- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
Bugün 13. Gün ona dayanarak yapmıştım bende. 6 gün önce de lekelenmem oldu pembe pembe peçetede gördüm çok şüpheleniyorum bu ay aslında hissediyorum da ama beklemek çok zorYumurtlamadan en az 12gun sonra cıkar kuzum
Inşallah canım.Neden hala olmadım bu belirtiler ne diye düşününce benim neyim var diyo insan biHayırlısı olsun canim
13.gunae cıkardı dıe dusunuyorumBugün 13. Gün ona dayanarak yapmıştım bende. 6 gün önce de lekelenmem oldu pembe pembe peçetede gördüm çok şüpheleniyorum bu ay aslında hissediyorum da ama beklemek çok zor
13.gunae cıkardı dıe dusunuyorum
Bende bende ayniBazen seytan dıyor yap test
Canim bence psikolojik oluyo kendimizi o modda sokuyoruz en iyisi hiç düşünmemek ama o da olmuyoInşallah canım.Neden hala olmadım bu belirtiler ne diye düşününce benim neyim var diyo insan bi
Canim sen bence bir iki gün sonra olmazsan kan verBugün 13. Gün ona dayanarak yapmıştım bende. 6 gün önce de lekelenmem oldu pembe pembe peçetede gördüm çok şüpheleniyorum bu ay aslında hissediyorum da ama beklemek çok zor
Ama bat 20 Aralık daha adetime varCanim sen bence bir iki gün sonra olmazsan kan ver
Galiba canım.Bi regl olsam en azindanCanim bence psikolojik oluyo kendimizi o modda sokuyoruz en iyisi hiç düşünmemek ama o da olmuyo
Stres yaptıfın ıcın gecıkme olmustur takvıme gore mı gectın ovulasyon testıne mıBende hala beklemedeyimRegl olmam gerekiyodu dün ve bugün ama olmadım dün test yaptım negatif . Bende çok şaşırıorum gecikmezdim aslında ama gecikeceği tuttu sanırım negatifi görünce zaten ümidim kesildi
Gün aşırı ilişkiye girdim canm bir kürtajım var beş ay oldu ama kürtajdan snra tutmadı bi türlüStres yaptıfın ıcın gecıkme olmustur takvıme gore mı gectın ovulasyon testıne mı
Ovulasyon testı denesen canımGün aşırı ilişkiye girdim canm bir kürtajım var beş ay oldu ama kürtajdan snra tutmadı bi türlü
hadi yap ve güzel haberler verTest yapmamak ıcın zor duruyorum suan
Cok erken dıe dusubuyorum yumurtlamnın 12.gunu henuz 4gun var adete:/hadi yap ve güzel haberler ver
Ben dr. Banu cifci 13 günde belli olur diyorduCok erken dıe dusubuyorum yumurtlamnın 12.gunu henuz 4gun var adete:/
Valla bılmıyorum ya yapıncadw uzulucem dıe korkuyorumBen dr. Banu cifci 13 günde belli olur diyordu
Kaç günün vardı canım seninTest yapmamak ıcın zor duruyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?