- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1.007
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Bende mı alsam ki. Makina 1 saate yakın suruyorKaliteli makina olsa daha erken ısınıyor sür çek sür çek iki dk makinada boynum belim ağrıyor du artık giy giy branun olmasına rağmen kişiye göre değişir tabi bacak kol için rolon agda süper
Hiç kaynatmadan mı yapiyorsunuzBir kasa dometes aldım 10 tl ye robota vurdum dolap posetlerine koydum yemeklik biber aynı şekilde kışın canın menemenmi çekti çıkar yap oh mis hamileyken çok iyi oluyordu geçen yıl kış menemeni iyi yedim
Ağda makinası 30 lira civarı benimki gliss in fişini takiyon rolon içinde ısınıyor ısınaca sürüyon büyük boy ağda bezi al daha ucuza geliyo beş yıldır kullanıyorum anca yarısı bittiHiç kaynatmadan mı yapiyorsunuz
Ben burdayım domateslerden bahsetmiştim domatesleri kaynatmadan mı buzdolabına koyuyorsun güldürdün beniAğda makinası 30 lira civarı benimki gliss in fişini takiyon rolon içinde ısınıyor ısınaca sürüyon büyük boy ağda bezi al daha ucuza geliyo beş yıldır kullanıyorum anca yarısı bitti
Tavsiyem için teşekkür ederimAğda makinası 30 lira civarı benimki gliss in fişini takiyon rolon içinde ısınıyor ısınaca sürüyon büyük boy ağda bezi al daha ucuza geliyo beş yıldır kullanıyorum anca yarısı bitti
Bende güldüm birazini hafif pisiriyorum kalan kısmını çiğ kaldiriyorum yemeğe göre seciyorum ör tava menemene çiğ fasulye ye az pismisini kullanıyorumBen burdayım domateslerden bahsetmiştim domatesleri kaynatmadan mı buzdolabına koyuyorsun güldürdün beni
Masraflsrın çıkacağı zaman tutmuş.. Birde canım bazı belirlediğimiz hedeflere tam istediğimiz zaman ulaşamayız. Hep birşey çıkar. Bir ay fazla olsun istediğin gibi oldun bozma moralinimerhaba herkese
buraya mutsuz bir şekilde yazıyorum
bu ay zulamdan iki sefer 500 çıktı
bu aya kadar herşey yolundaydı
eylülden beri birikim yapıyorum
3 000 binim vardı kenarda 2 000 kaldı şimdi
bir haftaya kadar ek ders yatacak ondan 1 000 tl ayırmayı düşünüyorum
şubata kadar en az 5 bin hedefime ulaşamıcam diye korkuyorum
1200 kira veriyorum. 300 faturalar, 500 pazar market, 500 eşime gönderiyorum,250
güne gidiyor geriye 1050 kalıyor
1000 tl birikime gidiyordu
eylülde sadece kumbara yapmıştım ondan 300 tl çıkmıştı oda arada yendi
motivasyonum düştü iyice
Kolay gelsin. Benim de aynen. Ev işi bitmezHerkese günaydın. Evdeyim bugün ama temizlik ütü çamaşır iş çok.
Evi supurdum sildim tozları aldım. Banyoyu da yikarsam yarına ütü kalacak.Kolay gelsin. Benim de aynen. Ev işi bitmez
inşallah canımMasraflsrın çıkacağı zaman tutmuş.. Birde canım bazı belirlediğimiz hedeflere tam istediğimiz zaman ulaşamayız. Hep birşey çıkar. Bir ay fazla olsun istediğin gibi oldun bozma moralini
Pazardan mı alışveriş yaptın canimBugün 20 tl harcadım geldim. Ispanak pırasa ve havuça 6 tl verdim. Yufka 6 tl karnabahar 3 tl lahana 2 tl portakal 2 kilo 2 tl mandalina 1 kilo 1 tl... Bi karnabahar 7 tl olur mu ya.. 3 liraya aldığımda çok kuçuk. Ben zaten yemiyorum karnabahar bizimkilere yeter bir akşamlık
Evet canım pazar alışverişi... Annem kursta oluyo sabahtan akşama... İhale bana kalıyo o yüzdenPazardan mı alışveriş yaptın canim
Fiyatlar uygun geldi bana. Karnabahar bu yıl hep o fiyatlarda. İlk çıktığında iki üç kere aldım şimdi ıspanak alıyorum. Bi yemeği iki gün yiyoruz biz. Çok da çeşit aramayız. İki gün sebze yemeği. Bir gün balık. Bir gün dışardan. İki gün kuru fasulye ya da nohut. Böyle bitiyor hafta.Evet canım pazar alışverişi... Annem kursta oluyo sabahtan akşama... İhale bana kalıyo o yüzden
Annen ne kursuna gidiyor. ?Evet canım pazar alışverişi... Annem kursta oluyo sabahtan akşama... İhale bana kalıyo o yüzden
Aynen. Bide kışın fazla bir seçenek yok...Fiyatlar uygun geldi bana. Karnabahar bu yıl hep o fiyatlarda. İlk çıktığında iki üç kere aldım şimdi ıspanak alıyorum. Bi yemeği iki gün yiyoruz biz. Çok da çeşit aramayız. İki gün sebze yemeği. Bir gün balık. Bir gün dışardan. İki gün kuru fasulye ya da nohut. Böyle bitiyor hafta.
Nevresim takımı dikimi aslında. Ama hoca nevresim takımı dışında herşeyi yaptırdı şuana kadarAnnen ne kursuna gidiyor. ?