Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sat 11 kasımdı. yumurtlamamdan 3-4 gün sonra dişim çekildi. Antibiyotik kullanacağım için tedbir amaçlı test yaptım. Negatif çıkmıştı. Bugün dahil adetim 3 gün gecikti. Midem de kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var 9-10 gündür. Test yapmaya da korkuyorum ama yarın yapıcam sanırım.

Yap canım korkma varsa çıkar benim de sat 11 kasımdı belirtiler vardı şüphelenip test yaptım 2 gün kala negatif çıktı 2 gün geçtikten sonra kan verdim şuan pozitif

Yap canım korkma varsa çıkar benim de sat 11 kasımdı belirtiler vardı şüphelenip test yaptım 2 gün kala negatif çıktı 2 gün geçtikten sonra kan verdim şuan pozitif
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşAllah benimde pozitif çıkar. Daha 2.5 aylık evliyim ama çok istiyorum. Rabbim kimseye aratmasın

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşAllah benimde pozitif çıkar. Daha 2.5 aylık evliyim ama çok istiyorum. Rabbim kimseye aratmasın
Amiinn inşallah Rabbim size de nasip etsin inşallah pozitif çıkar bize de haber verin sonucu

Belirtiler testler falan tamam ama kan verdim sonuç 1.20 negatif cıktı.Saskinim.Regl de gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…