Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aerofit Breast Beauty kullanan var mı?

nez12 aynı kemer sanırım cnm yanında bide iç camaşırı hediyesi vardı acayip uygun yani diğer fiyatlara bakarakhihoyyytama almadım vazgectim.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende bir ürün kullandım ama aynı üründenmi bahsediyoruz bilmiyorum benim kullandığım beauty breast adında idi çokta memnunum birde bunu deneyin

arkadaşlar merhaba göğüs büyütücü krem olarak actibrest'ti öneririm çünkü hormon içermiyor ayrıca tag dokuyu fazlalaştırıyor hatta poposu küçük olanlar popolarına yanakları çöçük olanlarda yanagı doldurmak için kullanıyorlar ama büyüme için 3 kutu lullanmak lazım:dance::dance:

arkadaşlar merhaba göğüs büyütücü krem olarak actibrest'ti öneririm çünkü hormon içermiyor ayrıca yağ dokuyu fazlalaştırıyor hatta poposu küçük olanlar popolarına yanakları çöçük olanlarda yanagı doldurmak için kullanıyorlar ama büyüme için 3 kutu lullanmak lazım:

twetty 84 reklam yapmıyorum firmada çalışmıyorum sadece bilgimi paylaşıyorum en azından bende art niyet yok sen bir öneride bulununca reklammı yapıyorsun

twetty 84 reklam yapmıyorum firmada çalışmıyorum sadece bilgimi paylaşıyorum en azından bende art niyet yok sen bir öneride bulununca reklammı yapıyorsun

MAKİNENİZ UZUNN YAŞARR CALGONLAAAAA :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
PUHAHAHAHAH REKLEM DİİLMİŞŞ KIIZZ DUYDUN MUUUUU laelaelaelaelaelaelaelaelaelaevereliniortaksırnaşık şeydelikafadulden

bilgi isteyene bilgi verilir degerli zamanımı sizinle harcıyamam laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar ürünü kullanmaya baslayıp 1-2 hafta sonra bırakıyorum. bi motive olsam hiç biseyi sabredip tamamlamıyorum. siz kullandınız mı?

kız nie bırakıonn deliii bende öle bi alet olcakkk töbe eğer olsunn bi takarııımmm ewlenene kadarda çıkarmam :roflol: :roflol:

kızlar ürünü kullanmaya baslayıp 1-2 hafta sonra bırakıyorum. bi motive olsam hiç biseyi sabredip tamamlamıyorum. siz kullandınız mı?

Canım, mutlaka düzenli kullan ben kullanmaya başlayalı neredeyse 2 ay olacak başlangıçta çok farketmiyor ama 85,5-86 olan göğüslerim şu an 90 oldu ve 80b kullanırken şu an 80c ye geçtim, hem kemeri hemde breast sculpture isimli hapları kullanıyorum, iyiki başlamışım kullanmaya.Düzenli kullan kesinlikle etkisini göreceksin :)

canım senin zaten küçük değilmiş belki o yüzden daha iyi sonuc aşmıssındır

sword senin gögüs altı kaç cmdi yaaa
canım biz uzunuz swordla bide omuzlar geniş olunca belli olmuyor hiç mesela benimde 89-90cm ama belli olmuyo yani alttanda 78

canım senin zaten küçük değilmiş belki o yüzden daha iyi sonuc aşmıssındır

Canım altta fenomende yazmış boy 1.82 omuzlar 44 cm olunca o göğüsler fındık kadar kalıyor şekerim :) Ben düzenli kullanıyorum bu yüzden etki ediyor, bir sürü arkadaşımda kullanıyor şu anda onlarda memnun canım, düzenli kullan :)

sword senin gögüs altı kaç cmdi yaaa
canım biz uzunuz swordla bide omuzlar geniş olunca belli olmuyor hiç mesela benimde 89-90cm ama belli olmuyo yani alttanda 78

Değil mi canım, allahtam inceyiz yoksa çamyarması gibi olacaktık :) Altı ölçeceğim birazdan aklımda kalmadı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…