- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Amın canım bebegım saglıkla ılerlesın ınsallahKasıklarımda ve midemde sık sık ağrı var 9-10 güdür ama hiç hamilelik belirtisi gibi düşünmemiştim. Boşuna umutlanmayayım diye. Adetim gecikince şüphelendim. Normalde pek adet gecikmesi yaşamıyordun çünkü. Bence birkaç gün daha bekleyin öyle yapın test. İnşAllah sizde pozitif sonuç alırsınız. Allah herkese nasip etsin
Canım sen ne zaman yapcan testHayırlı olsun kuzum bize bol bol dua et darısı basimiza
Hem yapmak istiyorum hem yapmamak o yüzden ne yaparım bilmiyorum pazartesiyi bekliyim diyorum sen ne dusunuyorsunCanım sen ne zaman yapcan test
Bende ole dusunıyorumda cok yapasımda varHem yapmak istiyorum hem yapmamak o yüzden ne yaparım bilmiyorum pazartesiyi bekliyim diyorum sen ne dusunuyorsun
Bence bekleyelim canimBende ole dusunıyorumda cok yapasımda var
Bıde pazar adet oluyormusuz ahahahahBence bekleyelim canim
Teşekkür ederim. Allah sizede, isteyen herkese de nasip eder inşAllahHayırlı olsun kuzum bize bol bol dua et darısı basimiza
Teşekkür ederim inşAllah, darısı başınızaAmın canım bebegım saglıkla ılerlesın ınsallah
Evet canım.İkinci silik çizgi ilk beş dakikada mı çıktı canım sende
Gözünaydın canım.Hamilesin.Tebrikler.Testi yaptım. Böyle olunca da pozitif oluyordu di mi? Heyecandan Ne yapacağımı bilemiyorum şuan. Gün içinde kan testi yaptırmaya çalışacağım. İnşAllah o da pozitif çıkar
Pik gününden mi sayılıyo ya ben catladigi günden saymaya basliyorumdaPık gunum canım 2aralık catladı
Tövbe de kızBıde pazar adet oluyormusuz ahahahah
Onu bende cozemedım valla kuzumPik gününden mi sayılıyo ya ben catladigi günden saymaya basliyorumda
Ben yine catladigi günden sayayım o zamanOnu bende cozemedım valla kuzum
Yapmıycamm karar verdım:)))Tövbe de kız
Mantıklı kuzum:))Ben yine catladigi günden sayayım o zaman
Bekleyelim pazara kadar sonra duruma bakarızYapmıycamm karar verdım:)))
Ben yarın yapmazsam zaten haftasonu hıc yapamam mecbur pazartesıye kalırBekleyelim pazara kadar sonra duruma bakarız
Ikı gun sonra olctur anlarsın canımKızlar kan değeri 30 çıkıp yükselen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?