Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

Değişmek zor bir şey değil ki.. Bende pek çok huyumu değiştirdim. Mesela çok meraklıydım önceden, şimdi aman bana ne diyebiliyorum. Eskiden eşimi dakka başı arardım şimdi hiç aramadığım oluyor. Eskiden güvensizliğim vardı şimdi aman ne yapıcak ki diyorum. :KK70:
Ne güzel sevindim adınıza eminim ki daha rahatlamissinizdir bende Bi amaaaan diyebilsem of keskeeeee

Adamın ipini ne fazla gevşek bırak nede çok sıkı herseyin fazlası zarardır bırak o seni düşünsün o arasın özlesin üstüne düşme

Ya tamam da,herkese cevabın kendini savunma yönünde. Yok şöyle oldu, böyle yaptılar vs... Tamam haklisin diyelim, ne olmasını bekliyordun ki? Gordugun gibi,kendini hakli görerek sergilediğini davranışlar seni de eşini de mutsuz ediyor.
Ailesiyle yaşadıklarından ötürü soğumuş olabilirsin ama istediğin şey eşinin gorusmemesi mi? Ağır namus iftiralari, büyük hakaretler yoksa, uç beş çekişme yüzünden kalkıp ailesini silecek değil. O zaman ya bosanacaktin, yada her gorusmelerde krizlere girmeyeceksin, kendini haklı çıkarmaya çalışman da saçma. Kendince haklı olman ise yaramıyor gordugun gibi.
Burada haklı olmaya calismak yerine, yapıcı çözümler bul. Ne ona geliyorsun ne buna. Haklisin deyip nasıl bi öğüt verilsin istiyorsun cözemedim.
Ben bana haklısın deyin demiyorum ki ben zaten size haklısınız yazıyorum burda bi bcoooook kisiyede haklisiniz yazdım zaten . benim kendimi haklı gördüğüm tek dava ki benim durumumda olan burda bi çok kişide var zaten kim ister ya eşi 7/24 anasiyla konussun e sana konuşacak birşeyleri kalmasın adamın herşeyi abartı yaşıyorlar . çok mu normaldi yeni evliyken kardeşinin annesinin gece araması ben çay içiyorum eşim yan odaya gidip dakikalarca saatlerce konuşuyordu sonra beni zıvanadan çıkarttı şimdi evde konuşmuyor ama artık oyle bi hale getirdiler ki beni gündüz konuşsa bile batıyor çünkü dozu yok hiç birşeyin . anasidir ne dozu diyorsanizda ben oyle düşünemiyorum o zaman evlenmesin yaşasaydı annesiyle ya allah aşkına beni bunları yasamayanlar anlamıyor zaten . ama yaşayanlar anlıyor. Hak verin demiyorum ama benimde içimi anlamıyorsunuz

O zaman oglunuzu yanınızda evlendirin yani aynı evde yaşayın gelinle. Kimsenin anasiyla arasını bozma gibi bi derdim yok ama onlara kalsa anasiyla otursun sabaha kadar muhabbet etsin sonra gelsin benim koynuna girip yatsın anasının koynuna giremedigindendir oda. Eee hangi kadın böyle bi evliliği kabul eder. Ben edemedim edene helal olsun. Lütfen böyle oğlum oğlum oğlum diyecek kadınlarda evlendirmesin o zaman oğullarını ben onun anasiyla aynı kalsın ben kenarda durayim diye evlenmedim
Aman yarabbi! Anasının koynuna girmek mi? Bana bunu diyecek gelinin canına okurdum.

Kendin diyorsun kadının bana zararı yok diye? Daha ne istiyorsun? Belli ki çok saf insanlara denk gelmişsin, başkası olsa seni çoktan koymuştu kapının önüne.

Yazık ya...

Adamın ipini ne fazla gevşek bırak nede çok sıkı herseyin fazlası zarardır bırak o seni düşünsün o arasın özlesin üstüne düşme
Herşeyin fazlası zarar ışte bize bu zarar verdi . annesiyle olan iğrenç derece vick vick ilişkisi zarar verdi . annesi dir tabii ise arayacak ama günde karı gibi 2489 kere değil tabikide gidecek ama hergün işten kaçıp kaçıp saatlerce orda duracak kadar değil . yeter diye bu hale geldim ışte

Kendi kendini sıkıyorsun. Hayat çok kısa. Allah korusun eşine ya da sana bir şey olsa bu canını sıktığın konular sana önemli gelecek mi?
Hayır tabikide asla ama inanın bakın artık hastalık mi oldu ne oldu bilmiyorum elimde değil bende farkındayım ya nolcak tamam bırak bak mutlu olacaksınız diyorum ama yapamıyorum istem dışı bisiler söylüyorum bunaltiyorum adamı

Aman yarabbi! Anasının koynuna girmek mi? Bana bunu diyecek gelinin canına okurdum.

Kendin diyorsun kadının bana zararı yok diye? Daha ne istiyorsun? Belli ki çok saf insanlara denk gelmişsin, başkası olsa seni çoktan koymuştu kapının önüne.

Yazık ya...
Saf mi onlar mi :))))))

Saf mi onlar mi :))))))
Çok ayıp pitipiti çok. Yok ananın koynuna gir, yok kız kardeşine kocalık yap...

Sen abinle çok samimi olsan eşin sana git ona kadınlık yap dese, git babanın koynuna gir dese o adama kocam diyebilir miydin bir daha?

Dilinin kemiği yok. Bunlar çok çirkin şeyler. Evliliğin dışında iyi birisi olabilirsin ama çok çirkin laflar ediyorsun.

Çok ayıp pitipiti çok. Yok ananın koynuna gir, yok kız kardeşine kocalık yap...

Sen abinle çok samimi olsan eşin sana git ona kadınlık yap dese, git babanın koynuna gir dese o adama kocam diyebilir miydin bir daha?

Dilinin kemiği yok. Bunlar çok çirkin şeyler. Evliliğin dışında iyi birisi olabilirsin ama çok çirkin laflar ediyorsun.
Haklısın evet bende bazen utanıyorum bu laflardan ama vallahi dedirtiyor yaaaa niye anlamak istemiyorsunuz . herşey normal seyrinde gitse ben durup dururken kardeşine hal hatır soruyor diye git ona koca lik yap neden diyim ki . :KK43: . her gece konuşuyordu saatlerce çayımızı içemez olduk bi gece patladim çok doldum bu ne ya dedim . evliliginde problem var onu konuşuyoruz dedi bende ozmana ona koca ol ben tek başıma kalıyorum sende kardeşinin evliliğini kurtar diye bagirmistim . ama ilk gece değil tabi bu konuşmalar artık bardağı taşıran kadar devam etmişti . ben abi mi birkez olsun eşimin yanında aarayipta eşimi tek bırakıp gidip başka odada saatlerce konuşmadım .

Bence senin psikologa gitmen lazım gidişat iyi değil çünkü. Son bir kaç sayfadır yazdıklarını okudumda. Kıskançlık krizlerine girdiğin yetmiyormuş gibi çok yanlış cümleler konuşuyorsun. Bunları eşine de söylüyorsan eğer istediği kadar sevsin seni en fazla 2 yıl sonra boşanır senden.

Kin tutuyorsunuz hem de olmayacak şeylere. Eşinizi annesinden ve ailesinden kıskanıyorsunuz. Kendi aileniz süper ötesi ama onun ailesi berbat ötesi size göre.
Ben eşinizin yerinde olsam evde konuşmamazlık falan etmezdim. Sanane derdim direk. Kim olursan ol bu cümleyi de derdim. Eşin belli ki anlayışlı seni üzmemek için birşeyler yapıyor ama sen onları da yanlış anlamak için diretip başka yönlere çekiyorsun.
Sence neden senin deyiminle işten kaçıp annesinin yanına gidiyor ??
Karısı huzur vermiyor çünkü.
Karısı ailesiyle kendi arasını bozmaya çalışıyor. Ailesine gerektiği hürmeti göstermediği yetmiyormuş gibi çocuklaırnı - yani eşiniz oluyor bu - onlardan uzaklaştırmaya çalışıyor.
Cidden eşiniz ılımlıymış. Sizin yanınızda aramalar falan. Ben asla böyle birşey yapmazdım. Benim eşim bana böyle birşey yapmaya çalışsa da bir süre uyarırdım baktım ki düzelmiyor gider boşanırdım hemen.
Evlilik dediğiniz kaç yıl ?? Aile dediğiniz her zaman var. Kadın her zaman bulunur ama aile bulunamaz bunu unutmayın.

Haklısın evet bende bazen utanıyorum bu laflardan ama vallahi dedirtiyor yaaaa niye anlamak istemiyorsunuz . herşey normal seyrinde gitse ben durup dururken kardeşine hal hatır soruyor diye git ona koca lik yap neden diyim ki . :KK43: . her gece konuşuyordu saatlerce çayımızı içemez olduk bi gece patladim çok doldum bu ne ya dedim . evliliginde problem var onu konuşuyoruz dedi bende ozmana ona koca ol ben tek başıma kalıyorum sende kardeşinin evliliğini kurtar diye bagirmistim . ama ilk gece değil tabi bu konuşmalar artık bardağı taşıran kadar devam etmişti . ben abi mi birkez olsun eşimin yanında aarayipta eşimi tek bırakıp gidip başka odada saatlerce konuşmadım .

Şimdi konuşmuyorlar ama akşamları değil mi?

Ben konu sahibini haklı gördüm eger anlattıgı gıbıyse madem bu kadar ana sına meraklılar evlenmesinler yaşamayan bilemez , benim arkadaşım da aynı sorunları yaşıyor işten yorgun geliyor kayınvalidesi arıyor bize gelin diye kız yorgun argın kocası da gidelim diye tutturunca kavga çıkıyor evde, konu sahıbı senı anladım sorunlar büyür büyür ve en ufak şey insana batar, bize saçma gelebilir yaptıgın şu trip ama herşeyin altında yatan bir sebeb var ? Bana göre de eşler önceliklidir sen evde ki karını ihmal edip anne anne diye tutturursan Allahta sorar , öncelikli evde ki kadınını ağlatmayacaksın.

Şimdi konuşmuyorlar ama akşamları değil mi?
Sey evet .. Ama gerçekten diyorum ya elimde değil kendime engel olamıyorum gün içinde konuştuğunu görsem bile gıcık oluyorum :KK43: ben neden böyle olmak istiyim ki . böyle olunca sevdiğim adamda bende mutsuz huzursuz oluyoruz. Ben bişey demesem mutluyuz. Ama ışte yapamıyorum :KK43:

Ben konu sahibini haklı gördüm eger anlattıgı gıbıyse madem bu kadar ana sına meraklılar evlenmesinler yaşamayan bilemez , benim arkadaşım da aynı sorunları yaşıyor işten yorgun geliyor kayınvalidesi arıyor bize gelin diye kız yorgun argın kocası da gidelim diye tutturunca kavga çıkıyor evde, konu sahıbı senı anladım sorunlar büyür büyür ve en ufak şey insana batar, bize saçma gelebilir yaptıgın şu trip ama herşeyin altında yatan bir sebeb var ? Bana göre de eşler önceliklidir sen evde ki karını ihmal edip anne anne diye tutturursan Allahta sorar , öncelikli evde ki kadınını ağlatmayacaksın.
Kesinlikle oyle herkese basit gelen ay adamın yakasını bırak dedirten şeylerin altında benim bu hale gelene kadar çok olay var .. Yaşamayan anlamıyor diyorum ya . bende oyle diyorum evlenmesinin öyleleri analariyla yapış yapış yaşasınlar .

kendin ailenin yanındasın ama onun ailesiyle vakit geçirmesini istemiyorsun öyle mi :KK70:
He evet ya tam olarak böyle . ben okadar bencilim ki kendi ailemle 7/24 görüşüyorum ama o asla gorusemiyor... Gorusurse olay yaparım . asla ailesini arayamaz. Te allahım ya .

Ben bana haklısın deyin demiyorum ki ben zaten size haklısınız yazıyorum burda bi bcoooook kisiyede haklisiniz yazdım zaten . benim kendimi haklı gördüğüm tek dava ki benim durumumda olan burda bi çok kişide var zaten kim ister ya eşi 7/24 anasiyla konussun e sana konuşacak birşeyleri kalmasın adamın herşeyi abartı yaşıyorlar . çok mu normaldi yeni evliyken kardeşinin annesinin gece araması ben çay içiyorum eşim yan odaya gidip dakikalarca saatlerce konuşuyordu sonra beni zıvanadan çıkarttı şimdi evde konuşmuyor ama artık oyle bi hale getirdiler ki beni gündüz konuşsa bile batıyor çünkü dozu yok hiç birşeyin . anasidir ne dozu diyorsanizda ben oyle düşünemiyorum o zaman evlenmesin yaşasaydı annesiyle ya allah aşkına beni bunları yasamayanlar anlamıyor zaten . ama yaşayanlar anlıyor. Hak verin demiyorum ama benimde içimi anlamıyorsunuz
ya arkadasim sen niye yazilani anlamiyosun? tamam diyorum, anladik haklisin diyelim, ne degisecek? esini mi engelliycez veya o aileyi mi imha edicez? sana ne diyor millet, yapabilecegin bir sey yok ailesiyle gorusecek idare edeceksin. sen ne duymak istiyosun da surekli kendi hakliligini anlatiyosun?

Sey evet .. Ama gerçekten diyorum ya elimde değil kendime engel olamıyorum gün içinde konuştuğunu görsem bile gıcık oluyorum :KK43: ben neden böyle olmak istiyim ki . böyle olunca sevdiğim adamda bende mutsuz huzursuz oluyoruz. Ben bişey demesem mutluyuz. Ama ışte yapamıyorum :KK43:
Yapma, eşinin sabrı biter bir gün. Çok üzülürsün, o zaman geri adım atsanda fayda etmez.

X