- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
Adra diyet yarışmasına katılmaya ne dersin süper fikirlerPekmez de olur.Nasılsa kara anlaşılmaz.Bence tam diyetlik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adra diyet yarışmasına katılmaya ne dersin süper fikirlerPekmez de olur.Nasılsa kara anlaşılmaz.Bence tam diyetlik.
Ben sana diyetin kitabını yazarım. Ama yarışmayı senin gibi yeteneklere bıraktım.Adra diyet yarışmasına katılmaya ne dersin süper fikirler
Ya bırakma adra bize diyet yemeği nasıl olurmuş onu ogretBen sana diyetin kitabını yazarım. Ama yarışmayı senin gibi yeteneklere bıraktım.
Yok yahu elektrik yok bende bu kategoride.Elektriksiz çalışamıyorum.Ya bırakma adra bize diyet yemeği nasıl olurmuş onu ogret
Ben sana elektrik vereyim olmaz mı kizYok yahu elektrik yok bende bu kategoride.Elektriksiz çalışamıyorum.
Olmaz olmaz bu iş olamaz.Ben sana elektrik vereyim olmaz mı kiz
Off Efser nefis görünüyor.Kızartması da en sevdiğim şeklidir.Teşekkür ederim canım paylaştığın için.Eki Görüntüle 1709610
Bizde bu akşam hamsi tava var gerci ben yapmadım ama senin gibi karadenizliye yakışır dedim
İtiraf etmek gerekirse ben hiç pişirmedim kokusu beni rahatsız ediyor pişirdikten sonra yiyemiyorum onda evde hiç denemedim orda yediklerim kadar lezzetli degilsede güzeldi rica ederimOff Efser nefis görünüyor.Kızartması da en sevdiğim şeklidir.Teşekkür ederim canım paylaştığın için.
Hamsi çok lezzetlidir ama kokusu da evden iki üç gün çıkmaz.Rahatsız olan balkonda kızartır.Ya da firında veya ızgarada.Sizinkiler de buradan gidiyordur eminim buranınki kadar lezzetlidir.İtiraf etmek gerekirse ben hiç pişirmedim kokusu beni rahatsız ediyor pişirdikten sonra yiyemiyorum onda evde hiç denemedim orda yediklerim kadar lezzetli degilsede güzeldi rica ederim
Evet ordan geliyorsizinki kadar bazen taze olmayabiliyor tek sorun oHamsi çok lezzetlidir ama kokusu da evden iki üç gün çıkmaz.Rahatsız olan balkonda kızartır.Ya da firında veya ızgarada.Sizinkiler de buradan gidiyordur eminim buranınki kadar lezzetlidir.
Evet tazelik konusunda sorun olabilir.Evet ordan geliyorsizinki kadar bazen taze olmayabiliyor tek sorun o
Ha bu baluklar senin dedeni görmediyse evet lezzetliydi
Bu espirinin bir hikayesi var....Evet tazelik konusunda sorun olabilir.
Görmemiştir bence.
Bu espirinin bir hikayesi var....
Ben yigenimin dügünü için trapzona geldim ve misafir oldum çok sıçak söbetler oldu hiç unutamıyorum damadımızın halası çok şekerdi anlatamam neyse konu her karedenizli gibi hamsiye geldi bu halamız ankarada pazardan alışverişe gitmiş balık tezgahının önünü gelmiş tabi pazarcı agzı malını övecek işte bu hamsiler şöyle taze böyle taze yeni tutuldu bu gün getiridik diye övmüş tabi karşısındakinin karedenizli olduğunu belli etmiyor halacık bakmış bakmış anladığı için balığın bayat olduğunu sonunda dayanamamış "ha bu baluklar benim dedemide görmüş neresi taze "demiş tabi biz yerlerdeydik anlatışı tam karedeniz şivesi bayıldık
Kadın anlatı o zaman bizede ben çok anlamadığım için aklımdan kalmamış...Oooo balıkçı sert kayaya toslamış.Biz de geçen gün hamsi alacağız adam bağırıyor taze hamsi diye.Annem indi almaya.Bakmış hamsi bayat.Bunun neresi taze demiş kızmış adama .Karadenizli kadın anlar balığın tazesinden.
Bayat olunca gözleri biraz kanlı duruyor.Bir de ortasındaki kılçığı koyu oluyor hamsinin.Ben biraz anlıyorum.Kadın anlatı o zaman bizede ben çok anlamadığım için aklımdan kalmamış...
Yılların teçrübesi anlamazlarmı biz olsak inanırız .
adra biştikten sonra mı?Bayat olunca gözleri biraz kanlı duruyor.Bir de ortasındaki kılçığı koyu oluyor hamsinin.Ben biraz anlıyorum.
Yok pişmeden.adra biştikten sonra mı?
bu gün yediğimiz kılçığı koyuydu
Hımmm anladımYok pişmeden.