HAMİLE OLMAKTAN KORKUYORUM LÜTFEN BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Deriden içeri spermler nüfuz mu edecek, sünger misiniz siz? 12 yaşında çocuklar bile biliyor bu işin böyle olmadığını. Mağarada mı yaşadınız bu zamana kadar 😐

İnsanlar kırk takla atıyor hamile kalabilmek için yapmayın ya gercekten bu kadar bilgisiz olamazsınız kıyafeti geçtim temas bile etmemiş adam size memeden hamile mi kalınır elimden bulastiysa diyorsunuz öyle olacak olsaydı insanlar senelerce ugrasmazdi hamile kalmak için yapmayın ya burada ne halde olan kadınlar var bu konuda yıkılmış her bu tarz konuları gördüğünde içi yanan insanlar var yapmayın kurban olayım yaa

Yavru sakin ol. Hamile değilsin bu şekilde hamile kalınmaz. O kadar imkansız ki insanlar dalgaya vuruyor haliyle. Yaşadığın belirtiler beyninin uydurması, stres yaptığın için adetin gecikebilir onda da stres yapacaksın daha da gecikecek. Sakin ol HAMİLE DEĞİLSİN. Bu kadar tedirgin oluyorsan evlenmeyi bekleyin.
Abla çok teşekkür ederim sağolasın inan ki kafam hiç iyi değil biliyodum tepki alacağımı dalga geçileceğini haklılar bişey diyemiyorum ama vallahi diyecek danisacak kimse yok internette bakıyorum saçma sapan şeyler yazanlar var bende bu platforma sormak istedim benden daha tecrübeli daha aklı selim düşünen ablalar hanımlar vardır diye. Sanki karnım ağrıyor mu diye düşündükçe daha ağrıyor karnım abla böyle hiç olmazdı kesin bişey var demeye başladım. Teşekkür ederim yorumun icin

İnsanlar kırk takla atıyor hamile kalabilmek için yapmayın ya gercekten bu kadar bilgisiz olamazsınız kıyafeti geçtim temas bile etmemiş adam size memeden hamile mi kalınır elimden bulastiysa diyorsunuz öyle olacak olsaydı insanlar senelerce ugrasmazdi hamile kalmak için yapmayın ya burada ne halde olan kadınlar var bu konuda yıkılmış her bu tarz konuları gördüğünde içi yanan insanlar var yapmayın kurban olayım yaa
Asla buradaki insanlar okusun etkilensin istemem vallahi. Ben sadece sormak istedim bu kadar bilgisiz misiniz derseniz evet ben bu kadar bilgisizim yeni öğreniyorum bazı şeyleri bide biraz takıntılı bi kişiliğe sahibim psikolojik olarak sanırım bunun da etkisi var

Abla çok teşekkür ederim sağolasın inan ki kafam hiç iyi değil biliyodum tepki alacağımı dalga geçileceğini haklılar bişey diyemiyorum ama vallahi diyecek danisacak kimse yok internette bakıyorum saçma sapan şeyler yazanlar var bende bu platforma sormak istedim benden daha tecrübeli daha aklı selim düşünen ablalar hanımlar vardır diye. Sanki karnım ağrıyor mu diye düşündükçe daha ağrıyor karnım abla böyle hiç olmazdı kesin bişey var demeye başladım. Teşekkür ederim yorumun icin
İnternette her yazana inanma. Sakin ol düşünme, hayatına devam et. Sürekli düşünüp karnına ağrılar sokma. Hamile değilsin

Eğer sen, partnerin vajinaya değil de memeye boşaldığında hamile kalabilen bir süper güç isen evet hamilesin tatlım tebrik ederim :)

Tebrik ederim hamilesiniz.

1,5 yıldır yanlış şekilde mi deniyoruz ya biz acaba? Tavsiyeleri sizden almak lazımmış meğer🤣

Her türlü şekli deneyip bakireyim diye gezinmeklerine bitiyorum ya, Allah görüyor, kimi kandırıyorsunuz ki zaten başka🤣 bari gururunuzla tam yapın diyeceğim ama korunmayı da öğrenemiyorsunuz elinizde telefonlarla😶

Tebrik ederim hamilesiniz.

1,5 yıldır yanlış şekilde mi deniyoruz ya biz acaba? Tavsiyeleri sizden almak lazımmış meğer🤣

Her türlü şekli deneyip bakireyim diye gezinmeklerine bitiyorum ya, Allah görüyor, kimi kandırıyorsunuz ki zaten başka🤣 bari gururunuzla tam yapın diyeceğim ama korunmayı da öğrenemiyorsunuz elinizde teleg
Günah olduğunun çok günah olduğunun farkindayim. İlk kez yakinlastik bu sekilde biz. Hata yaptik farkindayim bende çok pismanim zaten ama böyle yermeye gerek varmı? Ben size gerçekten kötü durumda psikolojik olarak iyi durumda olmadigim için sordum. Özür dilerim gerçekten

İnternette her yazana inanma. Sakin ol düşünme, hayatına devam et. Sürekli düşünüp karnına ağrılar sokma. Hamile değilsin
Teşekkür ederim ben sadece böyle alaya alınmadan konusmak istedim. Belki şu kafama girer o zaman gerçekler diye teşekkür ederim tekrardan

X