sis çöktü sandık meğer yıkılan binaların tozuymus..çığlıklar korku dolu çocuklar ağlamalar koşuşturmalar.. sonrası bildiğiniz gibi bir o enkazda bir bu enkazda sevdiklerinizden haber bekliyoruz..demem o ki o anı yaşasaydıniz ne derece boş bir dünyada oldugumuzu 1 saniyenin bile nasıl değerli olduğunu sevdiklerimize bir telefonla ulaşıp sesini duymamizin ne derece kıymetli olduğunu anlarsınız derdim var platformuna çağrım bu ..bosverin herşeyi hayata ski ski sarılın severek yaşayın gözyaşı dökmeyin.. yazık değmez bir damla gozyasiniza burda öyle acılar yasaniyorki..ben bu dünyada okadra boş şeyler için gözyaşı doktumki şu an bir damla gözyaşı akmıyor gözümden..aglasam yaşananlara hakaret olacak sanki öyle boş şeylerdi agladiklarim..esas acıyı şimdi gördüm ben utandım..binlerce kez teşekkürler zor günlerde bizi yanlız bırakmadıniz..iyiki var bu platform içimi döktüm sizde yazdıklarımdan ders çıkarınız kalın saglicakla..
Ne diyorsun sen beOrdan burdan toplamış bilgileri , gökyüzünde yeşil işık falan varmış , insanların duygularıyla oynuyorlar işte . İnşallah o gökyüzündeki yeşil ışıkları kolaylıkla bulursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?