Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

Kes
Evlenince kocalarınızı tapulu mal mı Görüyorsunuz ??? Yani siz nasıl mecburiyetten gitmişseniz o da ailesi ile elbette vakit geçirmek için sahile de gider oraya da buraya da Karım yok nasıl gidersin ne demek?? Nefes aldırsanıza kocalarınız eşleriniz ayrı bir birey ,yaşam Alanları ayrı olabilir ..çok ilginç burdaki çoğu Topic konusu ne yazık ki evlenince yapışık ikiz mantığıyla sürekli kontrol mantığıyla hareket eden (istisnalar üstüne alınmassın) kişilerle dolu .finonuz mu eşiniz?? Yazık !!
Keşke konu başlığına eski konularimi bilmeyen yorum yapmasın yazsaydım !!!!

Cnm senle aynı dönemde yaşadığımız ayrılık vardı. Biraz rahat ol ben bıraktım mesela alinganligimi, beklentilerimi ve inanki ben biraktikca o kendi hatasını daha kolay anladı..denize gidebilir ben de ailemin yanına gidicem mesela tel bile yok, o da gitse ben sorun etmiyorum.emin ol ne kadar susarsan o kadar seni dusunur. Aramamasinin nedeni senin ona trip yapacağını düşünüp keyfini kaçırmak istememesidir, hem erkek adam faturami odeyemedim diyerek isteyememiştir..
Lütfen duygularıni kontrol et, zamanını bekle..

Yine ben evet nolmuş hıh . burdaki ablalarımdan azar işitmeden mutlu olamıyorum ben :KK53:
şimdi diyceksiniz ki binkere dedik yapma etme diye yine aynısın diyceksiniz evet ama tamam ben akşam eşimle kavga etmeden tavırlarımı belirmemde yarıdmcı olun lütfen .

bayramda ailemle mecburi 3-4 günlük biyere gittim . gezmek için değil kız isteme mevzuları. eşim çalıştığı için gelemedi . bizim aramız iyiidi eşimle evden çıkmadan önce heryere notlaar bıraktımmmm öpüştük koklaştık seve seve ayrıldık :KK48: yani herşey yolundaydı .....

eşimin faturası kapandı faturası malum bayaaa yüksek geliyor :KK67: oda kirayı ödiycem faturayı erteliyorum telefonum aramaya kapalı dedi bayramdan bi kaç gün önce , olsun ben ararım seni dedim gittiğimde . öylede oldu sürekli aradım aşkım geldik aşkım indik şuan yemek yedim su içtim mesajlar aramalar sürekli aradım mesaj attım gülüş oynaş iyidik yani . taaa ki c.tesi gecesine kadar. dün için yani pazar günü ailesiyle denize gideceklerini söyledi telefonda !!!! başımdan aşağı tabiki kaynar sular döküldü . annemleri şimdi alışverişe götürcem yarında denize gidicez çocuklara mayo falan alıcaz dedi . ben tabi bozum bozum bozuluyorum . bi an burda yazdıklarım sizin dedikleriniz aklıma geldi kendimi sıka sıka hı tamam canım peki ozaman iyi eglenceler falan dedim zar zor .

ama tabi piti piti durur mu ..... mesaj mesaj atıp durdum gitme istemiyorum neden ben yokken plan yapılıyorda bi hafta sonra yapılmıyor amaç ne yani dedim bekar çocuk gibi senide alıp götürüyorlar denize karın yok ne işin var bilmem ne saydırdım tabi. sonra aradım , diyor ki;
- neden böyle yapıyorsun , bak bende seni gönderdim bayram bayram yanımda yoksun bende göndermeseydim seni gidemezsin deseydim
+ ben plajda sahilde değilim ! ailemle mecburi biyerdeyim gezmeye gelmedik kız istemeye geldik ( ki 2 günüm yollarda geçti uykusuz yorgunnn gezmedik zerre kadar )
- olabilir gitmeye bilirdin ama ben seni kırmak istemedim ve yolladım ...
+ of tamam canım peki git :cry:
- burnumdan getirme nlursun hayatım yapma etme
+ tamaaam tamamm tammm .......

sonra yine aradım pazar günü bi kaç kez yola çıktık kahvaltıdayız falan diye söyledi ben hafif tavırlı bi şekilde konuştuk yine ama ... sonra benimde yola çıktığımı biliyordu 15 saatlik arabayla yoldaydık
aramadım ! denemek istedim öğlen 11 den sonra gece 12 e kadar hiiiç aramadım . bi insan hiç mi aramaz karısını ! burdan yukarsında o haklı olabilir ama bence artık değil.... aramadı ya adam 12 e kadar aramadı bahanesi telefonum kapalı biliyorsun olcaktır hayır bu bahane olamaz ya ben onun karısıyım insan babasından arar annesinden arar kardeşlerinden eniştesinden birinden arar ya mesaj atar çağrı atar bişey yapar allah aşkına ben mi büyütüyorum .
konuşmadık daha dün sabaha karşi geldim eve uyuyordu yattım yanına sarıldı sabah kalktım işe geldim. akşam gidip yüzüne bile bakmak istemiyorum eminimki kavga çıkartıcam . bişey diyin haksız mıyım yine ben ! ona sorsam diycek ki ailenleydin bilmiyor muyum nerde olduğunu kimle olduğunu . telefonum kapalı biliyorsun sen ara . seni benimi var arıyordun işte ne güzel o gün neden aramadın arasaydın yine. böyle böyle salakça sıralıycak. bende delircem 3 gün aramasam hiç mi aramıycaktın ozaman ailemleydim diye.
of ya basit bişey ama şuan çok büyüyebilir benim davrancağım şekle göre. hadi bişey diyin :KK23:
arkadaşım senin konularını genelde okuyorum ve hep aynı şeylerle karşılaşıyorum. yanlış anlama da eşinin ailesini takıntı yapmış olabilir misin? belki eşinle birlikte bir uzmana ya da aile terapistine gitmelisiniz. şin annesiyle neden bukadar çok konuşuyor mesele bunun altında ne yatıyor sen neden bu kadar ailesini takıyorsun sorularına cvp bulursunuz hem... yoksa bu evlilik ikiniz için de chennem olacak sorunlarınıza bur
ada cevap bulamayacaksınız...

Olgunluk
Çok sorunlu ve çok problem çıkaran gereksiz şeylere konuşan herşeyi uzatan ve kesinlikle abartan birisiniz ne yazıkki.Bunları sizi kırmak için söylemiyorum ama,inanın bana aklı başında kime söylesek bunu ''delimi bu kadın'' derler.Herkesin doğruları kendine tabii ki,ama insanları bıktırabilicek bi yapınız var tek kelimeyle.Eşinizde doğru söylemiş ayrıca o da sen gitme desen gidemezdiniz.Onunki günlük deniz oluncamı sorun oluyor yani hayret gerçekten.Sorunsuz insanların sorun yaratma biçimi bu bence.Ve ne yazıkki resmen eşiniz sizi aramadığı için kızamadım.Başını dinlemek istemiş trip çekmeye hali kalmamış olabilir.Nitekim bende olsam,aramazdım kesinlikle :KK43: Bu ne yahu.Olgunluktan uzak,mantıktan uzak,anlayıştan zaten çok uzak.Anlayış dediğimiz şey ortada bi sorun olduğu halde alttan almaktır fakt ortada bi sorun dahi olmadığından bana göre,anlayışsızlıkla bile alakası yok.Sizin gibi bu derece ne konuda darladığının farkında olmayan insanlarla evlilik bence çok daha zorlaşıyor.Eşinizi bu kadar üzmeyin derim ben....
Olgunluk evli bi adamın çocuk gibi adım atsa anasını aramasi mi ? Kusura bakmayın beni bu noktaya getiren durumlar doluuu

arkadaşım senin konularını genelde okuyorum ve hep aynı şeylerle karşılaşıyorum. yanlış anlama da eşinin ailesini takıntı yapmış olabilir misin? belki eşinle birlikte bir uzmana ya da aile terapistine gitmelisiniz. şin annesiyle neden bukadar çok konuşuyor mesele bunun altında ne yatıyor sen neden bu kadar ailesini takıyorsun sorularına cvp bulursunuz hem... yoksa bu evlilik ikiniz için de chennem olacak sorunlarınıza bur
ada cevap bulamayacaksınız...
Annesiyle bu kadar konuştuğu için bende bu kadar çok takıntı yapmış olamaz miyim ? Olabilirim oldum

Bende peygamber sabrıyla onun ailesiyle olan samimiyetini çekip bu noktaya geldim . eski konularimi bilseniz belki bu kadar atıp tutmazdiniz . bunun geçmişi var

Bu söylediğinize hak veriyorum.Eski konularınıza okumuştum yorumda yapmıştım sizden tarafada olmuştum açıkcası.Ama sizde çok zor bi insansınız.Tencere yuvarlanmış kapağınımı bulmuş ne olmuş anlamadımki :))))

Cnm senle aynı dönemde yaşadığımız ayrılık vardı. Biraz rahat ol ben bıraktım mesela alinganligimi, beklentilerimi ve inanki ben biraktikca o kendi hatasını daha kolay anladı..denize gidebilir ben de ailemin yanına gidicem mesela tel bile yok, o da gitse ben sorun etmiyorum.emin ol ne kadar susarsan o kadar seni dusunur. Aramamasinin nedeni senin ona trip yapacağını düşünüp keyfini kaçırmak istememesidir, hem erkek adam faturami odeyemedim diyerek isteyememiştir..
Lütfen duygularıni kontrol et, zamanını bekle..
Keşke bende birakabilsem :KK43: yapamıyorum elimde değil . bende kendimi degistirsem eşim düzelir adım gibi emin ama yapamıyorum ışte

Keşke yazsaydın tatlıcım ama ifade tarzından Yazım şeklinden zaten bayağı bayağı antipati uyandırdığını,kaprisli olduğunu anlamak yine zor olmazdı :KK66:
Kes

Keşke konu başlığına eski konularimi bilmeyen yorum yapmasın yazsaydım !!!!

Bilmiyorum da bana daha çok patlama yaşıyorsunuz gibi geldi.. Düzelir mi, düzelmez mi ilişkiniz bilemem ama böyle sürebilmesi imkansız gibi. İkinizin de silkelenmesi lazım.

Bu söylediğinize hak veriyorum.Eski konularınıza okumuştum yorumda yapmıştım sizden tarafada olmuştum açıkcası.Ama sizde çok zor bi insansınız.Tencere yuvarlanmış kapağınımı bulmuş ne olmuş anlamadımki :))))
Benim eşimden de önce ilişkim oldu hiç böyle bi insan değildim ben . bu kadar takıntılı saplantili . . bana hak verdiyseniz eski konularimda ışte ben olayı içimde baya ilerleyip bu noktaya geldim belkide evet zor bi insan oldum

Olgunluk

Olgunluk evli bi adamın çocuk gibi adım atsa anasını aramasi mi ? Kusura bakmayın beni bu noktaya getiren durumlar doluuu

Biliyorum az önceki yorumumdada söylediğim gibi.Hem hatırlıyorum hemde yorumlarımı biliyorum.Ama bu bu olay içersiinde çok alakasız davrandığınız ve aşırıya kaçtığınız gerçeğini değiştirmez.He ama dersenizki o öle yapıyosa bende böyle yaparım diye.O zamanda konu açıp fikir almanında mantığı yok.Ne yazıkki :KK43: Yani bu konuda siz oldukça haksızsınız.

ben araması gerektiğini düşünenlerdenim, evvela merak eder insan öldü mü kaldı mı ... yolculuk bu nihayetinde lakin şu program yapma meselesi v.s konusunda haksızsınız maalesef. siz keyfi gitmediniz diye eşiniz tüm planlarını erteleyecek değil ya. daha sabırlı ve sakin olmanızı tavsiye ederim,3 günlük değil sonuçta bi ömür böyle gitmez bi yerde patlak veriri illa ki:KK59:

Bilmiyorum da bana daha çok patlama yaşıyorsunuz gibi geldi.. Düzelir mi, düzelmez mi ilişkiniz bilemem ama böyle sürebilmesi imkansız gibi. İkinizin de silkelenmesi lazım.
Aslında önce ben degistirebilsem kendimi okadar çok şeyi asariz ki ...

Ben bir anne olarak oğlumdan vazgeçmem. Oğlum karısı rahatsız olacak diye ilişkimizè mesafe koymaya çalışsa ne onun nede karısının yüzüne bakmam. Bu ne ya?

Daha dün gelmiş, 30 senelik ana evladın arasını bozacak !

ben araması gerektiğini düşünenlerdenim, evvela merak eder insan öldü mü kaldı mı ... yolculuk bu nihayetinde lakin şu program yapma meselesi v.s konusunda haksızsınız maalesef. siz keyfi gitmediniz diye eşiniz tüm planlarını erteleyecek değil ya. daha sabırlı ve sakin olmanızı tavsiye ederim,3 günlük değil sonuçta bi ömür böyle gitmez bi yerde patlak veriri illa ki:KK59:
Kesinlikle haklısınız . o sakinliği yakaladığım an benden mutlu su olmayacak

Annesiyle bu kadar konuştuğu için bende bu kadar çok takıntı yapmış olamaz miyim ? Olabilirim oldum
işte belki de bu nedenle bile olsa uzman yardımı almalısınız, tabi nacizane benim fikrim. belki de içten içe bu karmaşa hoşunuza gidiyor. 3 yıllık evlilik 3 yıllık beraberlik ,sadece tavsiye sevgi dediğin şey ben bunu yapıyorsam o da bunu yapmalı değil. sen bunu yapıyorsun. ne yapıyorsan karşılığını istiyorsun ya da her kötülüğüne kötülükle karşılık veriyorsun. eşin halen bir ailesi olduğunu farkında dğil, yaşını bilmiyorum ya yaşın gereği ya da sürekli aynı konular nedeniyle uzaklaştı ya da hiç yaklaşamadı... fikir sormuşsun fikir verdim, karar senin...

Ya tamam da,herkese cevabın kendini savunma yönünde. Yok şöyle oldu, böyle yaptılar vs... Tamam haklisin diyelim, ne olmasını bekliyordun ki? Gordugun gibi,kendini hakli görerek sergilediğini davranışlar seni de eşini de mutsuz ediyor.
Ailesiyle yaşadıklarından ötürü soğumuş olabilirsin ama istediğin şey eşinin gorusmemesi mi? Ağır namus iftiralari, büyük hakaretler yoksa, uç beş çekişme yüzünden kalkıp ailesini silecek değil. O zaman ya bosanacaktin, yada her gorusmelerde krizlere girmeyeceksin, kendini haklı çıkarmaya çalışman da saçma. Kendince haklı olman ise yaramıyor gordugun gibi.
Burada haklı olmaya calismak yerine, yapıcı çözümler bul. Ne ona geliyorsun ne buna. Haklisin deyip nasıl bi öğüt verilsin istiyorsun cözemedim.

Aslında önce ben degistirebilsem kendimi okadar çok şeyi asariz ki ...

Değişmek zor bir şey değil ki.. Bende pek çok huyumu değiştirdim. Mesela çok meraklıydım önceden, şimdi aman bana ne diyebiliyorum. Eskiden eşimi dakka başı arardım şimdi hiç aramadığım oluyor. Eskiden güvensizliğim vardı şimdi aman ne yapıcak ki diyorum. :KK70:

Ben bir anne olarak oğlumdan vazgeçmem. Oğlum karısı rahatsız olacak diye ilişkimizè mesafe koymaya çalışsa ne onun nede karısının yüzüne bakmam. Bu ne ya?

Daha dün gelmiş, 30 senelik ana evladın arasını bozacak !
O zaman oglunuzu yanınızda evlendirin yani aynı evde yaşayın gelinle. Kimsenin anasiyla arasını bozma gibi bi derdim yok ama onlara kalsa anasiyla otursun sabaha kadar muhabbet etsin sonra gelsin benim koynuna girip yatsın anasının koynuna giremedigindendir oda. Eee hangi kadın böyle bi evliliği kabul eder. Ben edemedim edene helal olsun. Lütfen böyle oğlum oğlum oğlum diyecek kadınlarda evlendirmesin o zaman oğullarını ben onun anasiyla aynı kalsın ben kenarda durayim diye evlenmedim

herşey normal olsa ailesiyle sorunum olmasa herşey seviyesinde olsa evet bende nolmuş boşver derim kendime ama benim evliliğimin başından beri her kavgam ailesiyse diyemiyorum ... ve bencillikse hadi bencillik olsun....

Allah aşkına ne alakası var?

Ailesiyle çok problemliyseniz ve o sürekli sizi de dahil ederek plan yapmak istese haklısınız derim, adam kendi gidecek ya siz aileyle problem yaşadıysanız ne olmuş?

Zehir edin adamlara dünyayı, sonra benim niye huzurum yok diye tekrar yüklenin adamlara.

Şu konunun neresinden haklı çıkmaya çalışıyorsunuz?

X