Adetten iki gun once ovuluasyon testi koyu cift cizgi

Anlıyorum cnm bazi durumlarda erken haber verdiğine şahit olduğum için acaba diyorum. cnm henüz adet olmadım bugün 3. günü olacakti normalde.olmam gereken günü gectigim icin biraz daha kafam karıştı.

Hayirlisi olsun canim, gecen ay bende ayni sekilde heveslendiydim. Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere su mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hayirli evlat nasip etsin.

Hayirlisi olsun canim, gecen ay bende ayni sekilde heveslendiydim. Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere su mubarek ayin yuzu suyu hurmetine hayirli evlat nasip etsin.
Ne güzel yazmışsın amin cnm..inşallah hepimize versin güzel rabbim.zor gerçekten arayıp kavuşamamak.agrik var 3 gündür olacakmışım gibi olmadım her kontrol edişimde kendimi heyecan basiyo valla ya adet geldiyse diye.bakalım ne olucak.hayirlisi

Buarada ikiz gebelik hk. Yazdigim yaziyi soyle duzeltmis video.ilk yumrtlama tarihinden en fazla 9 gun icinde cift cizgi gorulurse degerlendirilmeli 9 gunden fazlaysa gebelige dair isaret olablyormus degerlendirilmesi sakincsli olabilirmis

Buarada ikiz gebelik hk. Yazdigim yaziyi soyle duzeltmis video.ilk yumrtlama tarihinden en fazla 9 gun icinde cift cizgi gorulurse degerlendirilmeli 9 gunden fazlaysa gebelige dair isaret olablyormus degerlendirilmesi sakincsli olabilirmis
Ben de oyle biliyorum. Ovulasyon testinin adet zamani koyu olmasi gebelik isareti diye biliyorum. Arkadas da nekadar sabirliymis ben simdiye kadar elli tane test yapardim

Ben de oyle biliyorum. Ovulasyon testinin adet zamani koyu olmasi gebelik isareti diye biliyorum. Arkadas da nekadar sabirliymis ben simdiye kadar elli tane test yapardim
Cnm iki tane gebelik testi yaptım negatif cıktı iki gün önceye kadar .. ovaluasyon oldukça koyuydy son üç teste.bugün üçüncü günu adet tarihimin amam adet olmadim.ailemin yanındayım test yapamadim.kendimi çok kaptırmak istemedigim icin beklemedeyim..ama oldukça karışık kafam..yarin eve donucem ve tekrar test yapicam..olmazsa diğer gun kan testiyle sonuç belli olur.gelişmeleri yazacağım merak etmeyin :) umarım hamileyimdir ya hergeçen gün dahada umutlanıyorum. Yoksa sizlere kotu haber vermek zor gelicek..hayırlısı artık

Valla esimle degerlendirelim dedik çünkü eşim zman zaman sehir dışında oluyor yanımdayken öyle yapalım dedik.iki çizgi ne anlama geliyor anlamadık.sonucta gebeliklerde cinsel ilişki yasak değil istinai durumlar hariç bebeğe zararı yok ki zaten daha bilmiyoruz gebelik.olup olmadığını...valla ne yapacağımı şaşırdım bir sürü ihtimal var sonuç yok.

Canım yaptın mı tekrardan test çok merak ediyorum

Kızlar yaptım sonuç aynı gebelik testi negatif ovaluasyon çift çizgi cıktı hamilelik olsa belli olmazmiydi gebelik testinden.bugun 4.çü günüm olması lazımdı adet olmadım.kafam karıştı iyice ama moralim azda olsa gitti

Yaprigin test hic siliklesmedimi cok mu koyu cnm yaptigini at gorelim

Canım bence hamilesin ya en iyisi kan ver netleştir ona göre bakarsın kuzum inşallah seninledir meleğin❤

Kan testi yaptirmalisin. Hormonel sikintin var olabilir mi? Kontrol olmusmuydun canim aklima bide bu geldi ama nedense hamile oldugun doguyo icime
Olabilir cnm yarin fırsat bulabilirsem gidi yaptırmaya eşim acele etme adet gecikmesi 1 hafta olsun öyle git diyor
Kan testi yaptirmalisin. Hormonel sikintin var olabilir mi? Kontrol olmusmuydun canim aklima bide bu geldi ama nedense hamile oldugun doguyo icime
Esim bir hafta geçmeden hastaneye gitme diyor erken davranma sakın ol diyor biraz moralim bozuldu sanırım kaptirdim.1.5 ay önce kontrole girmistim sıkıntı yoktu cnm

Canım bence hamilesin ya en iyisi kan ver netleştir ona göre bakarsın kuzum inşallah seninledir meleğin❤
Bilmem ki cnm gebelik testi silik bile degil o kafamı karistiridi.diger yandan iki koyu çizgi ovaluasyon da ve 5 gündür böyle..3 gün sonunda gitcem adetin 7.ci günü karar aldık eşimle.hayirlisi cnm saol

Canım geç döllenme olabilir mi ovülasyonda çıkar mı acaba geç döllenme o geldi aklıma ben adetime 2 gün kala doktora gitmiştim muayene edip hamilelik gözükmediğini söylemişti kan verdim negatifti ama 10 gün gecikti adetim düzensizliğim vardı o yüzden 10 gün bekledim gelmeyince tekrar kan verdim pozitifti kuzum imkansız diye bir şey yoktur Allahın izniyle❤

Bi de erken gebelik testi denesen? Valla ben catladim.burda yahu

Benimde aklıma o geliyor da eşim frenliyor beni sen kendini çok kaptirdin yapma böyle geciktide vardır belki başka sebebi diyorbende 1 hafta nin sonunda karar verdim gidicem hem erkende davranmamış olurum kanda varsa çıkar yoksa allahtan gelen karar yapacak birşey yok..saol tatlim

Bekliyoruz kuzuum hayırlısı olsun her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…