- 31 Ocak 2025
- 50
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Kızlar adetime 4 gün kaldı bat 5 şubat kaset testte çıkar mı yada erken gebelik testinde çıkar kafam çok karışık acil yardim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikabilir benim cikmisdi ama sabah ilk idrarla deneKızlar adetime 4 gün kaldı bat 5 şubat kaset testte çıkar mı yada erken gebelik testinde çıkar kafam çok karışık acil yardim
Klasik kaset testle dene birtanede erken gebelikleCikabilir benim cikmisdi ama sabah ilk idrarla dene
Test var elimde ama alırken eczacı kadin adet öncesi bunlar göstermez dediği için beklesem mi negatif çıkarsa pozitife döner mi bilemedim Bi sizlere danışmak istedimCikabilir benim cikmisdi ama sabah ilk idrarla dene
Yoo ben normal kaset testle denedim 4 gun oncsindn cok hafif silik cizgiyle gosterdi iki gune bir de koyulasdi hatta ilk yapdimi ilk idrarla yapmamisdimTest var elimde ama alırken eczacı kadin adet öncesi bunlar göstermez dediği için beklesem mi negatif çıkarsa pozitife döner mi bilemedim Bi sizlere danışmak istedim
Bende 26 gunde bir oluyordum dene istersenKızlar bu arada öyle uzun döngüleri olan biri değilim 25 26 günde bir oluyorum
Evet canım ben gördüm adete 4-5 gün vardı laboquick marka ile silik şekilde öğrenmiştim testlerim bu şekildeydiKızlar adetime 4 gün kaldı bat 5 şubat kaset testte çıkar mı yada erken gebelik testinde çıkar kafam çok karışık acil yardim
Ay baya belliymiş bende baby time diye Bi test var hassasligi çok iyi bi test değil dediğiniz markayı genelde herkes ovuyoEvet canım ben gördüm adete 4-5 gün vardı laboquick marka ile silik şekilde öğrenmiştim testlerim bu şekildeydi
8 gün kala ve 6 gün kala yaptım olsa bile çıkmayacağını bile bile sabredemedim şimdi de korkuyorum negatif görmek beni çok geriyoBenimde döngüm 26 gün regle 5 gün kala erken testle çıktı. Ama emşn olamıyor insan testlerle biraz beklemek daha garanti
Evet iyi bi markaAy baya belliymiş bende baby time diye Bi test var hassasligi çok iyi bi test değil dediğiniz markayı genelde herkes ovuyo
Yarın sabah Bi tane yapicam inşallah çıkar ve daha fazla yorulmam mental olarakEvet iyi bi marka
Bebetime 70 beta bu şekilde göstermişti bence yapabilirsiniz silikte olsa çıkar diye düşünüyorumYarın sabah Bi tane yapicam inşallah çıkar ve daha fazla yorulmam mental olarak
Ay bende inşallah bu ay görürüm lütfen dua edinBebetime 70 beta bu şekilde göstermişti bence yapabilirsiniz silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Ben bu ay ovulasyon testi aldim ama bence yanlış gösterdi 2 3 sefer pik gördüm saçma sapan zamanlarda o yüzden guvenemiyorumBen tam adet günü öğrenmiştim ama önemli olan ilişki üzerinden toplam 14 gün geçmiş olması. Benim de tam adet günüme denk gelmişti
İnsallahYarın sabah Bi tane yapicam inşallah çıkar ve daha fazla yorulmam mental olarak