- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Evli cnm eşi bişey diyormu bilmiyorum .. bunlarda bizde ayrı gayrı yok kafası var ama mal mülk konularında ayrı gayrı olmalı. Ben 1 lira hesabı yaparken eşim niye onların paylarını cogaltsin demi. Eşimle konusmuyoruz hala . Ya alacağımız ev bizim üzerimize olacak yada hiç konusmucam onunla da ailesiylede .Günaydın kızlar
Kostebekpasta kaynın evli mi canım. Eğer öyle ise onun eşi ne diyor bu duruma
Bir gelişme var mı. Eşinle konuştun mu
Yuhh demek istiyorumEvet daha iyi koşullarda yaşıyoruz bu iyi bir yön ama çok fazla israf arttı özellikle ekmek yolda ekmek toplamaktan önüme bakamıyorum yiyecegin kadar al yok fazla olsun bozulunca hop çöpe ekmekin kutsalligi bile kalmadı yemeklerde aynı şekilde gittigim yemekli davetlerde kalan yemekler hop çöpe yazıktir günahtır uyarınca ya kim yiyecek yarın tazesini yaparım deniyor ...ne ara bu kadar soğuk ,savurgan toplum olduk komsuya götür ne bileyim hayvanlara ver yok , ben kalan yemekleri kaldirinca benle dalga geçmişti birkaç arkadaş nimet çöpe dökulmez deyince benim vicdanim rahat olsunda
Çok soğuk ya... Haftaya rusya üzerinden soğuk hava dalgası gelecekmiş sanırımSelam kızlar bir dışarı cıkalım dedik dondummm kardan adam gibi geldim.
Marketten su yumurta peynir cikolata kola ekmek 20,80 tl.odedik.
Kumbaraya baslıyorum yarın itibariyle
Hele aile içinde canım... Yapmadıklarını bırakmıyorlar... Yani bende şahsen aile içinde ortak bir mala girmem.. Neredeyse canını alırlar. O derece.Herkesin birikimi kendine, ortak olan hiç birseyden hayır gelmez..
Bende mumkun oldugunca herkesten uzak durmaya calısıyorum..Ya borc istenir ya ortaklık ..
Kostebekpasta kesinlikle kabul etme eşin istiyorsa kendi parasıyla odesin yani ben olsam kendi paramı vermem calısmadıgım halde boyle dusunuyorum eşimin parasıda benimdir bu konuda tavrını çok net koymalısın..
İnş. O da olur canım. Ben de doktoraya başlamak istiyorum. Hayırlısıyla başarıriz inş.Kizlar iyi kötü bir yılı daha arkamızda birakiyoruz
Insallah bu yeni yil bize umut olur, mutluluk getirir
Insallah hepimiz yeni yilda hayallerimize kavusuruz
Benim su an tek hayalim hakimlik sinav sonucunun aciklanmasi ve kazandiniz yazisini görmek kalbim dayanmiyor artik
İnşallah canım... İnşallah o "KAZANDINIZ" yazısını görürsün.Kizlar iyi kötü bir yılı daha arkamızda birakiyoruz
Insallah bu yeni yil bize umut olur, mutluluk getirir
Insallah hepimiz yeni yilda hayallerimize kavusuruz
Benim su an tek hayalim hakimlik sinav sonucunun aciklanmasi ve kazandiniz yazisini görmek kalbim dayanmiyor artik
ALES ve YDS ye gireceksin. Ayrıca başvuracağını üniversitede ya mülakat ya da sınav yapar. Anadolu üniversitesinin başvuru şartları ni incelemen lazım.Ya arkadaşlar bişey soracağım... Şimdi doktora yapmak için bir sınava girmek gerekiyor mu? Anadolu üniversitesinde bu sistem nasıl bilgisi olan var mı?
Yüksek lisans yapmış mıydınYa arkadaşlar bişey soracağım... Şimdi doktora yapmak için bir sınava girmek gerekiyor mu? Anadolu üniversitesinde bu sistem nasıl bilgisi olan var mı?
Ben de ilerleyen zamanlarda yuksek lisans baslatmak istiyorum.ALES ve YDS ye gireceksin. Ayrıca başvuracağını üniversitede ya mülakat ya da sınav yapar. Anadolu üniversitesinin başvuru şartları ni incelemen lazım.
İlkinde kabul edilmedim. İkincide kabul ettiler. Bir kaç yere başvurmak gerekiyor. Biraz zor bir süreç. Önünü kesmeye çalışanlar da çıkabiliyor.Ben de ilerleyen zamanlarda yuksek lisans baslatmak istiyorum.
Siz sanirim akademisyensiniz.
Hemen ilk basvurunuzda yuksek lisansa kabul edildiniz mi
Sürec zor isliyor sanirim sabir gerektiriyor.
Şimdiden alese ve dil sınavına girmeniz tavsiye ederim.gecerlilikleri 3 yıl.Ben de ilerleyen zamanlarda yuksek lisans baslatmak istiyorum.
Siz sanirim akademisyensiniz.
Hemen ilk basvurunuzda yuksek lisansa kabul edildiniz mi
Sürec zor isliyor sanirim sabir gerektiriyor.
Çok tesekkür ederim ales puanim var dile de biraz çalisip girmek istiyorumŞimdiden alese ve dil sınavına girmeniz tavsiye ederim.gecerlilikleri 3 yıl.
YDS biraz zor. Yüksek lisans için başvuracağını üniversite sınav yapıyor olabilir. Takip edersin.Çok tesekkür ederim ales puanim var dile de biraz çalisip girmek istiyorum
Su sinav sonucu aciklansin yuksek lisans işini arastiricam inş.
Siz ne kadar calistiniz ydsyeYDS biraz zor. Yüksek lisans için başvuracağını üniversite sınav yapıyor olabilir. Takip edersin.
Yok yapmadım daha... Bu okuduğum bolumden sonra yapıcam inşallah... Onun için de bir şart var mıYüksek lisans yapmış mıydın