Canim naptın regl oldun muAşırı mide bulantim var sürekli wc deyim.cok şaşırdım.Gecikti de saat gibidir benim regl.Hic şaşmazdı.Bakalim ne olacak
Hâlâ olmadım canım.Ilk defa geciktiCanim naptın regl oldun mu
Hadi inşallah müjdeli haberini bekliyorumHâlâ olmadım canım.Ilk defa gecikti
Ay canım aynıyız bat15 Aralık 4 aralıkta birlikte olduk bakalım göğüs şişliği ve alt karın bölgeme ara ara girip çıkan savcıdan başka belirtim yok ..Kızlar 16 aralıkta adet tarihim 3 aralıkta beraber olduk sağ kasigim ara ara ağrıyor inşallah hamisim
Kızlar bat son 4gun kaldı bıraz belım agrıyor
[/QUOT
Sabretmeye devam inşallah olmayiz
Bende göğüs ile alakalı bi şey yok beklemedeyim pazartesi olmazsam salı kan verecem inşallah güzel olur bizim icinAy canım aynıyız bat15 Aralık 4 aralıkta birlikte olduk bakalım göğüs şişliği ve alt karın bölgeme ara ara girip çıkan savcıdan başka belirtim yok ..
İnşallah ben de pazarı bekliyorumBende göğüs ile alakalı bi şey yok beklemedeyim pazartesi olmazsam salı kan verecem inşallah güzel olur bizim icin
Bence benimkiler psikoloji sag kasıkta şancı başka bişey yokBelırtı var mı kızlar
Dün kan testi yaptırdım 1.20 cıktı yani negatifHadi inşallah müjdeli haberini bekliyorum
Erken değil mi dahaBenimde sat 19 kasımdı belimde ağrı ve kasıklarıma ara ara giren sancı varSabah test yaptım negatif çıktı takvime göre bat 20 Aralık
Cok erken yapmıssınızErken değil mi daha
Hayırlısı olsun canimDün kan testi yaptırdım 1.20 cıktı yani negatif
Oda olabılır benımde ole sanırım off beklemek cok zorBence benimkiler psikoloji sag kasıkta şancı başka bişey yok
Aynen bu haftayı iple cektim hala bitmediOda olabılır benımde ole sanırım off beklemek cok zor
Erken değil mi daha
Evet aslında erken yaptım ama ben bu ay erken yumurtlagıdımdan şüphelendim o yüzden yaptım erken yumurtluyor olsam bile çıkmazmışCok erken yapmıssınız
Yumurtlamadan en az 12gun sonra cıkar kuzumEvet aslında erken yaptım ama ben bu ay erken yumurtlagıdımdan şüphelendim o yüzden yaptım erken yumurtluyor olsam bile çıkmazmış
Bazen seytan dıyor yap testAynen bu haftayı iple cektim hala bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?