• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hala beklemedeyim 🤦🏻‍♀️ Regl olmam gerekiyodu dün ve bugün ama olmadım dün test yaptım negatif . Bende çok şaşırıorum gecikmezdim aslında ama gecikeceği tuttu sanırım negatifi görünce zaten ümidim kesildi
Ben bugün tekrar yaptım test 2.çizgi yine silik ama kan dün negatif cıktı.Hakkimizda hayırlısı olsun ya

Testi yaptım. Böyle olunca da pozitif oluyordu di mi? Heyecandan Ne yapacağımı bilemiyorum şuan. Gün içinde kan testi yaptırmaya çalışacağım. İnşAllah o da pozitif çıkar 🙏🙏

Eklentiler

• B485160E-B308-4F70-AD56-8DE046934B7E.jpeg
    B485160E-B308-4F70-AD56-8DE046934B7E.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 188
Aaa gecıkınxe yapmıssın canım sen benımde 4gun varda. Cok kararsızım yapma konusunda belırtılerın ne oldu?
Kasıklarımda ve midemde sık sık ağrı var 9-10 güdür ama hiç hamilelik belirtisi gibi düşünmemiştim. Boşuna umutlanmayayım diye. Adetim gecikince şüphelendim. Normalde pek adet gecikmesi yaşamıyordun çünkü. Bence birkaç gün daha bekleyin öyle yapın test. İnşAllah sizde pozitif sonuç alırsınız. Allah herkese nasip etsin 🙏😊

Kasıklarımda ve midemde sık sık ağrı var 9-10 güdür ama hiç hamilelik belirtisi gibi düşünmemiştim. Boşuna umutlanmayayım diye. Adetim gecikince şüphelendim. Normalde pek adet gecikmesi yaşamıyordun çünkü. Bence birkaç gün daha bekleyin öyle yapın test. İnşAllah sizde pozitif sonuç alırsınız. Allah herkese nasip etsin 🙏😊
Hayırlı olsun kuzum bize bol bol dua et darısı basimiza

Back