- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
merhaba kızlar sonunda evımdeyım kısa bı tatıl oldu ama bana cok uzun ve yrucu geldı sız nasılsınız nasıl gıdıyor adımlar
hoşgeldin efsax

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sonunda evımdeyım kısa bı tatıl oldu ama bana cok uzun ve yrucu geldı sız nasılsınız nasıl gıdıyor adımlar
selam kızlar :)
dün yine yaptım egzersizimi, bundan sonra bırakmıycam inşallah :)
adet döneminde gerçekten kilo alıyor muyuz ya, 53 kilo çıktım bugün![]()
selam kızlar :)
dün yine yaptım egzersizimi, bundan sonra bırakmıycam inşallah :)
adet döneminde gerçekten kilo alıyor muyuz ya, 53 kilo çıktım bugün![]()
selam kizlar, napiyosunuz?? ins guzel guzel kilolar veriyosunuzdur..
biz cuma gunu doktora gittik, bebisimizi gorduk, kalp atisini duyduk,Allahima sonsuz sukurler olsun...
darisi isteyen herkesin basina. biz de baya uzun sure beklemistik, ins Allahim tamamina erdirir..
opuyorum sizleri!! kendinize iyi bakin..![]()
1-2 kilo fark ediyor..Hastalığın bittiği zaman tartıldığında gerçek kilon ortaya çıkıyor..
Sizin adınıza çok sevindim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Çok güzel heyecanlar bunlar..Sen birde geldiğinde gör..
Bugün listemi yazmıyorum..Ev gezdik ve çok yoruldum..Toplam adım 5600 ben bir süre burada olamayacağım..Şu ev olayını haledince tekrar aranıza geleceğim..Bol adımlı günler kızlar..Zaman bulduğumda yine geleceğim..![]()
selam kızlar,bu adım sayarı nerden ve hangi marka aldınız? bende katılabilirim aranıza:)
Tşkller cnm benmgünaydınlar hanımlar,
7.gün 10 dk hızlı tempo yürüyüş : 1255 adım.
gününüz güzel geçsin...
tamam cnm benm listeden çıkartıyorum o zaman cnm aşağıya not alarak dinmeyen ve gulferen kızlar sızlerde aynı sekılde devammı tamammıben düşünmüyorumbundan sonra hedefim her gün pilatese devam ve her gün 10000 adım . ama gelip gidip yazıcam buraya çok alıştım size
![]()
simlayla, gülfuren ve ben voit 3d kullanıyoruz. sanırım efsax da sportica kullanıyordu. diğer arkadaşları bilmiyorum:26: biz memnunuz. ben gülfurenin tavsiyesiyle aldım. çok da memnunum.![]()