kızlar ben bi acıkarttırma sitesinde 45e gördüm ve sanırım alıcam![]()
45e cok ıyı canım ama fayda edıyomu kı kullanan arkadaslar memnunmu kı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bi acıkarttırma sitesinde 45e gördüm ve sanırım alıcam![]()
nez12 aynı kemer sanırım cnm yanında bide iç camaşırı hediyesi vardı acayip uygun yani diğer fiyatlara bakarakhihoyyytama almadım vazgectim.
şimdi reklamlar :icecream:
MAKİNENİZ UZUNN YAŞARR CALGONLAAAAA :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
PUHAHAHAHAH REKLEM DİİLMİŞŞ KIIZZ DUYDUN MUUUUU laelaelaelaelaelaelaelaelaelaevereliniortaksırnaşık şeydelikafadulden
kızlar ürünü kullanmaya baslayıp 1-2 hafta sonra bırakıyorum. bi motive olsam hiç biseyi sabredip tamamlamıyorum. siz kullandınız mı?
Canım, mutlaka düzenli kullan ben kullanmaya başlayalı neredeyse 2 ay olacak başlangıçta çok farketmiyor ama 85,5-86 olan göğüslerim şu an 90 oldu ve 80b kullanırken şu an 80c ye geçtim, hem kemeri hemde breast sculpture isimli hapları kullanıyorum, iyiki başlamışım kullanmaya.Düzenli kullan kesinlikle etkisini göreceksin :)
canım senin zaten küçük değilmiş belki o yüzden daha iyi sonuc aşmıssındır
sword senin gögüs altı kaç cmdi yaaa
canım biz uzunuz swordla bide omuzlar geniş olunca belli olmuyor hiç mesela benimde 89-90cm ama belli olmuyo yani alttanda 78![]()