• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken gebelik mümkün mü ?

Düşündükçe saçma anlamsız geliyor zaten bu kadar zor bişeyi internette o kadar basit olacakmış gibi anlatıyorlar ki
Aynennn sanki cok normal hemen olacak gibii nelerle yaziyolarr şunu ye hamile kalirsin bu iç anında yumurtan büyür fln sacmaliklarr hepsini herkes bircogu denedik sonuc sıfır zaten🤣

Aynennn sanki cok normal hemen olacak gibii nelerle yaziyolarr şunu ye hamile kalirsin bu iç anında yumurtan büyür fln sacmaliklarr hepsini herkes bircogu denedik sonuc sıfır zaten🤣
Kızlık zarının bozulmasıda öyle kolay bişey değil değil mi

Nişanlım imam nikahlı eşim olur kendisi 4 gün önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizin de ilk tecrübesiydi acemiyiz pek bilgimiz yok üzerime boşalma olmadı ama boşaldıktan sonra sarılıp uyduk cinsel organlarımızda birbirine değdi.Zevk suyundan bile hamile kalındığını okudum. Ayrıca şöyle bir durum varki bu olay adetimin 5. Gününde yaşandı. Gebe kalmak imkansız gibi gözüküyor ama internette okuduğum şeyler beni çok yanılttı yemeden içmeden kesildim düğünüme 6 ay var bu olay bizi çok sarsar sizce böyle bişey mümkün mü içimi rahatlatır mısınız şunu da ekleyim ben pko hastasıyım adetlerim düzenli değil normal şartlarda da gebe kalmam oldukça zor
Çok şükür sağlıklı olduğumuz halde 1.5yildir deniyoruz olmuyor korkma düğün arefesinde boyle seyleri stres yapma bence çok kafan karışıksa ertesi gün hapı kullan ama bana kalirsa ona da gerek yok pcos var doyorsun zaten

Çok şükür sağlıklı olduğumuz halde 1.5yildir deniyoruz olmuyor korkma düğün arefesinde boyle seyleri stres yapma bence çok kafan karışıksa ertesi gün hapı kullan ama bana kalirsa ona da gerek yok pcos var doyorsun zaten
Onun için çok geç aradan 5 gün geçti gerçekten düğün arefesinde çok zorlanıyorum bi boşluk var hayatımda bunu düşünmekten hayatıma devam edemiyorum

Onun için çok geç aradan 5 gün geçti gerçekten düğün arefesinde çok zorlanıyorum bi boşluk var hayatımda bunu düşünmekten hayatıma devam edemiyorum
Diger arkadaslar da soylemis zaten bitanem oyle kolay olsa onlarca para verilmez çocuk icin sen dua et istediğin zaman evlat sahibi olabilmek için cunku oyle kolay degil

Diger arkadaslar da soylemis zaten bitanem oyle kolay olsa onlarca para verilmez çocuk icin sen dua et istediğin zaman evlat sahibi olabilmek için cunku oyle kolay degil
Tecrübesizim belki çok komik ama işte içimde kuşlu şüpheler oluyor ister istemez kolay olmadığını biliyorum ama içimde ki sesleri susturmakta çok zorlanıyorum

Tecrübesizim belki çok komik ama işte içimde kuşlu şüpheler oluyor ister istemez kolay olmadığını biliyorum ama içimde ki sesleri susturmakta çok zorlanıyorum
Rahat ol kuzum her sey yolunda 😇 sen o güzel kalbinin temizliğiyle bize dua et en kisa zamanda hamiş kalalım biz de şurada mujdeli haberler paylaşalım 🤲🥰

Rahat ol kuzum her sey yolunda 😇 sen o güzel kalbinin temizliğiyle bize dua et en kisa zamanda hamiş kalalım biz de şurada mujdeli haberler paylaşalım 🤲🥰
Ya rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip etsin sizde bana dua edin lütfen şu vesveselerden kurtulayım. Son olarak yine abartı olacak ama doktora gitmeme gerek yok değil mi :)

Back