adım adıma göbişim..

oyy oyy baya çıkmış göbiş, maşallah kızın olucakmış ne güzel bi prenses daha geliyo kk ya rabbim sağlıklı, sıhatli olmasını nasip etsin inşallah

hiç bu kadar sivri kız göbeği görmemiştim. hele son resimde resmen ben erkeğim diyor. Rabbim gönlüne göre versin. sağlıcakla al kucağına inşallah.

bana resmlerden ogluşun olcak gibi geliyo ama erkek diyomuş doktorun sanırım.yanlş hatrlamıysam

saglıklı bi bebişin olur inş canm benm :emir_bebek:

biraz geç kaldım sanırım konuyu görmekte :eek: maaşallah canım allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.Rabbim sağlıkla huzurla kucağına versin... Analı babalı mutlu mesut büyüsün inşallah nadide çiçeğimiz... darısı tüm isteyen ve bekleyenlere olsun...

insanın sırf bu heves için hemen evlenesi geliyor sırnaşık şey

çok tatlı ya maşallah sana canım,:nazar:

aynen bende hamile kalmadan önce erkek bebeklere hasta olurdum ,küçük adamlar bana çok şirin geliyordu :emir_bebek:

ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra birden döndüm elimde değildi, benimki kız olsun inş. dedim içimde kız kız die deliren bir ses vardıkaydirigubbakcemile3 ve drumuzda kız dedi çok mutlu oldumzemuszemus

şurda 2haftamız kaldı en fazlaopuyorumnanaktan ,öpüp koklamak için ,sevmek için,ağladığını,güldüğünü görmek için,koynumda uyutmak,emzirmek için, sabırsızlanıyorum ayyy ağlayasım geldi yine mafoldumben

tatlım maşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım.herşey gönlünce olsun..çok güzel gobişin bayagı çıkmış vallahi..dügün resimlerine baktım onalrı incelerken gobiş resimlerini gördüm süper ya...
inşallah bizlerinde hasreti son bulur.amin
:nazar:

X