canım öle şeylerin göğüs büyütme yanında kalp ritmini bozma marifetleri de var
uzak durun derim
kuzenin bilgileri bizle de paylaşırsan çok sevinirim canım.
senle uzun zamandır burdayız, yeter artık yahuuu
Merhaba herkese bende bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Yalnız olmadıgımı bilmek cok güzel bir duygu :)rahatladım valla.
Bende bu kemeri araştırdım bayag almayı düşünüyorum.Boşuna paramda gitsin istemiyorum.
Bir sitede fiyatı 99 ytl indirimde diger sitede aynı ürün ama markası farklı ve 49 ytl acaba ucuz olan işe yaramaz mı diye düşünüyorum.
Bu arada senem 81kullanırken ses mi yapıyor biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin?
Birde Kıyafetlerin altında belli oluyor mu?
Cokça merak ediyorum nette fazla yorum yok ne yazık ki gelişmeleri takip edicem...
rezene önceden cok içtim canım ama bende pek faydası olmadı. sabahları biraz kan yapsın üzüm pekmezi içiyorum. küçdeki etkiyi yapar belki.
Bende senemden gelecek haberleri bekliyorum.Bende ona göre alıcam ama ses seda yok.
Zaten 2 ayde anca eki gösteriyormuş.Sanırım oda bu sürenin gecmesini bekliyor olacak ki birşey yazmamamış.
canım ıcımı rahatlattın bırazJayjaycım şöyle düşün bir kere.
Diger topiklerde düzenli olarak elle yapılan masajların bile cok etkili oldugunu söylüyorlarken ki; bu alet bunun için programlanmış cok daha fazla etkisi olacaktır kesin.Ben netten ürün yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.Ama haplarla ilgili yorumları da okudum kimisine etki etmiş kimisine etmemiş.
Ürün yorumlarına inanılmaz diyorsan eger olumsuz yorumlarıda koyuyorlar ama bu aletle ilgili olumsuz yorum bulamadım ben.Ama şu gercek ki yeni ürün oldugu için sanırım cok fazla kullanan da yok.
Ben kesin alıcamda senemin yorumunu bekliyorum malum işsizim şimdi buna para verilmez diye emin olayım hemen alıcam.Ben de kullanayım bende çekerim fotoları ne olacak herkesler görsün:dance: