Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzeninin branşı ne
bi ara ankara göğüs büyütme diye bi reklam vardı, o sitede okumuştum. google da ara görürsün. nerden kapılmıştım o sitenin doktora ait olduğunu bilmiyorum ama gelen cevapla emin oldum.
Op. Dr. Orhan Murat Özdemir yazmış
Estetik Meme Büyütme Ameliyatı silikon protezlerle yapılır. Başka hiçbir tedavi seçeneği silikon protezler ile elde edilen sonuca ulaşamaz ve hiçbiri silikon protezler kadar masum değildir. Göğüs büyütücü haplar ve kremler size umut, para ve zaman kaybettirirler(Yan etkileri de cabası).
Brava veya diğer sizin söylediğiniz sistemler ile göğüsleriniz büyüyebilir ama maalesef formunu kaybetme ihtimali yüksektir. Çünkü vakumlu sistemler göğüs cildinizin uzamasına ve göğsünüzün deforme olmasına neden olacaktır.
Bundan sonra da uzun uzun estetik ameliyatın nası ne şekilde yapıldığını kendi sitesini falan yazmış...
Estetisyen olduğu için haliyle deforme olacak vs diyo ama bence olmaz çünkü kullanan arkadaşlar tam tersine, misal Senem, çok iyi dikleştirdiğini söylüyo. Brava'nın sitesini inceledim biraz (bu arada baya pahalı ebayde 250 dolar üzeri) siz de girin bakın özellikle 'brava success stories'e bakın. arkadaşla değerlendirdik, o önemli bi fark göremedim dese de bence baya bi fark var. tabi farklı mayolar, farklı çekim açıları kullanmaları gibi basit hileleri gözardı edip de değerlendirirsek yine de fark var gibi. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış diyor ve en az yarım beden en fazla 2 beden gelişme gösteriyomuş. Klinik olarak kanıtlanma ifadesi her yerde yazıyor ama doğru mudur pazarlama stratejisi midir onu da herkesin takdirine bırakıyorum.
Ben Aerofit'i, Brava ile karıştırmışım ama sonuçta değişen bişi yok çünkü aynı çalışma prensibine sahipler. Yani Brava etki ediyorsa, Aerofit de eder diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum...
Ama ben yine de bekleme kararı aldım, çünkü yasmin'i iki gündür kullanıyorum ve iki gündür göğsümde hafif sancı var, masajla falan etki edecekmiş gibi geliyo
kullanan arkadaşlar lütfen bizi de düşünün, yorumlarınızı eksik etmeyin:1hug:
e bu adam sadece büyüyebilir demiş büyür dememiş yani kesin bi bilgisi yok ayrıca estetiğe tek alternatif yöntem olduğunu falan söylemiyo
ürün tanıtımlarında yer alan ifadelere inanma derim çünkü biliyosun göğüs büyütücü haplarda da çok güzel ve ikna edici şeyler yazıyo
senem arkadaşımız da net bişey söleyemiyo düzenli kullansaydım belki olurdu dio ama belki gene olmazdı kullanmadan bilinmez hem eski mesajlarına bakılırsa ilk 2 hafta falan sabah akşam düzenli kullandığını yazıyo sonrasında ümidi kesmiş olacak ki tekrar bitkisel yöntemlere dönmüş
ayrıca bu 2 hafta ailesinden çekindiğinden falan bahsetmemiş lütfen bana kızma senemcim ama şu işin doğrusunu söyle
bak bence bu ürünün fiyatı daha düşer sen biraz bekle bu arada bi önerim olacak şimdiye kadar denemediysen bir de bunu dene ama denemeden işe yarmaz diye önyargılıyla bakma
1 şişe tatlı badem yağı al bulabilirsen karden marka (benimki ondandı)
bununla her gece 5 dk. masaj yap ama masajdan sonra mutlaka iyi bi uyku çekmen gerekiyo o yüzden sadece geceleri yapmalısın masajı
adetine 10 gün kala başla adetin bitene kadar aralıksız her gece yap
göğüslerini de ölçerken etrafını değil alttan uca ölç gelişmeni takip etmek için
uygularsan sonucu bana bildir lütfen olumlu-olumsuz
umarım faydasını görürsün
uyarı:
1. bende işe yaradı ama sende yarar die garanti veremem denemen lazım
2. badem yağı tüylenme yapabilir bende yapmadı sende olursa da karışmam
senemcim kutlarım bir ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz
herşey gönlünce olsun inşallah
tskler. eger normal gögüsüne masaj yapıyorsan bu kemerde aslında onunla aynı işlevi yapıyor. sadece elle yapılan masajda yanlıs hareketler yapıp gügüsün deformasyonunu bozma durumumuz var. kemerde deneylerle kanıtlanmıs oldugunu farzedersek biraz daha güvenilir geldi. dün yag karısımı yapıp onunla elle yedirip makineyle 15 dk masaj yaptım ilk siftayı yaptım :) sonra avakado aldım ama onu daha uygulamaya baslamadım. birde bulabilirsem cemen otu filizi alıp cayını yapacam. içinede 2 damla anason. bira mayası hapım vardı onada tekrar baslamayı düşünüyorum.
ben olsam buna bu kadar para verceğime koyarım sütyenin içine 2 tane tas aynı işi görür
geçen gün bi arkadaşımız diodu ya kuzeni mi ne 2 gün tasla gezmiş taş gibi olmuş göğüsler
bunların tek yaptığı basit yöntemleri allayıp pullayıp fahiş fiyatlara satmak
uyanık zannediolar kendilerini :))
alakasız konuyla ama nereye yazacağımı bilemedim..
şimdi bileniniz vardır belki, ameliyat olanlara genelde akciğerleri iltihap toplamasın diye nefesini kontrol etmek için bi alet verirler, 3'lü top şeklinde.5'li top şeklinde olanları var... o topları havaya kaldırmak için haliyle derin derin nefes çekmek zorundasın lazım, böylelikle diyaframı çalıştırıyo... ben bambaşka bi sebeple bu alete kullanıcam, aklım fikrim mantığın bunun nedense göğüs kaslarını da çalıştıracağını söylüyo, doğru mu düşünüyorum ne dersiniz...