- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- Konu Sahibi vanilyakokanev
Merhabalar bu ay kahvaltı ayı olarak planlamıştım ama beceremedim bir türlü. uyuyup duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Hayatım karmaşık bir hal almaya başladı. Aynaya baktığımda her gün gördüğüm yüzden , yaşadıklarımdan, üzüldüklerimden, yarım kalmış hayallerimden sıkıldım.
Adım atmam gerektiğini bilerek a'dan z'ye kendimi gelişim kampına sokmaya karar verdim.
"Değişime kendimizden başlarsak hayallerimize ulaşacağız" sözünü hatta evrenin çekim yasası olayını deneyimlemek için çalışacak ve sizler ile paylaşacağım.
Gerçekten işe yarıyor mu sorusunu beraber cevaplayabileceğimizi umuyorum.
Merhaba,Merhaba Vanilyakokanev, bende bazen kendimi senin gibi hissediyordum. Yazdıklarını okuyunca biran benden bahsediyorsun sandım. Ve aynı senin gibi bir karar verdim bende, buaralar kişisel gelişim kitapları ve internetten bulduğum yazıları okuyorum. Sana Şimdinin gücü kitabını tavsiye edebilirim. Bir de ben sürekli olarak facebooktan ruhanda diye bir sayfa var onu takip ediyorum birde blogu var ruhandayasam. gerçekten iyi hissediyorum okudukça. Sana da tavsiye ederim. En kısa zamanda benim gibi toparlarsın umarım. Kendini sev :)
Merhabalar..
Toplum baskısı altında ne olacağımıza bir türlü karar veremiyoruz, bizi biz yapan değerlerimizi yok edip sadece toplumun örnek göstereceği, öveceği veya beğeneceği insanlara dönüşmek istiyoruz.. Çok fazla şey istiyoruz mutlu olmak için.. İyi bir ev, güzel bir araba, ışıldayan pırlantalar, bir elbise ve ayakkabı dolabı, dünyanın en seksi kokuları, en iyi makyaj malzemeleri.. Ve sana tapacak bir erkek.. Bunlar uğruna şekilden şekle girmek yerine bir defa olsun kendimizi sevsek yada sevmeyi denesek. Yukarıda sıralanan o saçma listeyi çöpe atabiliriz.
Bir kitap önermek istiyorum, Tanrılar Okulu.. Muhakkak okunması ve not alıp kenara köşeye yapıştırılması gerekiyor..
Herkesin hayatının bir dönüm noktası vardır, KENDİNİ BULDUĞUNDA..
Sevgiler..
Kimler okumuştur açıkçası bilemiyorum..Selamlar
Tanrılar okulunu okudum bilmiyorum konuyu takip edenler okumuş mudur??
Yukarıdaki saçma liste hangisidir acaba?
Merhabalar..
Toplum baskısı altında ne olacağımıza bir türlü karar veremiyoruz, bizi biz yapan değerlerimizi yok edip sadece toplumun örnek göstereceği, öveceği veya beğeneceği insanlara dönüşmek istiyoruz.. Çok fazla şey istiyoruz mutlu olmak için.. İyi bir ev, güzel bir araba, ışıldayan pırlantalar, bir elbise ve ayakkabı dolabı, dünyanın en seksi kokuları, en iyi makyaj malzemeleri.. Ve sana tapacak bir erkek.. Bunlar uğruna şekilden şekle girmek yerine bir defa olsun kendimizi sevsek yada sevmeyi denesek. Yukarıda sıralanan o saçma listeyi çöpe atabiliriz.
Bir kitap önermek istiyorum, Tanrılar Okulu.. Muhakkak okunması ve not alıp kenara köşeye yapıştırılması gerekiyor..
Herkesin hayatının bir dönüm noktası vardır, KENDİNİ BULDUĞUNDA..
Sevgiler..
Kimler okumuştur açıkçası bilemiyorum..
Saçma liste ise "İyi bir ev, güzel bir araba, ışıldayan pırlantalar, bir elbise ve ayakkabı dolabı, dünyanın en seksi kokuları, en iyi makyaj malzemeleri.. Ve sana tapacak bir erkek.. "..
Merhaba,
Hayatım karmaşık bir hal almaya başladı. Aynaya baktığımda her gün gördüğüm yüzden , yaşadıklarımdan, üzüldüklerimden, yarım kalmış hayallerimden sıkıldım.
Adım atmam gerektiğini bilerek a'dan z'ye kendimi gelişim kampına sokmaya karar verdim.
"Değişime kendimizden başlarsak hayallerimize ulaşacağız" sözünü hatta evrenin çekim yasası olayını deneyimlemek için çalışacak ve sizler ile paylaşacağım.
Gerçekten işe yarıyor mu sorusunu beraber cevaplayabileceğimizi umuyorum.