Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

senemcim kutlarım bir ömür boyu mutluluklar dilerim
herşey gönlünce olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
e bu adam sadece büyüyebilir demiş büyür dememiş yani kesin bi bilgisi yok ayrıca estetiğe tek alternatif yöntem olduğunu falan söylemiyo

ürün tanıtımlarında yer alan ifadelere inanma derim çünkü biliyosun göğüs büyütücü haplarda da çok güzel ve ikna edici şeyler yazıyo

senem arkadaşımız da net bişey söleyemiyo düzenli kullansaydım belki olurdu dio ama belki gene olmazdı kullanmadan bilinmez hem eski mesajlarına bakılırsa ilk 2 hafta falan sabah akşam düzenli kullandığını yazıyo sonrasında ümidi kesmiş olacak ki tekrar bitkisel yöntemlere dönmüş

ayrıca bu 2 hafta ailesinden çekindiğinden falan bahsetmemiş lütfen bana kızma senemcim ama şu işin doğrusunu söyle

bak bence bu ürünün fiyatı daha düşer sen biraz bekle bu arada bi önerim olacak şimdiye kadar denemediysen bir de bunu dene ama denemeden işe yarmaz diye önyargılıyla bakma

1 şişe tatlı badem yağı al bulabilirsen karden marka (benimki ondandı)
bununla her gece 5 dk. masaj yap ama masajdan sonra mutlaka iyi bi uyku çekmen gerekiyo o yüzden sadece geceleri yapmalısın masajı
adetine 10 gün kala başla adetin bitene kadar aralıksız her gece yap
göğüslerini de ölçerken etrafını değil alttan uca ölç gelişmeni takip etmek için

uygularsan sonucu bana bildir lütfen olumlu-olumsuz

umarım faydasını görürsün

uyarı:

1. bende işe yaradı ama sende yarar die garanti veremem denemen lazım
2. badem yağı tüylenme yapabilir bende yapmadı sende olursa da karışmam

canım doktor vakumdan bahsetmiş. bu kemer vakum gibi deil ki. bu masaj yapıuyor gibi titresim veriyor. ordaki kasları harekete geciriyor.

benimki ümidi kesmek deil. ses cıkarmasından kaynaklı. evde gizli yaptıgım için duylma riskinden dolayı bıraktım

senemcim kutlarım bir ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz
herşey gönlünce olsun inşallah

tskler. eger normal gögüsüne masaj yapıyorsan bu kemerde aslında onunla aynı işlevi yapıyor. sadece elle yapılan masajda yanlıs hareketler yapıp gügüsün deformasyonunu bozma durumumuz var. kemerde deneylerle kanıtlanmıs oldugunu farzedersek biraz daha güvenilir geldi. dün yag karısımı yapıp onunla elle yedirip makineyle 15 dk masaj yaptım ilk siftayı yaptım :) sonra avakado aldım ama onu daha uygulamaya baslamadım. birde bulabilirsem cemen otu filizi alıp cayını yapacam. içinede 2 damla anason. bira mayası hapım vardı onada tekrar baslamayı düşünüyorum.

ohhh ohhh süper..

evet ben sistemleri karıştırmışım galiba kusura bakmayın:teselli:
zaten 2 aylık süreçte dediğim gibi yalnızca yasmin ve ek doğal yöntemler deniycem sonra senemin de neticeleri belli olmaya başlar ona göre hareket ederim.

evet bu sefer adım adım takip edecem. hatta hergün buraya yazarım. kızlar eger ise yararsa sizde deneyin aynı seyleri

ben olsam buna bu kadar para verceğime koyarım sütyenin içine 2 tane tas aynı işi görür
geçen gün bi arkadaşımız diodu ya kuzeni mi ne 2 gün tasla gezmiş taş gibi olmuş göğüsler
bunların tek yaptığı basit yöntemleri allayıp pullayıp fahiş fiyatlara satmak
uyanık zannediolar kendilerini :))

memelik resmen bu ya:) şekli çok komikmiş:) kocaman 2 tane top içine koyyosun falan:) pek bi komik geldi şu anda.. işe yarıyor muymuş ki? yarıyorsa para biriktirilebilir...

yaa o tas olayını anlamıs değilim o batıl inanc deil mi? küçükken ne kapatırsan cocugun gögsüne o olur denir. fincan ve tas olayı ordan gelmiyor mu?

ya ben onu şakasına söledim o alet o kadar para etmez annamında
ama vardır bi gerçek payı ortaokulda sınıftaki kıslar kapatmıştı hepsinin saksı kadar oldu göğüsleri
kahve fincanı kapatıp küçük kalanları da duydum ama tabi bunlar tesadüf müdür değil midir bilemem
ben denemedim
zaten artık biizm yaşımızda fayda etmes öle şeler dicem ama belli olmaz genede o bahsettiğim arkadaşa sormak lasım
ama bence vakum olayları göğsü sarkıtır doktorun dediği gibi

bi ara elle yapmaya çalıştığımız vakumlama işilaelaelaelaelae
mesaj atsak mı acaba bilemedim kiCADIARZU çin işi ise ucuzdur da:CüvCüv:

alakasız konuyla ama nereye yazacağımı bilemedim..
şimdi bileniniz vardır belki, ameliyat olanlara genelde akciğerleri iltihap toplamasın diye nefesini kontrol etmek için bi alet verirler, 3'lü top şeklinde.5'li top şeklinde olanları var... o topları havaya kaldırmak için haliyle derin derin nefes çekmek zorundasın lazım, böylelikle diyaframı çalıştırıyo... ben bambaşka bi sebeple bu alete kullanıcam, aklım fikrim mantığın bunun nedense göğüs kaslarını da çalıştıracağını söylüyo, doğru mu düşünüyorum ne dersiniz...

canım o gügüsü büyütmekten cok diklestirmek için işe yarar gibime geliyor ama daha derli toplu durunca büyümüş gibide görünebilir bilemiyorum

kızlar birde söyle gögüs pompaları var annenin sütünü sagmak için buda işe yararmı ki?

ELEKTİRİKLİ GÖĞÜS POMPASI

Dünyada ilk defa iki aşamalı sağım yapabilen uyarı ve masaj özellikli, mobil,

sessiz, elektrikli ve pilli , tam otomatik tekli, bebeğinizin emiş ritmine yakın ve doğal vakum yapabilen,

profesyonel bir göğüs pompasıdır.

Genel Özellikleriünyada ilk defa iki aşamalı sağım yapabilen uyarı ve masaj özellikli, mobil,

sessiz, elektrikli ve pilli , tam otomatik tekli, bebeğinizin emiş ritmine yakın ve doğal vakum yapabilen,

profesyonel bir göğüs pompasıdır.
Annelere uygun hızlı ve bir o kadar da yumuşak sağım.

Sorunsuz bir pompa ve kullanımı kolay olup serbest ve aktif hale getirir.

Kullanım Durumları:Erken doğum, sezaryen doğum, süt yetersizliği,

göğüs ucu enfeksiyonları, düz ve içe dönük göğüs ucu, bebek ile ilgili problemler (yarık dudak, yarık damak, v.b.)

annenin çalışıyor olmasına bağlı olarak işyerlerinde veya

seyahatlerde sağım ve depolama yöntemlerinde, etkili çözüm için kullanılmaktadır.

Kullanım Faydaları:Swing süt pompası bebeklerinin ve yaşamlarının

keyfini çıkartmak isteyen anneler için tasarlanmıştır. Kolay kullanım

imkanının yanında rahat, konforlu ve sessiz çalışması anneyi aktif ve serbest hale getirmektedir.

Uyarı özelliğinin olması sebebiyle süt üretimini artırmakta ve uzun vadede süt üretimini desteklemektedir.

Paket içeriği:Motor,biberon ,huni , membran , valf , hortum,pompa çantası, askı, adaptör, biberon kapağı

Üretim Yeri: İsviçre

Markanın ait olduğu Ülke: İsviçre

Garanti: 2 yıl

Garanti Şartları: Kullanıcı hatası dışında sadece mekanik garanti
Kalite Belgesi: CE, FDA

Kapalı Kutu Ölçüleri: h29x23x9

Teknik Özellikleri:2x AA (kalem pil) ile yada ürün içerisinden çıkan medela marka adaptörü ile kullanılmaktadır.

Ürün madde içeriği: Göğse temas eden sağım aparatları (huni, biberon) polipropilen'dir.

bende henüz bi gelişme yok kızlar ama daha cok yeni. 2 ayda etkisi görülüyormus. ama 1 ay sonra en azından dolgunluk olur. gelişmelerden haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…