- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
selam kızlar :) ben bugün spor yapamadım ama 4-4,5 saat yürüdüm :)
gezmeye çıktım dolaştımda dolaştım :)
iyi geceler olsun. :119::119::119:
Allahın izni ile bugün eşimle Ayça Kayanın formülünü uygulamaya başladık..Eşimin de 10 kilo vermesi gerekiyor..Ona göre de listeleri ayarladım..3 günlük listelerimiz hazır..Ramazan eşim oruç tutamıyor..Şu an şekerini düzenlemeye çalışıyoruz..Ben tuttuğum güne göre ayarlama yapacağım..
1 gün.
Sabah
1 ince dilim karpuz ( 1 meyva )
1 dilim peynir ( 1 et )
küçük dilim bazlama ( 2 tahıl,1 yağ)
çay ( 1 tahıl )
Ara
yoğurt ( 1 süt )
kuru üzüm ( 10 adet 1 meyva)
Akşam
2 patates ile salata ( 2 tahıl,1 yağ)
Ara
Ayran
Ara
Süt tarçınlı ( 1 süt )
3 ceviz
Toplam
41322
Rakamlar tutmadığı günler eksik olanı ertesi güne tamamlayacağım..Soslusarma kitap okudum söylenenler çok doğru..Sana şimdiden dua ediyorum canım..
bir de ben şöyle bir şey denemeye çalışıyorum: hani almam gereken tahıl miktarı günde 4 ya, eğer çok değilsem onu kısmaya çalışıyorum. bir de önceden dışarda pizza, kebap falan yediğimde kötü hissederdim kendimi artık tadını çıkarıyorumkalsiyum diyeti var ya kitapta görmüşsündür, fazla kaçırınca ertesi gün onu uygulamaya çalışıyorum.
Öncelikle teşekkür ederim canım..Eşim müzisyen güzel bakımlı bayanların içinde..Her şeyden önce kendime saygım olması lazım..Aynaya baktığında görüntünden hoşnut olmalısın..Gönlündeki dileğin hakkında hayırlısı ise olsun diye sana dua ediyorum canım..
Bu arada gerçekten ne yesem vicdan azabı çekiyordum..Herkes farklı bir şey söylediği için karışıyordum..Şu an bana en doğrusu bu yöntem geliyor..Eşimin de çok hoşuna gitti..Gerçekten diyet yapıp çok kilo veren ve sonrasında daha fazlasını alan arkadaşlarım var..Bu yöntem gerçek hayat ile uyumlu..Ne yapacağını bilmek ve ne istiyorsan onu seçebilmek çok güzel..
teşekkür ederim Allah razı olsunbenim yarın son günüm ikinci tura başlamıcam ama yakanızdan düşmicem yine de
Selamlar,
Bugün yine çok yoruldum.
5.gün: 17800 adım
Ama henüz hiç kilo vermedim, meyvesini ne zaman yemeye başlicaz acaba bu çabaların
Soslusarma son kilon nedir tartıldun mı?efsax da daha gelmedi..
merhaba kızlar sonunda evımdeyım kısa bı tatıl oldu ama bana cok uzun ve yrucu geldı sız nasılsınız nasıl gıdıyor adımlar
Ben bu kadar adım atsam yerimden kalkamam heralde..Nasıl bu kadar atım atabiliyorsun?
valla mümkün olduğunca her yere yürüyerek gidiyorum, yürümeyi seviyorum... alışkanlık heralde :) ama yetmiyor işte, hiç kilo veremedim henüz, sanırım 30000 adım atmam lazım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?