Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce smear testi yapılırken öğrendim çikolata kistlerim olduğunu. Biri sağ yumurtalıkta 4 cm biri de solda 3cm. Karından da ultrason yapıldı orda bu kadar net gözükmüyorlardı. İşin garip yanı benim hiçbir şikayetim yoktu. Ne sancı ne yoğun kanama. Hala yok. Yalnız öğrendiğim gün soğan kürüne başladım ve kahverengi akıntım başladı adete kadar devam etti kürden heralde dedim doktora söylemedim. Adetten aonra o kahverengi leke devam etti akıntı şeklinde taa öteki adet olacağım tarihe kadar. Tam adet olacağım gün kırmızı bildiğiniz kan geldi azıcık. Aha dedim başlıyor. Lakin bitti gitti. Tertemiz oldum ne kahverengi ne kırmızı yok. 11 gün geçti adet de olmadım. Acaba diyorum çok kafama taktım da ondan mı böyle oldu. Ya da kistlerle mi alakalı hormolarım mı şaştı? Gebelik testi yaptım 6 7 tane yok hep negatif. Olmuyorum adet olsam 3. Günü gidip kan vericem sizin gbi. En son temmuzda vermiştim her şey normaldi. Değişmiş olabilir değil mi?
öğrendiğim günden beri her gün araştırıyorum forumları karıştırıyorum. Benim gibi kahverengilerle başı dertte olan var mı? Bu nedir ya