adım adım birikim

Bence ocak ayı en masraflı ay. Sigorta vergi her şey güncelleniyor. Zam alıyoruz ama aldığımız zamdan daha fazla her şeye zam geliyoe
gerçekten maaşlara gelen zamlar bebeklerin ağzına verilen emzik gibi... sırf göşteriş amaçlı... ocak 1 den itibaren herşeye zam gelecek şu ekonomideki belirsizlik yüzünden.

Bunlar bende de mevcut ama ben de kişisel bakıma çok para harcıyorum yav buna bir çözüm bulmam gerek
Ağda makinası al evde çok pratik oluyo özellikle kışın ve çocuklu anneler için süper fön yerine evde duzlestirici kullanabilirsin krem yetine bebek yağı yada zeytin yağı kullanabilirsin hem tüyleri beslemez hem doğal vb

Aslında epilasyon aletiyle hallediyorum onu ama o da çok uzun sürüyor mıy mıy mıy en mantıklısı ağda makinesi sanırım

Bende yıllarca epilasyon aleti kullandım sonra kuaförüm tavsiye edince aldım keşke en başta alsaymisim
Içimden bir ses benimde böyle dusunecegimi söylüyor bir de batık olmuyor ya ağda da geç kaldığıma biraz da bu yüzden pişman olurum batık gibi bir belayla da uğraşıyorum gerçi onu hametanla keseyle bir nebze de olsa çözdüm

Batık çok kötü ya paran varsa lazer en iyisi ben yaptım ama hiç bir faydasını göremedim o ayrı konu

Batık çok kötü ya paran varsa lazer en iyisi ben yaptım ama hiç bir faydasını göremedim o ayrı konu
Ileride ikinci çocuğu düşünürüz diye yaptırmak istemiyorum tekrar çıkıyor diyenler oldu tereddüte düştüm bende bir de sağlık açısından olumsuz yönleri olduğunu okudum bir kaç yerde lazer fikri bana biraz uzak sanırım ama ağda ile bu konunun hakkından geleceğimi düşünüyorum

Al benden de o kadar ciğerim soldu hem masrafı minimuma indircem hemde bakımlı olucam derken
Aynen çocuk varsa tasarruf biraz zor oluyor ben uygun marketler var onların haftalık indirimli günleri oluyor ve her üründe bulunuyor onları takip edip öyle alıyorum çok faydasını gördüm Salça yi kendim yaptim kurutmaliklari sonra folaba kozlenmis biber patlıcan koydum taze fasulye mısır bezelye rendelenmis domates yemeklik çok faydası oluyo kışın domates biber 8 tl den aşağı olmuyo hem organikte değil sonra et kemik haşlayınca suyundan ayiriyorum pilavlar için hazirına gerek kalmıyor ben bunları yapıyorum tavsiye ederim

Evet domates biber kışın ateş pahası oluyor eli gitmiyor insanın pek

Ağda makinesi bana hiç rahat gelmedi. Çok yavaş yapıyorum ondan mı acaba. Ya da makine mı iyi değildi.

Yilsonunda elektrik faturası fazla mı geliyor. Geçen yıl da böyle olmuştu. Sizde de aynı mı. 11 ay 50 TL civarı gelen fatura 80 tl den fazla geldi
Canım yaz saati uygulamasından dolayı elektrik fazla geliyor. Haberlere konu oldu... Sabahın 8 inde hava karanlık olur mu ya... Devletin bu kararı almasındaki sebep güya elektrikten tasarruftu.. Akşam belki bir saat gun uzayacak diye sabahın içine ettiler. Bir fark olmadı hatta faturalar daha da arttı

Ağda makinesi bana hiç rahat gelmedi. Çok yavaş yapıyorum ondan mı acaba. Ya da makine mı iyi değildi.
Kaliteli makina olsa daha erken ısınıyor sür çek sür çek iki dk makinada boynum belim ağrıyor du artık giy giy branun olmasına rağmen kişiye göre değişir tabi bacak kol için rolon agda süper

Evet domates biber kışın ateş pahası oluyor eli gitmiyor insanın pek
Bir kasa dometes aldım 10 tl ye robota vurdum dolap posetlerine koydum yemeklik biber aynı şekilde kışın canın menemenmi çekti çıkar yap oh mis hamileyken çok iyi oluyordu geçen yıl kış menemeni iyi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…