Adetten iki gun once ovuluasyon testi koyu cift cizgi

Kızlar test icin gittim.ama geç kalmışım kan verme 10 a kadarmış sağlık ocağında.yanimdada oğlum olduğu icin eve dönmek durumunda kaldım .yarin erken gidicem artik

Kızlar test icin gittim.ama geç kalmışım kan verme 10 a kadarmış sağlık ocağında.yanimdada oğlum olduğu icin eve dönmek durumunda kaldım .yarin erken gidicem artik
Aynen kuzum ya 10a kadar keşke söyleseydim. Geç olsun güç olmasın kuzum olsun yarını bekleyelim

Öyleymiş cnm bende yeni öğrendim..napalim yarına artık test yaptım negatif ..ara ara da batmalar var neden bilmiyorum bakalım hayirlisi cnm..
Cok merak ettim acaba ovulasyon testi gercekten gebelik gösteriyomu diye :) eger gösteriyosa yarin bende yapayim bata 3 gün kaldi

Canım naptın dün kan verdin mi sağlık ocağında 2 günde anca çıkar ya sonucu öğrenince yaz bize mutlaka

Canım naptın dün kan verdin mi sağlık ocağında 2 günde anca çıkar ya sonucu öğrenince yaz bize mutlaka
Kızlar kusura bakmayın dun misafirlerim vardı giremedim hamileyim sanırım değerlerim yüksek cıktı ama tam sınırda olduğundan doktor haftaya yine gel netlessin gec döllenme gibi görünüyor hamilesin bu sonuca göre dedi.. yinede çok emin konuşmadı gibi hissettim bu arada testim de silik cıktı yine bi defa ilk 15 dk da.

Hayırlı olsun inşallah canım değerin ne çıktı sınırda diyince merak ettim

58 cıktı cnm saol ama emin olamıyorum doktor açık kapı bıraktı.
Sanki bende senin gibi ayni durumu yasadim. Adete 4 gun kala ovulasyon testi kopkoyu cikti ondan sonraki gun gebelik testi yaptim negatif gordum, bugun regli olmam lazim olmadim test yaptim yarim saat sonra cok cok silik bie cizgi cikti. Suan senden dolayi umutlandim ustteki 4 gun onceki ovulasyon testim, alttaki bugun gebelik testim

Eklentiler

• 20190526_015619.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20190529_221237.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 53
Evet cnm aynı gibi gidişat..ben bi öğreneyim sanada yazarım..kendimde henüz sevinemiyorum allah yüzümüzü güldürür inşallah..

Çok sevindim yaa inşallah yükselir kuzum değerlerin meleğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…