• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan sonra 10. Gün kan testim negatif çıkmıştı olsa çıkarmıydı yoksa erken mi yaptırmışım yumurtlamadan sonra geç öğrenen varmı acaba
Kişiden kişiye değişir bat ne zaman? Benim 2 gün kala negatif çıktı mesela ama idrardı şahsen belirtilerim vardı yumurtlama zamanı da ilişki olmadı hiç ya yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim negatifti büyük ihtimalle benim geç döllenme oldu yumurtlamadan sonra tuttu bat 2 gün geçince idrarda da kanda da pozitif çıktı

Kişiden kişiye değişir bat ne zaman? Benim 2 gün kala negatif çıktı mesela ama idrardı şahsen belirtilerim vardı yumurtlama zamanı da ilişki olmadı hiç ya yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim negatifti büyük ihtimalle benim geç döllenme oldu yumurtlamadan sonra tuttu bat 2 gün geçince idrarda da kanda da pozitif çıktı
Sağol canım bat bu gün 14. Günüm olmasım hala bekliyorum kan testi negatif çıktığı için pek umudum yoktu

Kızlar adetim 5 gecikti.en son 20 Kasım da adet oldum. 20 Aralık'ta test yaptım tek çizgi. 23 Aralık'ta yaptım iki çizgi tabi biraz silik. 24 Aralık'ta kan verdim 0.1 çıktı ve ben hala adet olmadım sizce hamile olma olasiligim var mı?

Kızlar adetim 5 gecikti.en son 20 Kasım da adet oldum. 20 Aralık'ta test yaptım tek çizgi. 23 Aralık'ta yaptım iki çizgi tabi biraz silik. 24 Aralık'ta kan verdim 0.1 çıktı ve ben hala adet olmadım sizce hamile olma olasiligim var mı?
Benimde negatif ama hala adet olmadım bugün 8. Gün gelen giden yok

İnşallah canım inşallah 🤲 🙏 Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar
Kız benimde bı oğlum var ikinci kiz olsun istedim tabi sağlıklı olsun öncelikle oda yani insan bu yandan da bir kızi olsun istiyor tabi ama ben hiç yumurtlama zamanı ilişki olmayacağını bilmiyordum ogunleri değerlendirdik hatta 🙈 senin cinsiyeti belli oldu mu şuan nedir ? He tabi ben şuan hamile miyim belli değil daha bat 4 Mart ama bel ve kasık ağrıları var bende de şüpheliyim bakalm hayırlısı olsun 😊

Kızlar merhaba bat 12 aralık . İlk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı . Belirti göğüs dolgunluğu ve ağrısı dışında başka bi belirti yok bunu adet döneminde de yaşıyorum . İdrar testini kaç gün öncesinde yapsam çıkar acaba ? Beş gün öncesinde yapıp öğrenen kişiler gördüm . Ama evde tek bir tane test olduğu için beklesem mi diyede düşünüyorum
Hamilemisin canim suan son durum ne

Kız benimde bı oğlum var ikinci kiz olsun istedim tabi sağlıklı olsun öncelikle oda yani insan bu yandan da bir kızi olsun istiyor tabi ama ben hiç yumurtlama zamanı ilişki olmayacağını bilmiyordum ogunleri değerlendirdik hatta 🙈 senin cinsiyeti belli oldu mu şuan nedir ? He tabi ben şuan hamile miyim belli değil daha bat 4 Mart ama bel ve kasık ağrıları var bende de şüpheliyim bakalm hayırlısı olsun 😊
Hayır daha belli değil 15 haftalık olduk salı günü öğrenicem inşallah herkes kız diyor ama bakalım hayırlısı 😊

Back