- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 34
-
- Konu Sahibi Gizembetulyusa
Hos geldin topigime canm bebisoni Allah bagislasin. carsamba gunune kadar toplasalim da carsamba gunu start veriyoruz kurtulalm insallah .bu kilolardan ben sadece diyetle kilo veremiyorum yuruyus yapmam sart birada hep.beraber birbirimizi motive edelom daha hirsli yuruyelim insallahMerhabaGizembetulyusa ben de yarışmana katılmak istiyorum
Boy:165cm
Kilo:81.1 kg
Hedef Kilo:62 kg
31 yaşındayım. 1 çocuğum var 2 yaşında. Normalde de kiloluydum fakat doğum da çok kilo aldım. Şuan doğum öncesi kilomdayım ve ideal kiloma dönmeyi hedefliyorum. İnş hep beraber istediğimiz vücuda kavuşuruz
Hos geldin topigime canm bebisoni Allah bagislasin. carsamba gunune kadar toplasalim da carsamba gunu start veriyoruz kurtulalm insallah .bu kilolardan ben sadece diyetle kilo veremiyorum yuruyus yapmam sart birada hep.beraber birbirimizi motive edelom daha hirsli yuruyelim insallah
İns cnm ya bAzencnm yuruyus yspmk istemyr kndmi mecbyr hissedeyim diyrme actm topigiHoşbuldum cnm. Allah razı olsun .inş kalabalık oluruz da birbirimizi motive ederiz. Hazırım ben yarışmaya
Ben de eliptik yapmaya çalışıyorum. Bı aralar iyice saldım. Bu sayede günlük yapacağımı düşünüyorum bakalımİns cnm ya bAzencnm yuruyus yspmk istemyr kndmi mecbyr hissedeyim diyrme actm topigi
Eliptik super insallah topigin faydasini gorururuzBen de eliptik yapmaya çalışıyorum. Bı aralar iyice saldım. Bu sayede günlük yapacağımı düşünüyorum bakalım
Tamam ozmn bugun basliyoruz sadece spor yaparken attgmz adimin resmini cekip yukleyemim gun icinde uzerimizde tasirken sayilam adimlar olmasin olmasin ben spora baslarken sifirlayip basliyrmGizembetulyusa Benim için sıkıntı yok iki kişi de devam ettirebiliriz. Maksat birbirimizi motive edip daha çok hareket etmek
Benm telefon hic uzerimde olmuyr ki ama evde pijamayla dolanirin aksama kadar hicbirisinde cep yokO zaman toplam adım ve spor yaparken atılan adım olarak yapalım günlük aktivitemizi de arttıralım ne dersin
Anladım canım benim mi band3 var alışkın olunca hiç aklıma gelmedi. Sıkıntı değil sadece spor fotograflarını atarızBenm telefon hic uzerimde olmuyr ki ama evde pijamayla dolanirin aksama kadar hicbirisinde cep yok
Super canm.tebrik ederim gunun 1. Si sensin
Bu da benim şimdilik sporum 50 dk eliptik ve 45 dk yürüyüş
Teşekkür ederim cnm darısı 20000 adımlaraSuper canm.tebrik ederim gunun 1. Si sensin
İns bn hic o kadar yspmadm ya dusunemiyrmTeşekkür ederim cnm darısı 20000 adımlara