Doktora gitmem saçma olur öyle değil mi derdimi de kimseye anlatamıyorumK
Kesinlikle hamile oluvermek öyle kolay değil
Evham yapmana hiç gerek yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetliyken gebelik mümkün mü ?
- Konu Sahibi lalelhbm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
hahahah vallahii neler neler yazıyolarr çörekotu ile hamile kalın diyolarr yalannn öyle bişe yok o misaliAyy nette öyle şeyler var ki utanmasalar bakıştık hamileyim yazacaklar
Doktora gitmek anlamsız olur öyle değil mi adetken hamile kalmak pek mümkün olmasa gerekhahahah vallahii neler neler yazıyolarr çörekotu ile hamile kalın diyolarr yalannn öyle bişe yok o misali
- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 28
- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Saçma olur evet,Doktora gitmem saçma olur öyle değil mi derdimi de kimseye anlatamıyorum
İnan ki dert edeceğin bir durum yok
Kendimi çok kötü hissediyorum öyle bir durumda sürekli vesvese geliyor nişanlıma da pek bişey bahsetmedim oda bende bu konuda çok cahiliz zaten anlattığımda öyle çok abartılı bir durumda değildi okudukça kendimi harap ettim içime kapandım nerden baksanız 4 gündür kimseyle konuşmuyorum diyebilirim...Saçma olur evet,
İnan ki dert edeceğin bir durum yok
- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Yavrucum canım gerçektenKendimi çok kötü hissediyorum öyle bir durumda sürekli vesvese geliyor nişanlıma da pek bişey bahsetmedim oda bende bu konuda çok cahiliz zaten anlattığımda öyle çok abartılı bir durumda değildi okudukça kendimi harap ettim içime kapandım nerden baksanız 4 gündür kimseyle konuşmuyorum diyebilirim...
Silkelen ve kendine gel
O kadar kolay olsaydı bu kadar insan bu iş için o kadar emek o kadar para harcar mıı hiç
Çok haklısınız gerçekten artık araştırma yapıp yazı falan da okumayı düşünmüyorum. İçimi çok rahatlattınız teşekkür ederimYavrucum canım gerçekten
Silkelen ve kendine gel
O kadar kolay olsaydı bu kadar insan bu iş için o kadar emek o kadar para harcar mıı hiç
Son olarak size şunu sorabilir miyim kızlık zarına bişey olmuş mudur vajene herhangi bi girme falan olmadı adet olduğum için kan zaten damla daml geliyordu onun için kestiremedimYavrucum canım gerçekten
Silkelen ve kendine gel
- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Anlattığın gibiyse hiç birşey olmamıştırSon olarak size şunu sorabilir miyim kızlık zarına bişey olmuş mudur vajene herhangi bi girme falan olmadı adet olduğum için kan zaten damla daml geliyordu onun için kestiremedim
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
Hayirrr adet hamile kalani cok nadir duyuyorum ama sanmiyorummDoktora gitmek anlamsız olur öyle değil mi adetken hamile kalmak pek mümkün olmasa gerek
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
Sürtünmede nasıll kalasin hamile saka gibi geliyo banaBide sürtünme yani...
Sürtünmede nasıll kalasin hamile saka gibi geliyo ban
Ya sanırım tam vajenin ağzını iyice açılıp öyle boşalmak gerekiyorBide sürtünme yani...
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
Eee heraldee tam iliski oluncaYa sanırım tam vajenin ağzını iyice açılıp öyle boşalmak gerekiyor
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
Kız güldürdün benii ee heraldee öyle olsaydı ben kalmıştımmBen biraz daha rahatladım sanırım hem adet hem sürtünme hem boşalma falan yok baya zor benimki
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.959
- 698
- 30
Sürtün me degill normal iliskiden oldu evliyken yani bekarken denemedim ama kalamazsın hamile bide pko varsa imkansızSiz nasıl yapıyordunuz eşinizle miydi yoksa bekarken mi
Düşündükçe saçma anlamsız geliyor zaten bu kadar zor bişeyi internette o kadar basit olacakmış gibi anlatıyorlar kiSürtün me degill normal iliskiden oldu evliyken yani bekarken denemedim ama kalamazsın hamile bide pko varsa imkansız