Adetliyken gebelik mümkün mü ?

lalelhbm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
32
11
3
28
Nişanlım imam nikahlı eşim olur kendisi 4 gün önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizin de ilk tecrübesiydi acemiyiz pek bilgimiz yok üzerime boşalma olmadı ama boşaldıktan sonra sarılıp uyduk cinsel organlarımızda birbirine değdi.Zevk suyundan bile hamile kalındığını okudum. Ayrıca şöyle bir durum varki bu olay adetimin 5. Gününde yaşandı. Gebe kalmak imkansız gibi gözüküyor ama internette okuduğum şeyler beni çok yanılttı yemeden içmeden kesildim düğünüme 6 ay var bu olay bizi çok sarsar sizce böyle bişey mümkün mü içimi rahatlatır mısınız şunu da ekleyim ben pko hastasıyım adetlerim düzenli değil normal şartlarda da gebe kalmam oldukça zor

Değil.

normalde pkolular için adet üstüne görme gebe kalanları duymadım
ve zevk suyuyla ben de okumuştum ama imkansız oyüzden içinizi ferah tutunn hamile kalmak okadar kolay değill :)

Ya aslında içim rahattı ama okudukça kuruntu yaptım doktora gitsem anlatsam bana Güler dedim hani hiç bi şekilde sperm bulaşmadı eminim ama nette havludan hamile kalan bile okudum psikolojik olarak çok çöktüm

Öncelikle madem ki hamile kalmaktan korkuyorsunuz, sürtünme de olsa prezervatif kullanın. Böylece şüpheniz olmaz. Kafanızdan nasıl atacağınız size kalmış
Elbette haklısınız ama ani gelişti biz hiç düşünmedik böyle bişey yaşayacağımızı ama tecrübe oldu

normalde pkolular için adet üstüne görme gebe kalanları duymadım
ve zevk suyuyla ben de okumuştum ama imkansız oyüzden içinizi ferah tutunn hamile kalmak okadar kolay değill :)
Ya aslında içim rahattı ama okudukça kuruntu yaptım doktora gitsem anlatsam bana Güler dedim hani hiç bi şekilde sperm bulaşmadı eminim ama nette havludan hamile kalan bile okudum psikolojik olarak çok çöktüm

Reactions: Jou
beende okuyunca çok takıyodum kafana ama birşey olmaz sanmıyorum hamile kaldığını ve kalacağını evliyken bile böyle gibi gibi şeyler yaptığım oldu hamile kalmadım bide birşeyim yokken yanii oyüzden daha birşey okuma içini rahatla :)

Zevk suyuyla hamile olanları duydukça bi gerilme geldi ama bence de o kadar basit değil artık düşünmek istemiyorum ya

Reactions: Jou
tabiki sürtünmeyle ne olcak ama siz genede çok yapmayınn bikereyle olmuyo bu işler vallaa
Zaten ikimizde pişmanız aslında ben hamilelik korkusu yaşamadım nette kızlık zarına zarar gelebilir mi diye bakıyordum ki zevk suyundan hamile kalınacağını öğrendim buhran yaşadım resmen düğüne de baya var olacak iş değil yani bilmiyorum kafam çok karıştı işte

K
Kesinlikle hamile oluvermek öyle kolay değil
Evham yapmana hiç gerek yok

yok yokk olmaz sanmıyorumm zevksuyuyla hamile kalanıda ben hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…