- 26 Ekim 2018
- 128
- 18
- 13
- 42
- Konu Sahibi Kordugummm
-
Aynen kuzum ya 10a kadar keşke söyleseydim. Geç olsun güç olmasın kuzum olsun yarını bekleyelimKızlar test icin gittim.ama geç kalmışım kan verme 10 a kadarmış sağlık ocağında.yanimdada oğlum olduğu icin eve dönmek durumunda kaldım .yarin erken gidicem artik
Öyleymiş cnm bende yeni öğrendim..napalim yarına artık test yaptım negatif ..ara ara da batmalar var neden bilmiyorum bakalım hayirlisi cnm..Aynen kuzum ya 10a kadar keşke söyleseydim. Geç olsun güç olmasın kuzum olsun yarını bekleyelim
Cok merak ettim acaba ovulasyon testi gercekten gebelik gösteriyomu diye :) eger gösteriyosa yarin bende yapayim bata 3 gün kaldiÖyleymiş cnm bende yeni öğrendim..napalim yarına artık test yaptım negatif ..ara ara da batmalar var neden bilmiyorum bakalım hayirlisi cnm..
Negatif mi kuzum.. Allah Allah bekle bakalım biraz silikleşcek mi geneÖyleymiş cnm bende yeni öğrendim..napalim yarına artık test yaptım negatif ..ara ara da batmalar var neden bilmiyorum bakalım hayirlisi cnm..
Canim sonuc ne acaba? PaylasirmisinÖyleymiş cnm bende yeni öğrendim..napalim yarına artık test yaptım negatif ..ara ara da batmalar var neden bilmiyorum bakalım hayirlisi cnm..
Kızlar kusura bakmayın dun misafirlerim vardı giremedim hamileyim sanırım değerlerim yüksek cıktı ama tam sınırda olduğundan doktor haftaya yine gel netlessin gec döllenme gibi görünüyor hamilesin bu sonuca göre dedi..Canım naptın dün kan verdin mi sağlık ocağında 2 günde anca çıkar ya sonucu öğrenince yaz bize mutlaka
Suan gebelik görünüyor ama sınırda değerin o nedenle haftaya tekrar gidicem cnmCanim sonuc ne acaba? Paylasirmisin
Gebelik var dedi doktor ama emin olmak icin tekrar gidicem değer sınırdaymış cunkuCanim sonuc ne acaba? Paylasirmisin
Insallah degerlerin yükselir canim. Simdiden hayirli olsunSuan gebelik görünüyor ama sınırda değerin o nedenle haftaya tekrar gidicem cnm
Hayırlı olsun inşallah canım değerin ne çıktı sınırda diyince merak ettimKızlar kusura bakmayın dun misafirlerim vardı giremedim hamileyim sanırım değerlerim yüksek cıktı ama tam sınırda olduğundan doktor haftaya yine gel netlessin gec döllenme gibi görünüyor hamilesin bu sonuca göre dedi..yinede çok emin konuşmadı gibi hissettim bu arada testim de silik cıktı yine bi defa ilk 15 dk da.
58 cıktı cnm saol ama emin olamıyorum doktor açık kapı bıraktı.Hayırlı olsun inşallah canım değerin ne çıktı sınırda diyince merak ettim
Insallah degerlerin yükselir canim. Simdiden hayirli olsun
[/QUO saol cnm. bakalim guzel allahim insallah iyi haberler vermeyi nasip eder
Sanki bende senin gibi ayni durumu yasadim. Adete 4 gun kala ovulasyon testi kopkoyu cikti ondan sonraki gun gebelik testi yaptim negatif gordum, bugun regli olmam lazim olmadim test yaptim yarim saat sonra cok cok silik bie cizgi cikti. Suan senden dolayi umutlandim58 cıktı cnm saol ama emin olamıyorum doktor açık kapı bıraktı.
Evet cnm aynı gibi gidişatSanki bende senin gibi ayni durumu yasadim. Adete 4 gun kala ovulasyon testi kopkoyu cikti ondan sonraki gun gebelik testi yaptim negatif gordum, bugun regli olmam lazim olmadim test yaptim yarim saat sonra cok cok silik bie cizgi cikti. Suan senden dolayi umutlandimustteki 4 gun onceki ovulasyon testim, alttaki bugun gebelik testim
Ayy insallah canim benim, senin sonuclarinida dort gozle bekliyorum. Rabbim hayirlisini versin insallah. Mutlaka buraya yaz canmEvet cnm aynı gibi gidişat..ben bi öğreneyim sanada yazarım..kendimde henüz sevinemiyorum allah yüzümüzü güldürür inşallah..
Çok sevindim yaaKızlar kusura bakmayın dun misafirlerim vardı giremedim hamileyim sanırım değerlerim yüksek cıktı ama tam sınırda olduğundan doktor haftaya yine gel netlessin gec döllenme gibi görünüyor hamilesin bu sonuca göre dedi..yinede çok emin konuşmadı gibi hissettim bu arada testim de silik cıktı yine bi defa ilk 15 dk da.
Inşallah cnm yazarım tabiki.amin cnm.heyecanla bekliyorum bende..hayırlısını versin allahın ikimiz icinde.Ayy insallah canim benim, senin sonuclarinida dort gozle bekliyorum. Rabbim hayirlisini versin insallah. Mutlaka buraya yaz canm
Inşallah cnm benim..saol tatlimÇok sevindim yaainşallah yükselir kuzum değerlerin meleğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?