- Konu Sahibi Kordugummm
Aminnn canimInşallah cnm yazarım tabiki.amin cnm.heyecanla bekliyorum bende..hayırlısını versin allahın ikimiz icinde.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canimInşallah cnm yazarım tabiki.amin cnm.heyecanla bekliyorum bende..hayırlısını versin allahın ikimiz icinde.![]()
benime bata 5 gün kala koyu çıktı canım ovulasyon. ertesi gün hcg gebelik testim negatif çıktıKızlar merhaba ben ilk gebeliğimi bata 5 gün kala ovu testi ile farketmiştim. Bebeğim yaşamadı ama gebeliği gösterdiğine bizzat şahit oldum.. Bu ay ise garip bir şekilde adetime henüz 15 gün var ovu testi t çizgisi c den de koyu 3 gündür aynı.. Yumurtlama diye ilişki yaşıyoruz ama t çizgisi 3 gündür koyu.. Adete 15 gün kala da göstermez diye düşünüyorum.. Bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım onunla alakalı olabilir mi.. Var mı bu durumu yaşayan
T çizgisi belirgin şekilde koyu olması gerekiyor.. Tabi ki en güvenilir olanı kan testi fakat bu da kendimizce bulduğumuz bir yöntem işte. Ben de ekliyorum bat 5 resmimi ve hcgyi. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınbenime bata 5 gün kala koyu çıktı canım ovulasyon. ertesi gün hcg gebelik testim negatif çıktı
aaaa bende umutlanabilirim belki ozmannnn. arkadaşım hayırlı olsun senin için.... benimde buna yakındı ama çokk koyu değildi bukadar bugünde yapayım ovulasyonT çizgisi belirgin şekilde koyu olması gerekiyor.. Tabi ki en güvenilir olanı kan testi fakat bu da kendimizce bulduğumuz bir yöntem işte. Ben de ekliyorum bat 5 resmimi ve hcgyi. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Eki Görüntüle 2279898
Benim bu gebeliğim yaşamadı malesef.. İnşallah sizde vardır haber verin mutlakaaaaa bende umutlanabilirim belki ozmannnn. arkadaşım hayırlı olsun senin için.... benimde buna yakındı ama çokk koyu değildi bukadar bugünde yapayım ovulasyon
B3nde bebek istiyorum 1 senedir ama olmuyo Allahin takdiriArkadaşlar adetine iki gün kala hem sabag hem aksam ovulasyon testi yaptım ikiside ayni koyulukta çift çizgi cıktı ama gebelik testi negatif bu be anlama geliyor
inşallah haber vereceğim Allah size daha hayırlısını versin inşallah. bende 14 ocak'ta 11 haftalık bebeğimi kaybettim. kalbi durdu.Benim bu gebeliğim yaşamadı malesef.. İnşallah sizde vardır haber verin mutlaka
Demek ki yanlis zamanda deniyormussun. Simdi dene cocuk yapmayi :)
bana ovulasyon testi aldığım bayan yumurtlama günü ve peşinden 3 gün daha toplamda 4 gün dedi. hamile kalan arkadaşlar. siz de bu şekilde mi değerlendirdiniz? ya iş çocuk ev derken biz düzenli bi şekilde yürütemiyoruz. anca yumurtlama günleri ve çatlama günü. Allah Kerim..Peki hangi zamanlarda iliskiyw girmwk daha dogru olur
Saol tatlım..malesef böyle oldu ama bundada var bir hayır diyorum.baya umutlanmıştık.ailemin yanındayım eşim görevde suan.mecbur ara vericez çalışmalara.bakalim.hayirlisi olsun artıkCanım benim sağlık olsun inşallah en kısa zamanda nasip eder Rabbim ümidini kesme kuzum![]()