- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Canım demedim mi neler dedim neler .. eşim bizde ayrı gayrı yok diyo da başka bişey demiyo .. madem ayrı gayrı yoksa ev senin üzerine olsun diyorum ben böyle teklifte bulunamam ikilik cikaramam diyo . Adamı parmaklarında oynatıyorlar. Maaşına rahat vermiyorlar adamın.Yani saçmalamislar
Siz zaten bebek bekliyorsunuz kendi evladiniz dururken bilezikleri satip babaya vermek de neyin nesi
Esine bunu söylesene
Cocuk büyütmeyi kolay mi saniyor bu insanlar??
Herkes cocuguna yapiyor yatirimini siz de cocugunuz icin vermeyin sakin.
Evet ev babanin ustune olacaksa ne anladiniz bu isten sizin kariniz ne
Ben bunlari da söylüyorum canım onlar bizim hakkımızı yemez diyo .. laf soyletmiyo haklı olduğumu basbaya biliyo bu sefer verecek cevabı olmayincada ailemle aramı bozma benim diyoKostebekpasta bu konularda eşin ne diyor. Siz hala borç öderken yenisine girmek istiyor mu. Babasına birşey diyemiyor mu.
Bence hiç bağırma çağırma küsme. Tatlı dille alttan alttan işle. Bebeğimiz olacak para lazım olur vs diye. Kenarda paramız olsun. Buradan öğrendiklerini güzellikle anlat. Bu işin çözümü eşin de malesef
Annesi babası hacılar bide haktan hukuktan haramdan helalden dem vururlar ama krediyi helal görüyorlar galiba. 4 tane evleri var gözleri 5. De mal çoğaltma hastası olmuşlarKostebekpasta bu konularda eşin ne diyor. Siz hala borç öderken yenisine girmek istiyor mu. Babasına birşey diyemiyor mu.
Bence hiç bağırma çağırma küsme. Tatlı dille alttan alttan işle. Bebeğimiz olacak para lazım olur vs diye. Kenarda paramız olsun. Buradan öğrendiklerini güzellikle anlat. Bu işin çözümü eşin de malesef
Ayri gayri yoksa kiz kardeslerinin de haklarini aramayacagini ümit etmesin o zamanCanım demedim mi neler dedim neler .. eşim bizde ayrı gayrı yok diyo da başka bişey demiyo .. madem ayrı gayrı yoksa ev senin üzerine olsun diyorum ben böyle teklifte bulunamam ikilik cikaramam diyo . Adamı parmaklarında oynatıyorlar. Maaşına rahat vermiyorlar adamın.
Kızlara 10 ar bin vereceklermiş tmm .. da bu kızların kocaları yarın çıkmayacak mi ortaya tüm mal 7 ye bölünsün diye o zaman ne hak talep edebileceğiz bunları da söylüyorum anlamıyo kafayı yicemAyri gayri yoksa kiz kardeslerinin de haklarini aramayacagini ümit etmesin o zaman
Onlar haklarini almasinlar diye icinden istiyor ondan sonra da bizde ayri gayri yok diyo
Herkes esit koymuyorsa sadece siz koyuyorsaniz nasil bir esitlik olacak ben cozemedim.
Valla miras isleri öyle olmuyor once kabul ederler ondan sonra herkesle eşit pay isteriz derler siz de hicbir şey yapamazsiniz.Kızlara 10 ar bin vereceklermiş tmm .. da bu kızların kocaları yarın çıkmayacak mi ortaya tüm mal 7 ye bölünsün diye o zaman ne hak talep edebileceğiz bunları da söylüyorum anlamıyo kafayı yicem
Aynen ben bu gebe halimle 36. Haftaya kadar karda kışta ise gittim geldim .. yüzsüzler. Eşimle de 2 gündür konuşmuyorum . Ve artık gönlümün istediğini aldiracam bu adama . Zira ben yemedikce onlara yediriyoKostebekpasta sana gaz vermek istemem ama karda kışta çalışarak kazandığım çocuğumun rızkı olan parayı değil kp gönlüm olmadan babamın oğluna bile vermem. Gerekirse resti çekerğm....senin altınlara mı güvenmişler. Çok çok ayıp.
Sen verdikçe onlar daha da çok isteyecektir.
Canim esine biriktirdigini söylememeye caliş adam sendeki paraya göz dikmiş
Bazi masraflari ona yık mesela bir şey mi alinacak gelirken surdan su kadar alir misin falan de.
Benim esim maasini alinca biraz kendine ayiriyor kalanini bana veriyor ben biriktiriyorum.
Bence paranin idaresi kadinda olmali evi sen cekip ceviriyorsun sonucta.
Bir de kadinlar para idaresini erkeklere nazaran daha iyi yapiyorlar bu bir gercek.
Hepsinin 3er 4er tane çocuğu var isterler tabi .. olan bizim paralara olur çektiğimiz sıkıntılar yanımıza kalırAyyKostebekpasta sakın vermeyin. Ne demek kızlar istemez. Zaman gelsin bak en önce onlar hak talep eder
siz tek maaşınız, eşin kredi ödüyor. senin paran kalıyor sadece. utanmadan bir de soruyorlar mı?Yahu bizim paramızı sorup duruyolar biriktirebiliyormusunuz .. Çok harciyosunuz .. napiosunuz parayı. . En sevmedigim şey. . Sanane ya sanane.
iyi de evlat olarak üzerine düşeni yapmış, ev yaptırmış onlaraCanım demedim mi neler dedim neler .. eşim bizde ayrı gayrı yok diyo da başka bişey demiyo .. madem ayrı gayrı yoksa ev senin üzerine olsun diyorum ben böyle teklifte bulunamam ikilik cikaramam diyo . Adamı parmaklarında oynatıyorlar. Maaşına rahat vermiyorlar adamın.
oooo 5.ev için mi gelinin huzurunu kaçııyorlar. o zaman o evi ortak değil, tek başınıza alın. biraz kredi çekin. biraz da abisi borç versin. kira gelirinizde olsun. babaına ben tek başıma almak istiyorum desin.Annesi babası hacılar bide haktan hukuktan haramdan helalden dem vururlar ama krediyi helal görüyorlar galiba. 4 tane evleri var gözleri 5. De mal çoğaltma hastası olmuşlar
miras paylaşım zamanı geldiğinde, hepsi ortaya çıkacak ve biz de para vermiştik diyecekler. hepsinin parası da 50 bin yapar. o zaman ev bölünür alırlar paylarını. ayrıca erkeklere alınan evlere damatlar neden para katsın, eşine saçma gelmiyor muKızlara 10 ar bin vereceklermiş tmm .. da bu kızların kocaları yarın çıkmayacak mi ortaya tüm mal 7 ye bölünsün diye o zaman ne hak talep edebileceğiz bunları da söylüyorum anlamıyo kafayı yicem
Canım damatların ve kızların 5 kuruş kattığı yok herşeyi eşim abisi babası yapıyor evleri arabaları. . Ama herşey babasının üzerine oluyor sıkıntı burdamiras paylaşım zamanı geldiğinde, hepsi ortaya çıkacak ve biz de para vermiştik diyecekler. hepsinin parası da 50 bin yapar. o zaman ev bölünür alırlar paylarını. ayrıca erkeklere alınan evlere damatlar neden para katsın, eşine saçma gelmiyor mu
demek ki kp onlara da miras vereceğinden bahsetti ki, damatlar para veriyor.
damatlar enayi mi, iki erkek kardeşin alacağı eve yardım yapsınlar
ben görümcen olsam, köstepek maaş alıyor, benim sadece eşim çalışıyor, neden yardım edeyim derdim
demek ki onlarda miras alacak ki yardımı kabul etmişler
ayrıca bir ev olsa, kız kardeşler vazgeçer. 5 ev olunca tüm kızlarda payını alır. damatlar salak mı? sadece erkeklere yedirsin
bence eşin bu konuda çok saf. kız kardeşlerine güvense bile damatlara nasıl güveniyor