Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

Araya baska işler girdiği için düzenli kullanamıyorum. Adet dönemini yeni bitirdim suan dolgunluk devam ediyor. Ama büyüme yok kızlar

Cnm sana özelden msj atmıştım bu konuyla ilgili.Yeni gördüm buradaki yazını cok fazla etkisi yok anlaşılan.

ışin tuhaf yanı ilk kullanmaya basladıgımda daha iyi sonuc almıstım bu sefer pek sonuc alamadım

arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra tekrar buraya bir göz atınca yazmak istedim. ben şahsen kullanıp çok memnun kaldım ve benden sonra bir arkadaşımla beraber kuzenim de breast beuty aldı ve kullanmaya başladı. ilginç olan şu ki kuzenim daha 1 ayın sonunda benden bile daha iyi bir sonuç elde etti ancak arkadaşım da öyle çok belirgin bir büyüme olmadı. Ama şunu söyleyebilirim ki dikleştirme konusunda ciddi çok etkili sonuç veriyor. zaten daha dik durunca daha büyük de görünüyor. ben yaklaşık ikibuçuk ay kulandım ama bunun ilk ayında tam düzenliydi geri kalanlarda birhayli aksama oldu ama yinede sonuç olarak 1 beden kadar bir büyüme elde ettim ve şahsen çok memnunum. bugüne kadar bu uğurda çok para harcadım ama sanırım bir tek bu ürün için gönülden helalı hoş olsun diebilicem :) herkese başarılar ve sevgiler..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok güzel bir haber ya...
Cnm hangi siteden kaç paraya aldın yazar mısın.
Bir 80 liraya vardı başka bir sitede 49 liraya bile bulmuştum.
ıki marka var fakat isimleri birbirine cok benziyor kutuları hatta renkleri bile aynı.
Acaba sen ve arkadaşın biriniz pahalı digeride ucuz olandan mı aldı?
Bu arada gelişmelere cok sevindim gercekten mutlulugunu paylaşıyorum cnm
Gögüs ölcün kactı kaç oldu yazar mısın?

yaa böyle haberler duyunca düzenli kullanasım geliyor ama onu kullanacagın zaman evde tek olman gerek yoksa tedirdin oluyor insan

Senem en iyisi yatarken kullan.Yatmadan önce tak tabi odanda senden başka kimse yatmıyorsa...
Ben alsam öyle yapardım.

çok sevindim canım yaa:))
iinş. daha da büyür haberlerini beklioruz..
bide ne kadara almıstın sen onuda yazabılırmısın?

sabah önce kemerle 10 dk masaj yaptım sonrada elle 5dk. aslında en azından sabahları böyle yapsamm cok ii olacak.

Ben gene taktım bu kemere...
Elime para gecti aslında ama ya işe yaramazsa 100 tl ye cok acırım.Hasta olurum valla :)

canım bende 79a almıstım. zaten cok büyük gögüslere uygun deil diye yazıyordu. ama bence devam et. cünkü sarkmalar için diklestirme yapıyor

arkadasım ben de sıtelere bakıyorum 119 dan ucuzu yok 79 a hangı sıtede var ????????. ben de alıp denemek ıstıyorum

iişe yarmas bnce

benim gibi masaj yapmaya üsenenler için iyi bir yöntem. tek yapman takman. tabi ses cıkardıgı için evde kmse olmasa daha rahat olacak.

ben tekrar basladım. yaza düğünüm var. olmadı estetik olacam :) nisanlımla konustum. tek sorun cevreye ne diyecez :) hastanede yatmak gerekecek

cnm ben estetik bölümünün takipçisiyim.
Oradaki herkes ameliyat olduktan bir gün sonra eve gelmişler.
Birgün yeterli bir süre.Anlamazlar bile ...
Bazısı da gögsümde kitle var diye ameliyat olacaklarını söylemişler.Ya önemli olan karar vermek yoksa onlar hiç sorun degil.Hele evliyken olacaksan hiç sorun olmaz madem nişanlınla da konuşmuşsun.
Bende sözlüme söyledim.yaptırırız diyor:roflol:

nasi yanii evlnmedenmi olucn evlndiktn sonramı

maskaracım yaa sennkilr kocmn niee olcanki snn anlmdımm

Son düzenleyen: Moderatör:
senemcim bahsettiğin kemerin adını ve fiyatını verebilirmisin..eğer buraya yazamıyorsan özel msj atarmısın rica etsem.

hey Allahım ya tamam arkadaşlar:))))linkin başlığı zaten kemerin adı..tüh bana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…