adım adım birikim

Hiç kaynatmadan mı yapiyorsunuz
Ağda makinası 30 lira civarı benimki gliss in fişini takiyon rolon içinde ısınıyor ısınaca sürüyon büyük boy ağda bezi al daha ucuza geliyo beş yıldır kullanıyorum anca yarısı bitti

Ben burdayım domateslerden bahsetmiştim domatesleri kaynatmadan mı buzdolabına koyuyorsun güldürdün beni
Bende güldüm birazini hafif pisiriyorum kalan kısmını çiğ kaldiriyorum yemeğe göre seciyorum ör tava menemene çiğ fasulye ye az pismisini kullanıyorum

merhaba herkese
buraya mutsuz bir şekilde yazıyorum
bu ay zulamdan iki sefer 500 çıktı
bu aya kadar herşey yolundaydı
eylülden beri birikim yapıyorum
3 000 binim vardı kenarda 2 000 kaldı şimdi
bir haftaya kadar ek ders yatacak ondan 1 000 tl ayırmayı düşünüyorum
şubata kadar en az 5 bin hedefime ulaşamıcam diye korkuyorum
1200 kira veriyorum. 300 faturalar, 500 pazar market, 500 eşime gönderiyorum,250
güne gidiyor geriye 1050 kalıyor
1000 tl birikime gidiyordu
eylülde sadece kumbara yapmıştım ondan 300 tl çıkmıştı oda arada yendi
motivasyonum düştü iyice

Masraflsrın çıkacağı zaman tutmuş.. Birde canım bazı belirlediğimiz hedeflere tam istediğimiz zaman ulaşamayız. Hep birşey çıkar. Bir ay fazla olsun istediğin gibi oldun bozma moralini

Bugün 20 tl harcadım geldim. Ispanak pırasa ve havuça 6 tl verdim. Yufka 6 tl karnabahar 3 tl lahana 2 tl portakal 2 kilo 2 tl mandalina 1 kilo 1 tl... Bi karnabahar 7 tl olur mu ya.. 3 liraya aldığımda çok kuçuk. Ben zaten yemiyorum karnabahar bizimkilere yeter bir akşamlık

Pazardan mı alışveriş yaptın canim

Evet canım pazar alışverişi... Annem kursta oluyo sabahtan akşama... İhale bana kalıyo o yüzden
Fiyatlar uygun geldi bana. Karnabahar bu yıl hep o fiyatlarda. İlk çıktığında iki üç kere aldım şimdi ıspanak alıyorum. Bi yemeği iki gün yiyoruz biz. Çok da çeşit aramayız. İki gün sebze yemeği. Bir gün balık. Bir gün dışardan. İki gün kuru fasulye ya da nohut. Böyle bitiyor hafta.

Aynen. Bide kışın fazla bir seçenek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…