Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

günaydıııın nevamcığım, 800 gr. harika! azcıcık dikkat bile ve akşam kesmek bile ne kadar fark yaratıyormuş!

şimdi pazartesi sabah kilomuzu yazacağız değil mi?
haftasonunu pazartesiyi düşünerek atlatacağıma eminim :)
71.2 de kalmak bile benim adıma harika olacak.

Merhabalar H hLyafLz en düşük kaç kiloydun acaba merak ettim, kaç yaşındasın bir de?
68 şu an için hedef kilo bana :) üstelik boy avantajın da var, sen balık etlisin en fazla :KK66: ama baksana bu bile fazla geliyor değil mi? Evet alıştırılmış bir toplumuz ve 70'li kiloya "iyisin" deniyor Türkiyeliler'de :). Oysa bence de olması gereken 55-60 Kg. arasıdır biz kadınlar için.

Bana zaman ayırıp motivasyon sağladığın için teşekkür ederim.

ben bundan 2 sene oncesıne kadar 55 60 kg arasında gidip geliyordum 3 asagı 1 yukrı :KK70: snra pilatonık aska tutuldum sınır stres bı baktım 86 olmuşum :KK43: zar zor evde kosu bandı dıyet 79 kıloya ındım sonra spor salonuna yazıldım 2 ay spor ve dıyet 70 kıloya ındım sımdıde 68 hedefım 58 59 yıne bayrama kadar :)

ben bundan 2 sene oncesıne kadar 55 60 kg arasında gidip geliyordum 3 asagı 1 yukrı :KK70: snra pilatonık aska tutuldum sınır stres bı baktım 86 olmuşum :KK43: zar zor evde kosu bandı dıyet 79 kıloya ındım sonra spor salonuna yazıldım 2 ay spor ve dıyet 70 kıloya ındım sımdıde 68 hedefım 58 59 yıne bayrama kadar :)

İnşallah istediğimiz gibi olacak!.. su içebiliyorsan 2lt. falan çok iyi, yeşil çay çok iyi.. hani sendeki kilo daha çok sporla gitmiş gibi. Sporu bırakınca geri gelmemeli. Akşam belli bi saatten sonra bişey yenmezse de süper oluyor.

İnşallah istediğimiz gibi olacak!.. su içebiliyorsan 2lt. falan çok iyi, yeşil çay çok iyi.. hani sendeki kilo daha çok sporla gitmiş gibi. Sporu bırakınca geri gelmemeli. Akşam belli bi saatten sonra bişey yenmezse de süper oluyor.
elimden gelenı yapıyorum suda sıkıntı yok cok sukur fazla fazla ıcıyorum aklıma geldıkcede yesılcay :) harekette etmeye çalışıyorum ıse yürüyerek gıdıyorum bazen 1 saat bazen aksamları kosubandında 30 dakıka yuruyup 30 squat yapıyorm elımden geldıgınce uğraşıyorum :)

Günaydınn..
İyi bir hafta sonu geçirdiğimi düşünerek bu sabah 71.2 kg. geldiğimi belirteyim :) Pazar günü öğlen 2 gibi 70.9'u da gördüm şükürler olsun, ama asıl şükrümü 60'lı rakamlarda yapayım :)
Zaman bulursam eğer fotoğraf yükleyeceğim.

3 Haziran 2015 Çarşamba 72.6 (sabah)
5 Haziran 2015 Cuma 71.2 (sabah)
8 Haziran 2015 Pazartesi 71.2 (sabah)

cumartesi günüm vardı akşamda düğüne gittim
dünde seçimde görevliydim ve maalesef hamur işi yemek zorunda kaldımm
artısııı 1 kg

cumartesi günüm vardı akşamda düğüne gittim
dünde seçimde görevliydim ve maalesef hamur işi yemek zorunda kaldımm
artısııı 1 kg
oluyo böyle şeyler.. napalım? vazgeçmek yok devam edeceğiz.. bu akşamı kazasız atlatmaya çalışsan ton balık + salata / sebze + yoğurt gibi.. yarına her şey normale döner..

72.6.jpg

3 Haziran 2015 çarşamba sabahı..

70.9.jpg
8 Haziran Pazar 2015 günü öğle saatleri..

9 Haziran sabahı uykusuzluk ve gittiğim düğünde yediğim pasta yüzünden pazartesi sabahı 71.2 geldim ben de 300 gr. fazla farketti. ama olsun 70'i dün gördüm yarın sabah da fotoğraf yükleyeceğim! VAZGEÇMEK BIRAKMAK SALMAK YOK!

M Minikkelebk esr_esr esr_esr N nevam77 zeygur zeygur H hLyafLz birbirimizi takip edersek bana buradan da destek verirseniz çok sevinirim. Minikkelebek seni takip ediyorum tartı fotoğraflarımızı sayfalarımıza/günlüklerimize koyalım mı? ben eklemeyi düşünüyorum bundan sonra. sevgiler.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1552221
8 Haziran Pazar 2015 günü öğle saatleri..

9 Haziran sabahı uykusuzluk ve gittiğim düğünde yediğim pasta yüzünden pazartesi sabahı 71.2 geldim ben de 300 gr. fazla farketti. ama olsun 70'i dün gördüm yarın sabah da fotoğraf yükleyeceğim! VAZGEÇMEK BIRAKMAK SALMAK YOK!

M Minikkelebk esr_esr esr_esr N nevam77 zeygur zeygur H hLyafLz birbirimizi takip edersek bana buradan da destek verirseniz çok sevinirim. Minikkelebek seni takip ediyorum tartı fotoğraflarımızı sayfalarımıza/günlüklerimize koyalım mı? ben eklemeyi düşünüyorum bundan sonra. sevgiler.
Kiz sen günlerimi sasirdin ..ben mi sasirdim yoksa..
Bugün ayin 8 i
Dün 7 siydi....
Hay masallah 70 i görmussun...sana yetisecegimmmm:KK53:

Canim sen menü yazmiyor musun...
Ben merak ederim..ne yiyor ,iciyorsun..
Burda gezdigin,gördügun senin olsun..yedigin ictiğini anlat...:KK30:
he bide yaptıgin zporunu:KK48:

Kiz sen günlerimi sasirdin ..ben mi sasirdim yoksa..
Bugün ayin 8 i
Dün 7 siydi....
Hay masallah 70 i görmussun...sana yetisecegimmmm:KK53:
Evet günler birbirine girmiş :KK48: kız kardeşim evlendi hafta sonu yatılı iki gece erkek tarafının misafirleri vardı :) kına düğün derken feleğim şaşmışşş :)

7 si pazar 8 i pazartesi sabahı olcek (farkettiğin gibi)

X