Valla canım belirtilerin hamilelik belirtisi geç döllenmeyse hemen çıkmayabilirHâlâ olmadım canım.Ilk defa gecikti
Bekliycem Pzrtsi hala regl olmazsam tekrar test yaptircam.Hatta direk dr.aValla canım belirtilerin hamilelik belirtisi geç döllenmeyse hemen çıkmayabilir
Bence de öyle yapman daha mantıklı bende sabah kan verdim yükselmiş değerler çok şükürBekliycem Pzrtsi hala regl olmazsam tekrar test yaptircam.Hatta direk dr.a
Çok sevindim ya.Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahBence de öyle yapman daha mantıklı bende sabah kan verdim yükselmiş değerler çok şükür
Aminn canım inşallah seninde çıkar inşallahÇok sevindim ya.Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Yok canım regl oluyorum.Kusma karin ağrısı vardı.Dun dr.a gittim tekrar.O da gıda zehirlenmesiymisAminn canım inşallah seninde çıkar inşallah
Belirtileriniz nelerdiYap canım korkma varsa çıkar benim de sat 11 kasımdı belirtiler vardı şüphelenip test yaptım 2 gün kala negatif çıktı 2 gün geçtikten sonra kan verdim şuan pozitif
Hadi yaa çok geçmiş olsun canımYok canım regl oluyorum.Kusma karin ağrısı vardı.Dun dr.a gittim tekrar.O da gıda zehirlenmesiymis
Halsizlik kasık batması rahim ağrısı bulantı oluyordu sabahları adete 3 gün kala falan göğüslerde şişme ağrı oluyordu 5 dk da bir idrara çıkıyordum afedersin tam yapamıyodum kesik kesik hep bendeki belirtiler bunlarBelirtileriniz nelerdi
Maşallah canım hemen git kan ver seninki geç döllenme değil demek kiKızlar bat 16sı pazartesı bugun test yaptım cıktı bılgınıze
Bılmıyorum kı canım kan degerım dusuk cıkar mubtemelenMaşallah canım hemen git kan ver seninki geç döllenme değil demek ki
Teşekkür ederimHalsizlik kasık batması rahim ağrısı bulantı oluyordu sabahları adete 3 gün kala falan göğüslerde şişme ağrı oluyordu 5 dk da bir idrara çıkıyordum afedersin tam yapamıyodum kesik kesik hep bendeki belirtiler bunlar
Gözünaydın canım.TebriklerKızlar bat 16sı pazartesı bugun test yaptım cıktı bılgınıze
Çok teşekkürler canım.Regl oldum zatenHadi yaa çok geçmiş olsun canım
Tesekkurler canım darısı sızlereGözünaydın canım.Tebrikler
Yok ya 3 gün kala böyle net çıktıysa kanın düşük çıkmaz ben 2 gün geçti öyle çıktı da kanım düşüktü geç döllenme olmuş ama senin daha 3 gün var bataBılmıyorum kı canım kan degerım dusuk cıkar mubtemelen
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah canımÇok teşekkürler canım.Regl oldum zaten
Insallah kuzumYok ya 3 gün kala böyle net çıktıysa kanın düşük çıkmaz ben 2 gün geçti öyle çıktı da kanım düşüktü geç döllenme olmuş ama senin daha 3 gün var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?