adım adım birikim

Evl
Günaydın kızlar
Kostebekpasta kaynın evli mi canım. Eğer öyle ise onun eşi ne diyor bu duruma
Bir gelişme var mı. Eşinle konuştun mu
Evli cnm eşi bişey diyormu bilmiyorum .. bunlarda bizde ayrı gayrı yok kafası var ama mal mülk konularında ayrı gayrı olmalı. Ben 1 lira hesabı yaparken eşim niye onların paylarını cogaltsin demi. Eşimle konusmuyoruz hala . Ya alacağımız ev bizim üzerimize olacak yada hiç konusmucam onunla da ailesiylede .

Yuhh demek istiyorum
Allah boyle insanlari yoklukla imtihan etsin
Beddua degil baska turlu akillari baslarina gelmez
O yemek sofraya gelene kadar kimlerin emeginden geciyor
Hic mi dusunmezler
Herseyi gectim insan ertesi gun yemek yapmakla ugrasmam der yine atmaz o yemegi

Herkesin birikimi kendine, ortak olan hiç birseyden hayır gelmez..
Bende mumkun oldugunca herkesten uzak durmaya calısıyorum..Ya borc istenir ya ortaklık ..
Kostebekpasta kesinlikle kabul etme eşin istiyorsa kendi parasıyla odesin yani ben olsam kendi paramı vermem calısmadıgım halde boyle dusunuyorum eşimin parasıda benimdir bu konuda tavrını çok net koymalısın..

Selam kızlar bir dışarı cıkalım dedik dondummm kardan adam gibi geldim.
Marketten su yumurta peynir cikolata kola ekmek 20,80 tl.odedik.
Kumbaraya baslıyorum yarın itibariyle
Çok soğuk ya... Haftaya rusya üzerinden soğuk hava dalgası gelecekmiş sanırım

Hele aile içinde canım... Yapmadıklarını bırakmıyorlar... Yani bende şahsen aile içinde ortak bir mala girmem.. Neredeyse canını alırlar. O derece.

İnş. O da olur canım. Ben de doktoraya başlamak istiyorum. Hayırlısıyla başarıriz inş.

İnşallah canım... İnşallah o "KAZANDINIZ" yazısını görürsün.

Ya arkadaşlar bişey soracağım... Şimdi doktora yapmak için bir sınava girmek gerekiyor mu? Anadolu üniversitesinde bu sistem nasıl bilgisi olan var mı?

Ya arkadaşlar bişey soracağım... Şimdi doktora yapmak için bir sınava girmek gerekiyor mu? Anadolu üniversitesinde bu sistem nasıl bilgisi olan var mı?
ALES ve YDS ye gireceksin. Ayrıca başvuracağını üniversitede ya mülakat ya da sınav yapar. Anadolu üniversitesinin başvuru şartları ni incelemen lazım.

ALES ve YDS ye gireceksin. Ayrıca başvuracağını üniversitede ya mülakat ya da sınav yapar. Anadolu üniversitesinin başvuru şartları ni incelemen lazım.
Ben de ilerleyen zamanlarda yuksek lisans baslatmak istiyorum.
Siz sanirim akademisyensiniz.
Hemen ilk basvurunuzda yuksek lisansa kabul edildiniz mi
Sürec zor isliyor sanirim sabir gerektiriyor.

Ben de ilerleyen zamanlarda yuksek lisans baslatmak istiyorum.
Siz sanirim akademisyensiniz.
Hemen ilk basvurunuzda yuksek lisansa kabul edildiniz mi
Sürec zor isliyor sanirim sabir gerektiriyor.
İlkinde kabul edilmedim. İkincide kabul ettiler. Bir kaç yere başvurmak gerekiyor. Biraz zor bir süreç. Önünü kesmeye çalışanlar da çıkabiliyor.

YDS biraz zor. Yüksek lisans için başvuracağını üniversite sınav yapıyor olabilir. Takip edersin.
Siz ne kadar calistiniz ydsye
Ben daha once kursa gittim üstüne biraz daha eklemem gerekecek
Yuksek lisans icin hangi üniversite oldugunun bir onemi var mi ben hepsine basvurmayi dusunuyorum
Kusura bakmayin cok soru sordum ama uygulamadan bilgi alacagim kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…