Adetten iki gun once ovuluasyon testi koyu cift cizgi

Kordugummm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
128
18
13
42
Arkadaşlar adetine iki gün kala hem sabag hem aksam ovulasyon testi yaptım ikiside ayni koyulukta çift çizgi cıktı ama gebelik testi negatif bu be anlama geliyor

Bundan 13 gün önce ovaluasyon testi yaptım çift çizgi cıktı üç gün adet tarihim 21 i ve adetime iki gün kala yine cift cizgi bana tuhaf geldide.ama gebelik negatif cıktı ikisinide aynı gün yaptim

Bundan 13 gün önce ovaluasyon testi yaptım çift çizgi cıktı üç gün adet tarihim 21 i ve adetime iki gün kala yine cift cizgi bana tuhaf geldide.ama gebelik negatif cıktı ikisinide aynı gün yaptim

Ovulasyon testi gebelik testinden daha erken sonuç verir canım adet gününde gebelik testini tekrarla :)

Canım ben de aynı durumdayım. Gebelik testide yaptım ama oldukça silik bir çizgi gördüm teste çok güvenemedim işin özü yarın adet günüm bazen 1 hafta geç oluyor ama bakalım inşallah sende bende hamileyizdir.

Inşallah cnm okudum gebelik testi geç yanıt verebiliyormuş bazen. benim ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta adeyimr 1 gün var suan.ama gebelik silik bile degil direkt negatif gelişme olursa yazarım.sende yaz cnm bakalım bellimi olur

Canım jet hızıyla bir değişiklik adet oldum şimdi inşallah sen hamilesindir

Ovulasyon hâlâ çift cizgi oldukça koyu birebir çizgiler t ve c ayni koyulukta.ama gebelik testi yine negatif bugün adet olmak gerek aslinda olmadım bakalim ne olucak sabretmek zor valla

Canım büyük ihtimalle hamilesin böyle çok konu okudum hepsi hamileydi inşallah seninde vardır bebişin sağlıkla gelsin inşallah

Adet olmadım ikinci günde. agrım var ara ara iki gündür batmasa var şişkinligin yanında ovaliasyom testi yine koyu iki gün daha bekleyip kan testi olucam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…