• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken gebelik mümkün mü ?

Kızlar gebelik testi yaptım adet gecikmemin 2. Günü bugün sizce varmı bisey
downloadfile.jpg

Saçma olur evet,
İnan ki dert edeceğin bir durum yok
Kendimi çok kötü hissediyorum öyle bir durumda sürekli vesvese geliyor nişanlıma da pek bişey bahsetmedim oda bende bu konuda çok cahiliz zaten anlattığımda öyle çok abartılı bir durumda değildi okudukça kendimi harap ettim içime kapandım nerden baksanız 4 gündür kimseyle konuşmuyorum diyebilirim...

Kendimi çok kötü hissediyorum öyle bir durumda sürekli vesvese geliyor nişanlıma da pek bişey bahsetmedim oda bende bu konuda çok cahiliz zaten anlattığımda öyle çok abartılı bir durumda değildi okudukça kendimi harap ettim içime kapandım nerden baksanız 4 gündür kimseyle konuşmuyorum diyebilirim...
Yavrucum canım gerçekten
Silkelen ve kendine gel
O kadar kolay olsaydı bu kadar insan bu iş için o kadar emek o kadar para harcar mıı hiç

Yavrucum canım gerçekten
Silkelen ve kendine gel
O kadar kolay olsaydı bu kadar insan bu iş için o kadar emek o kadar para harcar mıı hiç
Son olarak size şunu sorabilir miyim kızlık zarına bişey olmuş mudur vajene herhangi bi girme falan olmadı adet olduğum için kan zaten damla daml geliyordu onun için kestiremedim

Sürtün me degill normal iliskiden oldu evliyken yani bekarken denemedim ama kalamazsın hamile bide pko varsa imkansız
Düşündükçe saçma anlamsız geliyor zaten bu kadar zor bişeyi internette o kadar basit olacakmış gibi anlatıyorlar ki

• Beğen
Reactions: Jou
Back