• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten iki gun once ovuluasyon testi koyu cift cizgi

Suan beklemedeyim henüz adet olmadım.. yazarım tabiki..😌 gelişmeleri sizdemi aynı durumdasiniz
Yok ben deneme aşamasindayim canim cikolata kistiyle hamile kalmaya calısyrum :KK76: sen olumlu sonuc alirsan bizde hamile süphesi oldugnda ovülasyon testiyle deneriz. Ew test dolu

Yok ben deneme aşamasindayim canim cikolata kistiyle hamile kalmaya calısyrum :KK76: sen olumlu sonuc alirsan bizde hamile süphesi oldugnda ovülasyon testiyle deneriz. Ew test dolu
Tamam cnm inşallah allah ikimizede verir tez zamanda..umarim candan gönülden isteyen herkese verir yüce rabbim.mutlaka yazicam gelişmeleri 👍🙌

Tamam cnm inşallah allah ikimizede verir tez zamanda..umarim candan gönülden isteyen herkese verir yüce rabbim.mutlaka yazicam gelişmeleri 👍🙌
Yarin tekrar bi ovulasyon testi yapip atarmisiniz ya da bugun? Eger hep koyu cikarsa bildigime gore gebelik oluyor. Ve gebelik testinden daha erken belli oluyormua ovulasyonda

Cnm dun ailemin yanına geldik eşimle. test almayı unutmuşum yanıma yarın gidince yapicam henüz olmadım adet dun agrim vardi gece oluyorum diye dusundum ama gelmedi bugunde pek yok agrim.hayirlisi inşallah
Tamam canim ins güzel haberle dönersin

Yarın yapicam cnm.hem gebelik testi hemde ovaluasyon suan evde değilim bakalım neler olucak değişmez ise bir sonraki gün kan testi yaptiricam
Bu gunleri degerlendirin yine de belli olmaz i videoda gormustum 2 kezyumurtla ooldugunda ikisinde de dolleme oluyorsa ikiz olunma ihtimaliyle ilgili dogru mudur bilgim yok Allah hayirlisini nasip etsin hakkimizda

Bu gunleri degerlendirin yine de belli olmaz i videoda gormustum 2 kezyumurtla ooldugunda ikisinde de dolleme oluyorsa ikiz olunma ihtimaliyle ilgili dogru mudur bilgim yok Allah hayirlisini nasip etsin hakkimizda
Aa öylemi ilk kez duyuyorum ikiz olma ihtimalini olursa sok olurum allah hayırlısı ne ise onu versin bana ve herkese..saol cnm

Adet olmadım ikinci günde. agrım var ara ara iki gündür batmasa var şişkinligin yanında ovaliasyom testi yine koyu iki gün daha bekleyip kan testi olucam cnm

Ovulasyon testinin baktigi hormonlarla gebelik testinin baktigi hormonlar farkli.
Ovulasyontestinin pozitif olmasi, hamile olmaniz olma ihtimaliyle baglantili degil.
Istisnalar var ama adette olduysaniz bosuna umitlenmeyin.

Ovulasyon testinin baktigi hormonlarla gebelik testinin baktigi hormonlar farkli.
Ovulasyontestinin pozitif olmasi, hamile olmaniz olma ihtimaliyle baglantili degil.
Istisnalar var ama adette olduysaniz bosuna umitlenmeyin.
Anlıyorum cnm bazi durumlarda erken haber verdiğine şahit olduğum için acaba diyorum. cnm henüz adet olmadım bugün 3. günü olacakti normalde.olmam gereken günü gectigim icin biraz daha kafam karıştı.

Back