Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

mrb bayanlar küçük göğüslü bayanlardan biri olarak bende büyütmek için araştırıp duruyorum.kullandıklarım albres tablet,küç,nar,hurma,sonuç sıfır küç de kullandıım süre içinde bi dolgunluk oldu bırakınca aynı.gold longda spariş verdim tam bir haftadır kullanıyorum bundan 5 gün önce nette gene araştırırken masaj kemerini gördüm yorumlarını okudum ve onada spariş verdim 4 günden beri kullanıyorum düzenli olarak ve gold longdayıda kullanıyorum daha çok erken olmasına rağmen ciddi olarak bi dolgunlaşma oldu ama hangisi yaptı bunu bilemiyorum.bu arada 85 90 göğüslerden bahsediliyor benim 79,5 80 di şuan 81 göğüs ortasından ölçerek bakıyorum başarılar

evet 1 haftadır kullanıyorum ve şu an göğüslerim acayip kaşınıyor,ve büyük olan göğsümde bir değişim hissediyorum sanki

iyi günlerrr vereliniortak cnm gold longda kullanmamanı öneririm ben çok arştrdım gerçi sende artrmışsındr ama ben onun çok tehlikeli olduğnu okudum ve evet dolgunluk yapıyormuş büyütyrmş ama braktğn an snuç sıfır eski halne dönyrmuş içndki maddelerinde güvenlr olmadğnı okudum uyarmak istedm cnm lmaz:

bi yardım nolur!!!!!!!!!

ya kızlar bende aldım bu ürünü dün geldi, hani ilk kullanımda 8 saat şarj edin yeşil ışık yancak diyo ya, ben nerdeyse 20 saattir şarj ediyorum hala yeşil ışık yok kırmızı yanıyoo ((
yaa off ya bu aletin bozuk olduğunu mu gösterir, böyle bişey başına gelen varmı ?

Canım Süt pompasını hiç deneme bile, kızım benim gögsümü almamıştı 4 ay boyunca göğsümü süt pompasıyla sağıp kızımı öyle besledim. Gögüste süt azalınca çok fena bir acı duyuyorsun. Göğsünde süt yokken duyacağın acıyı artık tahmin et. Bir de süt bezelerini uyarıyor. hormonlarını da yükseltip bozabilir.

fayda gören oldumu arkdaşlar, bende sipariş vermek istiyorum.tüm sayfaları okudum genellikle memnun kalınmış ama düzenli kullananlardan yorum istyorum

Dün sipariş verdim 1-2 güne limde olur inşallah olumlu sonuçlar alırım da mutlu haberlerle dönerim arkadaşlar :)

ben anlamadım bu buyumesıne mı yardımcı oluyor yoksa sarkık olanları toparlamaya mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…