Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

Selam,

Ben ürünü bir arkadaşımın tavsiyesine istinaden aldım. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. kremlere göre daha etkili oldu bende. şahsen çok memnunum.

ben çok pahalıya aldım sende aynı şeyi yapma bence. internette araştır 180 e de satan var 99 a da.

kuzenin bilgileri bizle de paylaşırsan çok sevinirim canım.
senle uzun zamandır burdayız, yeter artık yahuuu

mrb zırrrcımmm evet uzun zamandır eskidik burda :)) ama ben düzenli bi yapamadım sunları. kuzenime sordum sadece tansyon ve kalp hastalarının ürünün kullanmaması gerekiyormus. zaten bu tür hastalıkları bulunan insanların masaj aletlerinden hiçbirini kullanması doğru değil dedi. siparisi verdim. ve 80ytl ye. promosyon ürünüymüş

arkadaslar dün gögüs büyütme kemerini ilk defa kullandım. kullanımı cok kolay calıstırıp 15 dk taktım bu arada internete girdim. seside olmasa cok daha iyi olurdu. hergün sabah aksam 15 dklık 2 kez yapacam.

Merhaba herkese bende bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Yalnız olmadıgımı bilmek cok güzel bir duygu :)rahatladım valla.
Bende bu kemeri araştırdım bayag almayı düşünüyorum.Boşuna paramda gitsin istemiyorum.
Bir sitede fiyatı 99 ytl indirimde diger sitede aynı ürün ama markası farklı ve 49 ytl acaba ucuz olan işe yaramaz mı diye düşünüyorum.
Bu arada senem 81kullanırken ses mi yapıyor biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?
Birde Kıyafetlerin altında belli oluyor mu?
Cokça merak ediyorum nette fazla yorum yok ne yazık ki gelişmeleri takip edicem...

mrb canım ben 80 tl ye aldım. Biraz ses cıkıyor. Makineyle kıllarını alırkenki ses kadar:smiley-cool: ben elle masaj yapmaya üşendiğim içim bu kolayıma geldi. hiç bisey yapmana gerek yok takıyorsun dügmeye basıyorsun kendi kendine 15dk titresim yoluyla masaj yapıyor. yalnız hemen etki yapmıyormus. baska sitlerden alanlara msj attım. 2 ay sonunda istedikleri etkiye kavusmuslar. ne kadar büyüme oldu bilmiyorum. ben yeni kullnamaya basladım. suan sadece dolgunluk var. ama adet dönemim yakın ondan mı bilmiyorum. 1 ay sonunda az cok biseyler belli olur. buraya yazarım. işe yaramzsa bence bosuna alma. :1rolleyes:yerimseniben

cnm verdigin bilgiler için cok saol.Dedigin gibiyse epey ses cıkartıyormuş.
Bende evdekilerden gizli gizli alıp kullanmayı düşünüyordum akıllı benkaydirigubbakcemile3 senden haberlerini alıp öyle almam daha mantıklı olacak sanırım.Tez elden güzel haberlerini bekliyorum.Umarım bu aletin sagladıgı büyüklük kalıcı olur.Hepimiz kurtuluruz bu dertten...

Cnm ya öyle düşünme işe yararsa en büyük memişler sende olacak bizde aval aval bakıcaz :)
Ben inanıyorum sonuçta el masajı bile iyi geldiyse bu alet bunun için programlanmış.
Bu arada sadece masaj yapmıcan dimi ben rezene çayı içiyorum küçte alıcam.Etkisi katlansın inşallah:teytey::lepi::teytey:

rezene önceden cok içtim canım ama bende pek faydası olmadı. sabahları biraz kan yapsın üzüm pekmezi içiyorum. küçdeki etkiyi yapar belki.

rezene önceden cok içtim canım ama bende pek faydası olmadı. sabahları biraz kan yapsın üzüm pekmezi içiyorum. küçdeki etkiyi yapar belki.

valla ben de aldım kızlar ama benım gogusler kucuk degıl de kılo kaybına baglı bır deformıte oldu gıbıme geldı dıklestırır mı ne dersınız?
Senemcim, son durum ne sende? benım su an 85 beden acaba dıklesme umudu var mı?100 milyona aldım kazıklandım mı kı?kafamçokkarıştı
daha gelmedı haftaya ulasır herhalde
off ıade mı etsem? kafam bıraz karıstı genel yorumlar ne bu konuda?

Bende senemden gelecek haberleri bekliyorum.Bende ona göre alıcam ama ses seda yok.
Zaten 2 ayde anca eki gösteriyormuş.Sanırım oda bu sürenin gecmesini bekliyor olacak ki birşey yazmamamış.

Bende senemden gelecek haberleri bekliyorum.Bende ona göre alıcam ama ses seda yok.
Zaten 2 ayde anca eki gösteriyormuş.Sanırım oda bu sürenin gecmesini bekliyor olacak ki birşey yazmamamış.

ay gitti paracıklar desene ah be kızım jayjay az bı dur her gordugunu ne alırsın
anacım bır resım koymuslar kızın goguslerı sönük böyle sonradan büyümüs cidden
yanı fotosop fılan degıl ama bılmıyorum sılıkon koydurduysa
ya benım kucuk degıl aslında 85 beden ama
ıste cok kg verdıgımden üstten bosalmaya basladı
hıc hosuma gıtmıyor yuvarlak degıl artık
bır de cellules alacagım bakalım kızlar ona ne yazmıs
canım benımkı gelsın ben anların ıse yarıyor mu yaramıyor mu
valla resım bıle cekerım sırnaşık şey

Jayjaycım şöyle düşün bir kere.
Diger topiklerde düzenli olarak elle yapılan masajların bile cok etkili oldugunu söylüyorlarken ki; bu alet bunun için programlanmış cok daha fazla etkisi olacaktır kesin.Ben netten ürün yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.Ama haplarla ilgili yorumları da okudum kimisine etki etmiş kimisine etmemiş.
Ürün yorumlarına inanılmaz diyorsan eger olumsuz yorumlarıda koyuyorlar ama bu aletle ilgili olumsuz yorum bulamadım ben.Ama şu gercek ki yeni ürün oldugu için sanırım cok fazla kullanan da yok.
Ben kesin alıcamda senemin yorumunu bekliyorum malum işsizim şimdi buna para verilmez diye emin olayım hemen alıcam.Ben de kullanayım bende çekerim fotoları ne olacak herkesler görsün:dance:

canım ıcımı rahatlattın bıraz
bugun gelır herhalde,evet urun yorumları cok ıyı ınsallah havamızı almayız
-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…