- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 41
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Bende bi ara dikise merak salıp kursa yazılmıştım sonra doğum yaptım kaldı. Bende tam tersine hiç bir şeyi degerlendirememKizlar ben bir şeyleri değerlendirmeyi cok seviyorum nedense
Illa bulup bulusturucam
Biraz dikiş becerim olsa neler yaparim neler
Israfi sevmiyorum kucucuk bir kirinti dahi olsa kuslara atiyorum penceremizin önü kuş kayniyor gelip yiyip gidiyorlar minnoşlarim.
Geçen seneye kadar bende ekmek kırıntılarını kışın penceremin onune koyardım kuşlar yesin diye... Annemde hiç buralar böyle olmazdı kuşlar çok pislemeye başladı diyordu..Kizlar ben bir şeyleri değerlendirmeyi cok seviyorum nedense
Illa bulup bulusturucam
Biraz dikiş becerim olsa neler yaparim neler
Israfi sevmiyorum kucucuk bir kirinti dahi olsa kuslara atiyorum penceremizin önü kuş kayniyor gelip yiyip gidiyorlar minnoşlarim.
İmkan varken yapmak lazım.. Ama sırf maaş arttı diyip her ay sıfıra kadar inmek bana garip gelir yani.. :) yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum. :)Evet ne kadar gelirse o kadar gidiyor ama yaşam standardın yükseliyor. Tek maasken daha kötü hir smtte daha kötü bir evde oturuyorum, şimdi semtinde evimde değişti mesela.
Evet pisliyorlar yazin su koyuyordum su tabagini döküyorlar yaramazlarGeçen seneye kadar bende ekmek kırıntılarını kışın penceremin onune koyardım kuşlar yesin diye... Annemde hiç buralar böyle olmazdı kuşlar çok pislemeye başladı diyordu..ama şimdi 1. Kata inince fazla bırakamıyorum kırıntı filan
Bende biriktireyim bari. Her gun dışarı çıkıyorum koyacak bi kenar filan illa ki bulurum. :)Evet pisliyorlar yazin su koyuyordum su tabagini döküyorlar yaramazlar
Olsun ya onlarin pisliginden ne olacak
Sofra kirintilarini ekmek posetindeki kirintilari biriktiriyorum her gün.
Yanlış anlamadım :). Kesinlikle imkan varken biriktirmek lazim. Ama hayatından da çalmadan, biraz hayatını yaşayıp biraz biriktirmek lazim.İmkan varken yapmak lazım.. Ama sırf maaş arttı diyip her ay sıfıra kadar inmek bana garip gelir yani.. :) yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum. :)
Şimdi eşim yaz gelince civciv alacakmiş cocuklugunda hep hayaliymiş ama annesi izin vermemis bir keresinde de izin vermiş ama ölmüşler 4 ay sonra.Bende biriktireyim bari. Her gun dışarı çıkıyorum koyacak bi kenar filan illa ki bulurum. :)
İçinde ukde kalmış demek ki... :) ne güzel işte... Yaşarlarsa yumurtaya filan para vermezsiniz :)Şimdi eşim yaz gelince civciv alacakmiş cocuklugunda hep hayaliymiş ama annesi izin vermemis bir keresinde de izin vermiş ama ölmüşler 4 ay sonra.
Bazen anlatiyor gözleri doluyor adamın ya.
Bu seferde civciv besleyecez böyle böyle derken köy hayatina adim atacaz galiba :))
Gunaydın kizlar
Eski topikleri okuyorum vakit buldukca
Kuculen el sabunlarini biriktirip rendeleyip camasir deterjanina katmayi söylemişler
Bir de makarna suyunu dökmeyip onunla corba yapiliyormus burda da yazmis bir arkadas ben unutmustum.
Bu da iyiymiş.. Temizlik malzemesi almak yerine alternatif olarak :)Ben de küçülen sabunu süngere koyup banyo lavabosunu onunla temizliyorum
SABUN KALITISI olmuyor mu? zaten temizlerken onları çıkarmaya çalışıyorumBen de küçülen sabunu süngere koyup banyo lavabosunu onunla temizliyorum
teşekkürler. çok güzel demişsiniz de artık bilemiyorum gerçekten. çalışıyorum eşim de öyle. ama evde iki tane bezli çocuğum var. mamaları, bezleri, allah sağlıkk versin tabi ama bakıcı parası bile 1500 tl..kredi aidat vs derken. ayı kurtardığımıza sevinir oldumMerhaba canım... Hep oyle olur... En ufak Bi parasızlık da hrmen kumbarayı açıyoruz. Aslında aldıklarınızı bir süre deftere yazıp nelerin gereksiz olduğunu gorup onları eleyebilirsiniz ya da almayı azaltabilirsiniz. :) hadi kumbaranızı kapıp gelin. :) 2017 de bizle birlikte birikime başlayın.
teşekkürler. çok güzel demişsiniz de artık bilemiyorum gerçekten. çalışıyorum eşim de öyle. ama evde iki tane bezli çocuğum var. mamaları, bezleri, allah sağlıkk versin tabi ama bakıcı parası bile 1500 tl..kredi aidat vs derken. ayı kurtardığımıza sevinir oldum
Rabbim sağlık versin canım. Sağlıklı olmaları da iyi en azından. :)teşekkürler. çok güzel demişsiniz de artık bilemiyorum gerçekten. çalışıyorum eşim de öyle. ama evde iki tane bezli çocuğum var. mamaları, bezleri, allah sağlıkk versin tabi ama bakıcı parası bile 1500 tl..kredi aidat vs derken. ayı kurtardığımıza sevinir oldum
Bu da iyiymiş.. Temizlik malzemesi almak yerine alternatif olarak :)
SABUN KALITISI olmuyor mu? zaten temizlerken onları çıkarmaya çalışıyorum
Bir de koltukalti icin roll on kullanmiyorum
Azicik karbonat sürünce koltukalti kokusu hic olmuyor
Ayni sekilde karbonat koltuk alti kararmasini gecirmis bir arkadasimin.
amin çok teşekkürler. allahım isteyen herkese versin. 14 ay araları var, insan kıyamıyor bütün yatırımımız harcamalarımız onlar için işte:)Evde bezli çocuk varken masraf çok oluyor ama o günlerde geçecek. Her sabah kapıya 10 liralık kirli bez poşeti bıraktığım günler aklıma geldi.
Bir de hastane masrafları çok oluyor küçükken. Allah sağlık versin, gerisi gelir inş. Bence en güzel birikimi yapmışsınız. Çocuklarınız var çok şükür.
öyle cnm, çok sağol. :)Rabbim sağlık versin canım. Sağlıklı olmaları da iyi en azından. :)